CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Zdravím všechny. Ještě si nepamatuju vaše nicky, ale i tak přeji všem ať vám to vyjde, kdo už má // jisté, ať se opatruje a raduje a komu to bohužel nevyšlo, tak ať nevěší hlavu, příště už to zaručeně musí vyjít. Venku je krásně, já su v práci a všem závidím možnost jít ven 😉
Ve čtvrtek už se chystáme na schůzku a přípravu na stimulaci. Marvelon budu brát ještě týden a pak to začne. zatím to utíká, ale pak se to asi povleče až půjde do tuhého. Děkuji za podporu a držím všem pěsti a palečky při testování
@kackakrteckova Ahoj, tak to budu držet palce, ať ti to rychle utíká. 😉 Mi se zdá, že čekání od ET do testu je delší než celý měsíc s Marvelonem 😅
@kac3nka Já jsem tu sice psala nějaké vypozorované "příznaky" (pocit jako na chřipku, občasné dloubnutí v břiše, čůravka), ale vlastně jsem žádné klasické příznaky neměla. Vlastně jsem neměla vůbec žádné těhu příznaky ani potom 😉 Dosud jsem si ani jednou neublinkla 😀 (to jsem vodníčkovi moooc vděčná 😉 ) Ani žádné chutě... Jen po testu asi měsíc takový divný pocit od žaludku, ale nic extra 😉
@vodni 😀 No jako sem tam mě třeba píchne vaječník nebo za pupíkem nebo mám křeč v břichu, ale neberu to jako příznak, mívám to i před MS, jako i břicho před MS mám teď, jako by ta mrcha chtěla přijít, ale všechno to může být ten slavný Pregnyl 😅
Někde jsem ale jednou četla, že pokud má žena slabší žaludek, že se jí třeba dělá špatně v dopravním prostředku, tak prý bude mít nevolnosti i v těhotenství. Co je na tom pravdy, nevím, ale pokud by to tak mělo být, tak se opravdu "těším" 😖 😀
ahojte dievcata
som tu nova a isto uznate, ze citat 1235 stran ani neni mozne 😀 preto sa vas chcem popytat - ked budete take dobre, mozte mi aspon v kratkosti popisat vase skusenosti s CAR Unica? su tam dobri odbornici? a aky maju pristup?
vopred vam vsetkym dakujem za odpovede

@vodni ahojky už to máš za sebou to amnio?nevěděla jsem kdy na to jdeš držím pořád pěstí.. 😉