CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@jezulicka to nedokážu říct, protože na klavír jsem se začla učit cca v 6ti letech a na housle začínám teď, ale housle taky nejsou žádná sranda 😅 Mě to ale vždycky lákalo a byl to můj sen, akorát mě mrzí, že jsem se k tomu nedokopala dřív...A ty učíš v Ostravě na ZUŠ? Já jsem chodila rok na výšku do Ostravy, učitelství ČJ-HV pro 2.stupeň, ale nějak to nevyšlo, no...
@kac3nka jojo já učím v Ostravě- Svinově na Zuš...tak to je škoda mohla jsi ted učit hudebku na zš , ale řeknu s těmi dnešními dětmi je to hodně těžké..Já taky učím na zš vedu tam sbor první stupen a to je už šílené a to jsou děti od 1-5třídy...tak druhý st.ještě horší...na té zuš je to jiné..máš jedno dítě ve třídě a je to individuální,...horší je pak sbor a nebo ještě nauka to taky učím.... 😀
Čau kočky, k tomu pregnylu - je pravda, že ty nižší dávky jsou v těle kratší dobu, ale opravdu záleží na každém těle. Četla jsem v jedné diskuzi o kočce, u které k ET ani nedošlo, takže těhotná (ani biochem.) být nemohla, a čárky pregnylky (teda z dávky 5tis před OPU) neměla těch 10 dní, ale víc jak dva týdny... Takže ono to může být stejně i s tou menší dávkou...
Holky, to je fakt pech s tím pregnylem, tak kdy myslíte, že je vhodné testovat? Já minule vydržela, tedy testovala jsem den před termínem. Ale co já vím, jak to teď vydržím 😀 .
ahojte holky. jen jsem vam chtela skutecne napsat, ze i krev nega... ted jen zalezi na nas, jak se dame "do kupy" a prijdeme na unicu zase bojovat. chtela jsem vam to jen napsat, aby jste vedeli 😉 kazdopadne si ted od MK musim a chci dat trosku "voraz"... vsem MOC drzim pesticky!!!!!!!!!!!
@pampeliska36 Je mi to moc líto, tak ať brzy nabereš síly do dalšího boje.
@pampeliska36 Tak to je mi taky moc moc líto, je mi jasné, jak se cítíš, mě to asi taky čeká ☹ Tak přeji hodně sil!!!
@pampeliska36 ahojky, zlato, ať už začneš bojovat kdykoliv, přeji hodně sil, energie, úsměvu, odhodlání, chuti, štěstí a peněz. A aby na konci byl malý voňavý uřvaný nádherný neopakovatelný uzlíček, jen a jen pro tebe a tvého muže.
Drž se ze všch sil.
@pampeliska36 tak to je mi moc lít...holka drž se naber hodně sil a příště to už vyjde...přeji mnoho štěstí...
@jezulicka já vím, že to ještě nemám vzdávat. Snažila jsem se tam pořád tu čárku najít a nevím, jestli jsem si ji tam vsugerovala nebo co, ale při natočení testu do jiného úhlu se mi zdálo, že v tom místě druhé čárky něco je, ale někdo by třeba mohl říct, že tam nevidí nic. Když jsem pak k tomu přiložila ten test z úterka, trefila jsem se přesně do toho místa, kde se mi to zdálo, ale jsem spíš blbá... 😒
Právě, že nám vydržela do ET 3 embrya a to jedno nebylo vhodné ani k zamražení, takže nic...
No a včera jsem byla totálně KO, byla jsem v hudebce 3 hodiny a to jsem byla unavená celý den, ale zahrála jsem si pěkně 🙂
@kac3nka tak to máš super...aspon se tou hudbou pěkně naladíš a odreaguješ...to je dobrý balzám na duši...to máš jistě doam i klavír ..já nějaký ted sháním ale nějaký starší ne moc drahý...a stěmi embryjkami mi to taky tak měli a na mražák nic nezůstalo...ten test hypnotizuj tak ještě počkej...a uvidíme..budeme doufat..
Ahojky holky, tak dnes jsou 4, dnes by měli mít 6-8 buněk. 2 mají 8 b., a ty další dvě mají 5 a 4 buněk. Jako, že jo, nám stačí dvě, když by se chytili 🙂 , ale tak nějak jsem doufala, že tentokrát i něco zamrazíme. Ona neříkala, že ty menší jsou špatný, ale prostě pomalejší. No uvidíme. Spíš jsem byla tak nějak v klidu a teď už jsem ve stresu.
@misha83 Ahoj, jestli tě to trošku uklidní, tak já jsem to měla úplně stejně. Ve čtvrtek jsem měla taky 4, akorát jedno 5ti, dvě 4 a jedno 2buněčné. V pátek byly 3 a ty se udržely do sobotního ET. Akorát že to jedno nebylo vhodné ani k ET ani k zamražení, takže zbyly 2, ale i tak jsem byla ráda. Takže nebuď ve stresu, dobře to dopadne, jsou to určitě bojovníci!!!
@pampeliska36 kočko moje... ☹
Všechny moc zdravím. Tak už mám stimulační plán, dnes i první píchanec 😀 . Snad bude probíhat vše dle plánu a 4. května na odběr a 9. ET. Přidávám se k hypnotizování // u kac3nky a pampelisko Drž se.

@kac3nka tak to jsi dobrá..to tě chválím a co je těžší housle nebo klavír?já teda učím s'olový a sborový zpěv.. 🙂