CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@sblanch týjo to je folíků... tak bacha na ten hyperstimulák! Na zítra dobré zprávy, ať je co nejvíc oplodněných vajíček 😵 Agolutin jde píchat kdykoliv během dne, ale dodržovat +- hodinu. A někdy bolí, jindy vůbec, zmáknete to 😉
Holky díky, snad to bude zítra v poho... Ale co budu říkat, strach prostě mám 😕
@jimmy1 z hyperstimuláku mám strach... Nechtěla bych skončit na kapačkách, minule se tak málem stalo. A neboj, zítra do dopadne dobře, určitě bude kvallitní úrodička 😎
@bobecek79 ve zprávě nic není o tom, kolik toho bylo...
Dík oběma za rady 🙂 Píchat budeme ráno. Viděla jsem jehlu, jakou se agolutin píchá, brrrrrrrrr...... Ne že bych se na to vyloženě těšila 😉
@sblanch Mně teda píchnutí Agolutinu nebolelo vůbec, jestli tak možná jednou. Manžel mi ji píchal ráno o půl páté, než šel do práce, tak jsem byla ještě rozespalá. 😉 Teď pořád dokola bojujeme s rýmou a kašlem. Přemýšlím, že jestli mi Eli ještě jedn ou přinese ze školky rýmu, tak ji nechám do jara doma. Vždycky se klepu, jestli u mě bude jen nachlazení, nebo se z toho vyklube něco horšího. 😒
Tak jsem konečně zavolala na embryologii - z těch 33 oocytů bylo prý vhodných 30, 8 oplodnili pomocí ICSI - z nich je 7 a zbytek normálně, z nich je 5. Takže zatím 12 embryií.
@sblanch já jsem spala jen chviličku, ale tak nějak nic nedělám, dneska funguje táta 😝
pobolívá mě podbřišek, trochu hlava, malinko špiním, tak uvidíme jak se vyspím v noci 😉
Jsem táááák zvědavá co mi zítra řeknou, až budu volat co embroušci 😕
Holky díky za podporu 😉
@bobecek79
@ivetule
@ink tak jak?? máš bobíšky u sebe??
@jimmy1 jo jo, to čekání je strašný... ☹ mně volali ve středu po rozmražení, že to přežili 3 a pak mi volali ráno zrovna když jsme byli na odchodu z domu, že už je jen jeden... ale aspoň tak, bála jsem se, co bude, když mi nezbude nic, no tak mám drobečka u sebe, prý je to krásná blastocystička, tak budu věřit... 😉 držím ti pěstičky, ať toho zbude co nejvíce 🙂
@lnk taky držím moc pěsti 🙂 Věřím tomu, že to vyjde, když bylo embryjko tak kvalitní.
@jimmy1 kdy tam voláš? Já bych taky nejraději volala už teď... Držím moc pěsti.
@ivetule taky mám pokaždé pocit, že je to nejhorší po tom transferu... Táhne se to a jeden den jako druhej. Nejhorší je, že mě nic nebaví. Snažím se vždycky dohonit fráninu a štrykovat - teda jsem úplnej začátečník. Na jaře jsem takhle domotala svetýrek pro novorozeně, měla jsem jich okolo sebe docela dost - v práci i od kámošek, nakonec skončil u nevlastní sestry. Aspoň je člověk trochu užitečnej.
Co děláte vy, když musíte čekat? No ty, co mají malé, to mají jasné 🙂 Hodně jsem přemýšlela, jestli se po ET nevrátím do práce, že mi to bude líp utíkat. Ale asi ne - jsem nachlazená a snad se toho setřepu, takže bych tam mohla maximálně něco znovu chytit.
To jsem se rozepsala... Se omlouvám, kecal je moje druhé jméno 🙂
@lnk zatím to vypadá na pondělí - uvidíme. Netroufám si ani doufat, že by mohlo být něco na mražení... A ty se testíš přespříští středu, nebo to je po KETu jindy, než za 14 dnů?
Já se doma testovala jen jednou, na Obi to fungovalo až z krve. Ale pravda, že MS skoro vždy přišla dřív, takže to bylo předem jasné...

@sblanch to je super,dostala jsi zprávu od nich ne??? Jsou to oocyty,které očistí a zítra řeknou kolik bylo vajíček,nebo u nás to tak aspoň bylo. Agolutin do zadku,manžel píchal ráno,ale holky psaly,že píchají i večer,ale musíš tak nějak dodržet hodinu. Mě agolutin někdy bolel jako čert, a někdy jsem ani necítila. Nejhorší byla první injekce,manžel nemohl propíchnout kůži na zadku,tak jsme píchali na dvakrát......... 😀 😀 . Hodně štěstíčka a embryjka at´se pěkně vyvíjí,jsou silná a zdravá