CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@iponek nemyslím si. vím, jak strašně dlouho čekáš na miminko a jak jsi z toho neštastná. v době, kdy jsem byla na tvém místě mi bylo jednoznačně hůř. teď jsou to spíše obavy co bude.. už jsem naštěstí ve fázi, kdy se miminko dá zachránit. spíš je to o tom, jak to bude pokračovat v nadcházejících měsících. vůbec si nepřipouštím, že bychom to nezvládli. spíš se bojím všech komplikací, které nastanou... nevím co přijde a to je pro mě to nejhorší. nesnáším když nemůžu ovlivňovat svůj život... ☹ tak se drž kočenko, moc na tebe myslím a v neděli přeji krásné // 🙂
Holky, když si zajdu v pátek na krev, budu 13 den po ET ,je možné že i když test je bílý, že krev může ukázat těhotenství? Začínám propadat panice.
Dr.max
tak dneska kontrola v nemocnici. naštěstí si mě tam nenechali. ale žádná hitparáda. tašku mám mít sbalenou a být schopna ve dne v noci hned vyrazit do nemocnice. hrozí, že by se mi mohla odloučit placenta a mohla bych vykrvácet. takže přísný klidový režim. až do porodu nic nedělat.. navíc počítat s tím, že je možnost, že to v nemocnici budu muset zbylé měsíce opravdu odležet. takže vůbec netuším, co mě v nadcházejících hodinách, dnech, týdnech či měsících čeká. ale stále doufám, že to bude mít ten správný konec a já i miminko budeme v pořádku. dneska se konečně na UTZ ukázalo pohlaví. snad nám ho zítra v prenatalu potvrdí a já konečně budu vědět, co si nachystat 🙂
no já jsem teď poznala Frgalu, ten mi zkusil udělat sondáž, aby mě popřípadě ušetřil anestezii, ale nešlo to, a dilataci mi dělal Gogela.
tak se nám dneska podařilo napotřetí konečně dojet do toho Prenatalu a čekáme: ZDRAVOU HOLČIČKU!! 🙂 tak teď jen abych to zvládla já a nemusela ven zbytečně předčasně...

@lnk děkuju moc 🙂 pořád věřím, že se to povede 🙂 taky ti držím pěstičky ať jste oba zdraví a všechno dobře dopadne 🙂