CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@vodni 🙂 mas dobrou naladu, ze? hele a co v praci? to jsi uz oznamila? nebo se to snazis uspesne maskovat? 🙂
@pampeliska36 jo a blbé je, že nám stejně žádné příznaky nic neřeknou dopředu, když to může být všechno z toho Pregnylu. Mám třeba i bradavky větší než obvykle, i manžel mi to včera říkal 😀
@pampeliska36 zatím se mi to daří 😎 😎 😎 Do práce nosím volnější svetr nebo nabíranou halenku 😝 Počkám na ty kompletní výsledky, pokud to půjde, a pak se asi už prásknu...
@vodni no teda!!! a to s tebou nepracuji zadne zenske? u nas by si toho vsimly snad hned... a ty uz mas navic trosku brisko 😵
No kočenky, já se zase vytratím odpočívat. Pěkný víkend! A ať to odsejpá 😉
@kac3nka jak rikas... presne tak! ja to svoje telo po hormonech nikdy nemuzu poznat... je to des!
@vodni papapa 😉
@pampeliska36 no ženské taky 😀 Ale já měla bříško celý loňský rok (od stimulek), tak to vypadalo jen že jsem zase přibrala 😀 A pak - vhodně zvolený kousek umí dělat divy 😉
@pampeliska36 a na váhu už radši ani nelezu, to bych se asi divila 😅
Jinak holky, pokud se chcete hooodně zasmát a neviděly jste minulý pátek 25.3. Všechnopárty, doporučuji se podívat na stránkách ČT na prvního hosta, mi až tekly slzy 😀 😀
@kackakrteckova Ahojky, vítám Tě mezi námi🙂.
@pampeliska36 Jj, volali včera. Dárkyni se daří dobře, vajucha rostou a v pondělí bude OPU🙂 Nějak mi to zvedlo náladu! Holčina se cítí fajn, na to jsem se taky ptala, jsem hrozně ráda "že ji máme" a nerada bych, aby měla nějaké problémy.
@misha83 no tak to jsou dalsi paradni zpravicky!!! to bude jeste pristi tyden transfer, co? 😉
@pampeliska36 Ahoj, tak mě čeká testování přesně za týden 😉 Teda v neděli, ale jak se znám, tak to prubnu už v sobotu. 😅
@kac3nka mne to ceka ve stredu 🙂 a jak se znam, zkusim to az ve stredu 🙂
@pampeliska36 jenom aby 😝
@pampeliska36 jj, přesně tak. Příští pátek nebo sobotu!!!
@pampeliska36 @kac3nka Holky držím pěsti a plivu spoustu štěstí ať ty testy ukazují jen a jen //.
misha83 juu to je uplně super mooc držím pěsti štěstí!!
no a ja přidám špatnou zpravu! nedalo mě to a 12 den po ET jsem jela na krev... HCG negativní!! vubec nevím co znamenala ta čárka na testu která v prvu sílila a nakonec nic!!
V CARu mě řekli,že ještě nemám vysazovat leky a testnout až v pondělí a kdyby byl test negativní tak na krev.....vůbec to nechápu proč člověka takhle trápi když už je vlastně konec 😢
Ahoj kočky, jen průběžně hlásím, že jsem ok, akorát manža mě šetří nějak moc 😝 Bříško už je naprosto klidné, a já vlastně taky 😉
@suuu Tak to je mi líto ☹ Já měla podobný druhý pokus, čárka byla, ale pak postupně slábla, stejně tak hCG šlo dolů. Možná teda u tebe šlo taky o biochemické těhotentství, tj. embryjko se chytlo, ale jen na chvíli. Bylo třeba slabé nebo nějaké poškozené, takže to příroda vzala do svých rukou... Je to hodně častá věc i v přirzozeném snažení, ale tam o tom většina ani neví. Proto není dobré testovat dřív, protože tak zjistíš i to, co je možná lepší nevědět 😔 Na druhou stranu, ty hladiny hCG jsou hodně individuální a někomu nabíhá pomaleji...

@pampeliska36 🙂 🙂 🙂 však je jaro, spousta mláďátek... 😉