CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@vodni dekuji jsi hodna... ta cekarna vuuuuuuuuuuuubec neutikaaaaaaaaa ☹
@kac3nka jeeeee ty mas pulku toho myho cekani 😉 je to des co?
@vodni protoze se clovek boji... 😅
@pampeliska36 je to hrůůůza, hlavně, že ten čas normálně tak letí a teď nic...vleče se to...
@vodni tak to nechápu 😅 mi se Agouš připomíná každým pohybem zadku a to mě ještě čeká tolik dávek, pomoooc ☹ 😅
@kac3nka jojo to je ten nas "milacek" agousek 😅 😅 😅
@pampeliska36 a včera do mě vůbec nechtěl...
Kočky moje, já vám tak strašně přeju ty || fakt 😵 Když vás tu tak čtu jak pícháte agouš, tak úplně vidím jak jsme s tím vždycky ráno s manželem začínali den, úplně zase slzím dojetím 😅
@kac3nka @pampeliska36 Něco vám s vodníčkem posíláme 😉
@kac3nka @pampeliska36 ještě jednoho, abyste se nehádaly 😉
ahojky, jů, to jsou nádherní ptáci,
holky, ať vám ta čekárna příjemně ubíhá, jj je to vopruz, když se ten čas vleče a někdy zase letí jako vítr
Gábinka má 2140g, A JE POŘÁD NAŠIKMO ☹ ☹ ☹ , jinak v pořádku a za týden zase KO
@teckovanaorchidej je, já myslela, že už se začala otáčet... ☹
@kac3nka a máš už po obědě? 😀 😀 😀 Ale ne, dělám si srandu... To může být i těma lékama, co bereš teď myslím... Já měla po tom svým biochemickým (když už bylo po všem) takovej blbej zážitek - měla jsem bříško taky takový nafouklý, až mě paní pustila sednout a ještě přes celý bus zahalekala "maminko pojďte se posadit, přece s bříškem nemůžete stát" ☹ Tehdy jsem se nezmohla ani na slovo, jen poděkovala, sedla si, a na další zastávce vystoupila ☹ Takže to může být, že máš bříško trochu větší. Jinak dnes jsem nějak zápasila s nětěhu kalhotama, tak jsem změřila a mám přes bříško +4cm 😉
@vodni ty jsi zlaticko... i ja dekuji 😀
@teckovanaorchidej taky jsem myslela, ze uz ma tu spravnou polohu 🙂 a ono nic... tak to by vypadalo na cisare?
@pampeliska36 císaře bude mít orchidejka tak jako tak...
@vodni jo ahaaaaaaa 😉 ja jsem zase neco propasla... 😅
jj bude tak jako tak, mám už dva za sebou a teď bude třetí, jinak to nejde, nebo možná by to šlo, ale s velkými riziky
Ahojky holky, tak mně to naštěstí zatím utíká, do transferu týden a něco. Ale je mi jasný, že pak se to povleče!

@pampeliska36 Ahoj, já mám dneska 3tí 🙂