icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

jimmy1
28. zář 2011

@betysek ať se embroušci chytí a držííííííííí 😉 jinak Martínek je taky z časné blastocysty 😉
@drndapetka na zítra hodně štěstí, ať ti vydolují super vajíčka a hezky se oplodní 😵

drndapetka
28. zář 2011

@bobecek79 Tobě taky moc děkuji, jsi zlatá 🙂 No strach mám, nebudu lhát, dokonce větší než minule, ale není mi naštěstí dnes špatně z Pregnylu jako minulý rok, tak aspoń ten žaludek je o.k, když už nervičky ne 😖

drndapetka
28. zář 2011

@jimmy1 jééé beruško, děkuji děkuji...... 🙂

lenceslava
28. zář 2011

@bobecek79 😀 😀 😀 jasný

lenceslava
28. zář 2011

@drndapetka tfujtfujtfuj. 😉

drndapetka
28. zář 2011

Holky, myslíte, že můžu před OPU žvýkačku? 😕 Sem tam mě škrábne v krku, a žvejka mi na to pomáhá, tak jsem si říkala, když si ráno čistím zuby pastou, tak proč né i žvýkačka, pokud jí nepolknu samozřejmě 😅

ivetule
28. zář 2011

@drndapetka tak na zítra tfuj tfuj držíme palečky at jde všechno jak po másle. 🙂

ivetule
28. zář 2011

Jinak mě se to bude šoupat. Jako naschvál mrcha se někde toulá. Je to jak naschvál ,když na to tak čekám a furt nic. ☹

jimmy1
29. zář 2011

@ivetule ty čekáš na mě, že? 😉 ale to fakt nemusíš 😀 já mám dlouhej protokol a taky teprve čekám mršku, tak ať ta tvoje i moje potvora červená brzy dorazí!
Dneska jsem nějak nemohla spát, vstala jsem ve 4 😲 a vyžehlila jsem hromadu prádla 😝 teď jsem píchla diphereline, peču chleba, Marťulík se co nevidět ohlásí a já jsem tak zralá jít spát 😎

lenceslava
29. zář 2011

@jimmy1 čauky. jééé to tušit tak ti pošlu můj koš prádla 😵 @ivetule myslím že už se to stává pravidlem že když ji potřebujeme tak ne a ne přijít.Já tedy doufám že jsem se jí na nějakou dobu zbavila. 😉

drndapetka
29. zář 2011

@jimmy1 jééé, Ty jsi fakt ranní ptáče, obdivuju Tě 😵

Já se celou noc překulovala 😝 Za chvilku vyrážíme, ještě musím vzbudit manžu 😀 Střevní potíže se ohlásily jako vždy, fakt super 🙄 Tak držte pěsti, já běžííííím pro hrochy 😵

ivetule
29. zář 2011

@jimmy1 jé ty jsi teda ranní ptáče. To my ještě chrníme ve čtyři. Malej už po obědě nespí tak aspon ráno ležím než ten uličník se probudí. I tak toho večer mám plný zuby. 😀 Malej je k neutahání. No snad už si dá říct a přijde a hlavně na dlouho potom dá pokoj.

ivetule
29. zář 2011

@lenceslava určitě ted dlouho nepřijde držíme všechno co jde. 😵 Tak to musí vyjít.

betysek
29. zář 2011

Dnes je teda den. Přestal mi mrazit mrazák, který je narvaný k prasknutí zeleninou a ovocem ze zahrádky. Jsem zvědavá, jetsli se ještě dnes dokulí nějaký opravář, nebo jestli to všechno vyhodím. ☹ A to mám být v klidu. 😒

ivetule
29. zář 2011

@drndapetka tak štastnou cestu. 🙂

jimmy1
29. zář 2011

@lenceslava dneska by to bývalo klidně šlo 😉 měla jsem pak asi hoďku plonkovního času, mohla bych klidně žehlit dál 😝 ale už nebylo co 😝
@drndapetka tak dneska tfuj tfuj 😵
@betysek to je pech 😖 škoda ovoce i zeleniny 😨 kdyžtak z ovoce můžeš upéct čaj, zrovna tady mám hrnek před sebou a je to mňamina 😵
@ivetule Martínek spává tak 21:30 - 6:30 a pak 12:30 - 15:00 😵 pro mě značka ideál a nějak si nedovedu představit, že nebude spávat odpolko 😕

betysek
29. zář 2011

@jimmy1 Eli spí odpoledne 2-3 hod i ve svých 3letech. Ale zato vstáváme kolem 6 hod, někdy i dříve. Kdyby odpoledne nespala, tak bych byla asi úplně hotová. Ale je to asi hodně individuální, některé děti nespí odpol třeba už od 2 let, ale jdou spát dřív večer. Když mi odpol neusne, když třeba přijedou naši, tak je kolem 17 hod šíleně protivná jak je ospalá.

lenceslava
29. zář 2011

Ahojky. @drndapetka tak co? jak si dopadla?

drndapetka
29. zář 2011

@lenceslava 😢 mám to napsané v pase ☹

bobecek79
29. zář 2011

dneska mám nějaký divný pocit.... ☹ ,jsem 8 den po ET a nejraději bych se otestovala než příjde manžel z práce... 😠

lenceslava
29. zář 2011

@drndapetka jejda tedy,ale máš o jedno vajo víc než já. 😉 bude to dobrý věř mi.

lenceslava
29. zář 2011

@bobecek79 nenenennenene vydrž.Vždyt pícháš pregnyl!!

bobecek79
29. zář 2011

@lenceslava 🙂 dobrá,vydržím,jdu se zabavit,abych na to nemyslela... 😉

lenceslava
29. zář 2011

@bobecek79 no tak.

drndapetka
29. zář 2011

@lenceslava to ještě nejsou oplodněný, takže jich zítra může být míň ☹ 5 je výsledek po OPU - teprve

lenceslava
29. zář 2011

@drndapetka nééééééééé. bude to dobrý.

drndapetka
29. zář 2011

Proč nemám prosím Vás Pregnyl, když mám jen 5 vajíček? odvíjí se to tedy od počtu folikulů a né od počtu vajuch?

lenceslava
29. zář 2011

@drndapetka jj od foliklu

drndapetka
29. zář 2011

@lenceslava tak to jo

lenceslava
29. zář 2011

@drndapetka peti já vím že je to těžký,snad budou zítra dobrý zprávy.