CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Ahoj holky přeju všechno nej do Nového roka. Těhulkám bezproblémové těhotenství a potom rychlí porod a snažilkám úspěch v dalším boji. Pa 🙂
@hhaanka jeeeeeeeeeeeeeeee MOC velka gratulace! to je krasna zpravicka!!!!!!!! 😀
ahojte holky. nejak mi nesel od rana konik... tak jsem tu az ted... ale bohuzel ☹ na testu NIC. takze zitra zavolam na unicu a v pondeli pujdu jeste na krev... urcite vam napisu 😉
i ja vam koceny preji vsechno NEJkrasnejsi do noveho roku!!! hlavne vsem jen zdravicko!!! to ostatni prijde samo 😉
@pampeliska36 tak to je mi líto,ale ještě máš mrazáčky. Takže to už vyjde, 🙂
@ivetule diky moc ivetko 😉 jojo ja vim... presto je to zklamani, ktere boli... ale co se da delat... BOJUJEME!!! 🙂
@pampeliska36 je mi líto ☹ ,přeji aby vše brzy přebolelo 🙂
@andinecka tty je to možné, že ta štítná žláza může dělat tyto věci...
ono se furt něco ted v nás děje...hold je to jiný stav...
Už vydrž jen 3dny a doktoři budou konečně normálně... 🙂
za chvilku si dám fotku utz mimi do fotoblogu, tak když budeš chtít mrkni... 😉
jinak já dnes od púl 2 taky vzhůru až do 4 hrůza a si nějaká erupce na slunci 😀
Jinak holky všem přeji do Nového roku hoooodně zdravíčka to je nejdůležitější,
a my co jsme těhule at to v klidu doklepeme až do porodu a je vše v pořádku a ti co teprve
čekají at je to už brzy a jsme tu všechny těhulky...tak hezky si to oslavte užijte a budete veselé.. 🙂
@pampeliska36 a ty holka nesmutni, neboj máš ještě na mrazáčku a to už 100% vyjde to vím.-.
ted si to tam nastartovala a ted už se to chytne a až do konce...drž se a užij si silvestra
dej si dobré pitíčko a připij si i za mě... 😉 a neboj 2011 to jistí.... 😉
@pampeliska36 Ahoj Denisko, nemám slov...snad víš, jak je mi to líto 😔 Čekala jsem ke konci roku nějakou dobrou zprávu, ale vidím, že tento rok stál opravdu ve většině případů za nic 😒 Jak dlouhou pauzu teď zamýšlíš? U mě platí pořád to jaro 2011 🙂
Holky všechny, které znám i neznám,...vám všem přeji v Novém roce jen to dobré, hodně zdraví a štěstí 😉 😉 😉
@mufinka0 ahoj nadi! jsi zlaticko! dekuju moc!!! jinak jsem ti poslala zpravicku na FB... potrebovala bych od tebe poradit 😉 kdybys mela cas a treba bys mi napsala, byla bych MOC rada 😉
@drndapetka Ahoj Peti, Ty už se chystáš na KET?? 😕 Podívej, díra v srdíčku bude pořád, dokud ji nezaplníš. 😉 A věřím, že ji obě zaplníme v roce 2011. Už se snad ten nahoře nad námi slituje a dá nám do bříška aspoň jedno miminko. Pořád to bolí, věřím Ti, mám to stejně...ale život jde dál. Paradoxně mám teď pocit že je mi líp,..tak nějak dobře, měli jsme i hezké Vánoce. Ale všechno se změní, jakmile potkám nějakou těhulku,..to už se zase ozývá to známé stahování žaludku a bolístka u srdíčka.... Všechno bude dobrý,..chce to jen čas. 🙂 myslím na Tebe a někdy se ozvi. Měj se pěkně!

@vodni ahoj hezky si to užij na chaloupce a do Nového roku at nám to vyjde! Myslím si ,že je to naše hlavní přáníčko. 🙂 🙂