CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Ahojky, byla jsem dnes na UTZ v Unice. Tak máme 1 miminko, srdíčko bliká, zatím je vše v pořádku. Jsem 7tt+3. Všem držím moc pěsti na testování. 😉
holky držím všem pěstíky kdo bude testit,,,,a hlavně teda zítra držíme všechny pěstíky IVETCE...drž se.. 🙂
Ahoj holky. Tak jsem tady. A mám dvě //. Mám hroznou radost. Na potvrzovací UTZ jdu 18. Takže snad bude všechno v pořádku. Držím palečky at jsou další dobrý zprávy. 🙂
@ivetule moc gratuluji 🙂 pozitivní zprávy jsou vždy povzbuzující. dnes jsem chvilku přemýšlela, když jsem vstávala, jestli si neudělat testík, protože odpoledne bych potřebovala něco udělat a to znamená nosit těžké věci, ale jsem si říkala, že práce mi do zítřka neuteče. ještě jeden den se můžu utěšovat, že třebas... i když už to mu moc nevěřím, včera jsem začla špinit...

@petruska83 děkujeme, čím víc pěstí, tím větší šance 🙂 A co ty? Chystáš se na Obi? Držím pěsti 🙂 Pokud si pamatuju, tak se tam moc nechce manželovi, nebo se pletu? Nojo, chlapi se s tím těžko vyrovnávají... Ženské jsou na různé vyšetření holt zvyklé.