CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
tak já dneska byla na kontrole a všechno je OK. drobeček naštěstí je stále otočený tak jak má 🙂 začly se hlásit první poslíčci, ale na porod to naštěstí zatím nevypadá 🙂 příští týden jdu poprvé na ten monitor do nemocnice, tak jsem zvědavá. už mám před sebou necelé 4 týdny, těhotenství neskutečně rychle uteklo 🙂
Ahoj holky, tak hlasím, že už jsme doma z porodnice. Julinka se narodila v pátek, nakonec má jen 3,55 kg a ne předpokládané 4 kg. Porod byl fofr, malá byla venku 1,5 hod po příjezdu do porodnice. Oproti prvnímu porodu procházka růžovou zahradou. Holky držte se a ať vám to hezky utíká a máte brzy své drobečky taky v náručí. 😉
@betysek juuuuu, ahooooooooj, tak to byl teda fofr 🙂 to jste i docela brzo doma, u nás v nemocnici pouští až po 5 dnech. 🙂 tak mocinky moc moc moc blahopřeji, a ať jste obě v pořádku a zdravé 🙂
já byla dnes na monitoru a za těch 20 minut, než mě natočili, přišly 3 maminky na příjem. tak jsem si říkala, že v tom vedru jim to teda nezávidím, mně tekl pot po čele a to jsem jen ležela na monitoru 😀 byla jsem moc ráda, že zas můžu jet domů 😀
tak se držte a papa
@bobecek79
@jimmy1
@radule21
@lucifirek
@ivetule
Moc vám všem děkujeme. Zatím je Julinka opravdu sluníčko. Pěkně spinká, v noci se budí jen dvakrát na kojení, tak že super (musím zaklepat). Eli je z ní zatím uplně hotová, jen je problém ji udržet v klidu aspoň tu chvíli než Julinka usne, ale chce to čas a zvyknou si obě. 😉
Dobrý den, zdravím všechny " kolegyně " z Unici. Vidím, ze uspechy stále jsou a nekteré uz jsou znovu maminkami. My máme krásné 3 a pul mesice stare holčičky. Pokud byste měla zájem o monitory pro dvojcatka, tak zrovna prodavam. Jsou kupované v březnu jak se holky narodily. Měli jsme je v jedne postýlce, tak jsme pociťovali monit
Porizovali monitory respisiense . Pokud mate nektera zájem, napište mi ip a domluvíme se.
@lnk už jsem právě testovala včera a dneska https://www.modrykonik.cz/fotoblog/zaneta2/albu... 😀
@lnk díky, díky 🙂 moc tomu sama ještě nevěřím, pořád čekám na osudné pondělí, jestli tam budou //, ale podle mě není pochyb. to víš nechtěla bych být pak zklamaná, přece jenom jsem testovala před termínem. kdo vydržel netestovat je u mě borec, já bych to určitě nedala. teď jenom počkat do po a pak zavolám na kliniku a objednám se na první utz, tam se nám to ukáže 😉 jestli jedno nebo dvě.

@radule21 tak to přeji hoooodně štěstí a zdravíčka 😉 🙂 😉