CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Ahojte holky,
@ivetule no to jsou zprávičky, krásně se drží, jen tak dál. 🙂
@vodni jak ty holka? zas je o den víc těhotněji? jak se cítíš?
@andinecka zas bude dobře, já dneska taky spala na prd
Tak jinak holky dneska ráno byl teda první Puregon. 🙂 Byla jsem trochu v šoku z toho jak to šlo lehce,
rychle a bezbolestně. Jsem nadšená. Zase se můžu na chvilku uklidnit hehe 😀 .
@jezulicka @ami33 Ahoj kočky, chodím na pár hodin do práce, ne sice každý den, občas pracuju z domu, ale nechci jen trčet doma a myslet na to, jestli jo nebo ne 😝 Je mi normálně, vše probíhá stále stejně, tj. občasné dloubání, bílý výtok, a taky špatně spím... (chutě ani blití žádné, a jsem ráda). Včera jsem se rozhodla, že na krev už nepůjdu a papírky už taky očůrávat nebudu, stejně už není co bych mohla ovlivnit, takže se jen v rámci možností opatruji, snažím se trochu inovovat svoji stravu, užívám femibion a jinak prostě funguju 😉 Opět jsem najela na svoji klasickou čekací disciplínu a trpělivě počkám až na ultrazvuk 😀
Rozumné to je, teď ještě odolat 😀 Ale jo, já se celkem ovládám, aspoň zatím 😎 Stejně bych nic nevyřešila, kdyby se mi další hodnota hCG třeba nepozdávala - jen bych začala trojčit. A stejně tomu prd rozumím, tak se tím nebudu prostě zabývat a počkám na ten ultrazvuk.
@jezulicka kéž bych ho viděla 😉
@ami33 Počkej až budeš v čekárně na test nebo pak na ultrazvuk ty - pět dní, to je příšerně dlouhá doba, žádná chvilka 😎 😝
@ami33 Jééé a já to blbě dočetla - gratulka k prvnímu puregonu 🙂 Zajíždí jak po másle co? 😀 Jde o to jen propíchnout tu svrchní vrstvu, pak už to jede samo 😉 To je u tohohle protokolu lepší, že je tam míň injekcí, když jsem poprvé měla dlouhý, tak kůže už pak tak jakoby "ztvrdla" a když jsem chtěla jehlu zapíchnout, tak se kolem jehly udělal ďolík, a nechtělo se to propíchnout. Tohle je prostě parááááda 😵 😵 😵
Ahoj holky,
prosím vás je tu někdo kdo měl "nativ" KET ??? Mohly byste mi napsat průběh? díííky
jej, místo opravy překlepu se mi to poslalo dvakrát, tak pardóóón 😅
@jezulicka
chtěla jsem zavřít dvířka od kuch. linky a ona to dostala do hlavy.
Hned šla k zemi. Ještě že nemá víc jak 50 kg. 🙂 🙂 🙂 🙂
Večer pak byla pryč a nebrala mě mobil.
Pak jsem v noci měla měla nepřijatý hovor od jejího táty a horor byl na světě ☹ ☹ ☹
Naštěstí je v poho.
@ami 33 - díky
chceš se pobavit? Já si puregon píchla tou velkou jehlou (strašnýýýýýýýýýýýýýýýýýý)
@jezulicka
chtěla jsem zavřít dvířka od kuch. linky a ona to dostala do hlavy.
Hned šla k zemi. Ještě že nemá víc jak 50 kg. 🙂 🙂 🙂 🙂
Večer pak byla pryč a nebrala mě mobil.
Pak jsem v noci měla měla nepřijatý hovor od jejího táty a horor byl na světě ☹ ☹ ☹
Naštěstí je v poho.
@ami33 - díky
chceš se pobavit? Já si puregon píchla tou velkou jehlou (strašnýýýýýýýýýýýýýýýýýý)
@andinecka ty jo, a jak jsi tam tu velkou jehlu dala? 😕 Vždyť to na to pero nejde nasadit, a vůbec - do břicha se musí píchat jen tou krátkou 😕 No, ale přežila jsi, prcek to taky zvládl, tak asi ok 😉
V poslední době ten kůň nějak špatně jezdí 😠 Už mě to dost vadí, jak to furt vypadává, nebo to jde hrozně pomalu atd. 🙄
Holky ten koník nějak blbne. Hrozně dlouho to trvá než to něco udělá. Anebo nefunguje vůbec. ☹
Tak holky vajíčka se drží. Máme furt 13. Zítra už budou volat oni a upřesní přesnou hodinu kdy v neděli. 🙂 Už je to hrozně blízko. 😒
A jinak všem ahoj 😵 Já dnes opět čůrala na papírek 😅 Ale bylo to brzo ráno, takže jsem to vyfotila až s velkým zpožděním, a je to už dost zaschlé-vybledlé. Nicméně, testovací lezla hned a silná, ještě než to stačilo dorazit ke kontrolní 😝 a kontrolní dlouho vypadala jen jako takový duch 😉 Takže snad žádná změna ve vývoji 😉
@ivetule Ivetko,super 🙂 moc gratuluji k úrodičce, to jsou ale pořádní bojovníčci 😀
@ami33 tak dnes druhá injekce 😝 jde to jako po másle, holky šikovný jsme 😎
@vodni díky za odpověď na ten paralen, hned jsem si ho lupla a šla do postele 😉 dnes je mi už líp , jen se mi hůř dýchá, ale než pojedu na OPU tak snad už budu v pohodě 😉 Dobře, že jsi počůrala papírek, dušička je klidnější, viď, ale neboj 19. uvidíš na vlastní oči, že je mimí(sci) zdravoučké, já ti tam budu držet pěsti osobně 😀 jsem tam taky objednaná na 1.utz

@ivetule Ivetko, to je paráda 😉