CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Ahoj holky já těhotná nejsem,test je negativní ta čárka každým dnem mizela a dneska tam nic nebylo ☹ ,zítra jedem ještě na krev ,ale už to vidím bledě.tak se mějte hezky a bojujte dál pa 🙂
ahojte holky, tak jsem dneska byla na cukrovce, a je tam, mrcha jedna nenažraná, tak jsem z toho taková docela zdrblá... ☹ no jo no, přežily to jiný, přežiju i já, nedá se nic dělat... hlavně, aby prcek byl zdravej...
@lnk Ahojky Inečko.... 😀 To je hrozný,to je mi líto. Ty si teda opravdu ten jiný stav užíváš. Za týden jdu na screening,pak Ti napíšu do IP. Jinak na Tebe myslím,co jsi mi psala a dávám palec nahoru,že jsi měla pravdu. Celý den od rána do večera je mi zle a zvracím jako za celý život ne. Měj se pěkně a opatrujte se i s miminkem.
@lnk tak cukrovka?? nic příjemného, ale přeju, ať je zvládnutá jen dietou a nemusí dojít na píchačku inzulínu... Mně se naštěstí vyhla i v tomto těhu, ale měla jsem z ní stracha...
@bobecek79 koukám, že si taky "užíváš" 🙂 vydrrrrž, ono to přejde!!! (nejpozději po porodu 🤐) a na screening moooc držím všechno co mám, ať je v pořádku 😵
Ahojky,tak holky máme smůlu krev byla 0,1. ☹ Tak se mějte hezky a všem držím palečky at se vám zadaří 🙂
Holky, chtěla jsem se zeptat , měli jste první týdny těhotenství bolení v podbřišku ?? Někdy víc a někdy vůbec ??
Prsa mě taky jeden den bolí, druhý den nic .. ☹
Snad je vše v pořádku ...
Dnes jsem byla na utz. Prcek byl zrovna v příčné poloze, tak doufám, že se ještě do porodu otočí. Jinak zase jsme velikostně týden až 2 napřed. Nosní kost máme, dle možností utz, viditelnou. Jinak se mě snažil doktor uklidnit, že kdyby měl prcek Downa, že by byly vidět typické rysy v obličeji, ale prý am nejsou, tak prý bude v pořádku. Vyfasovala jsem papír na jména do porodnice, tak začne boj s manželem. Chce případného kluka pojmenovat po sobě.......

@dazour ahoooj, nic nevzdávej!!! dokud tam pořád jsou //, tak je to v pořádku 🙂