icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

lnk
24. dub 2015

@apolla je fakt, že si nepamatuju, jestli mě to bolelo hned druhý den, ale určitě jo už čtvrtý den, kdy dorazil brácha se švagrovou a ptali se, jak mi je. vím, že jsem říkala, že je mi pořád příšerná zima a bolí mě v kříži... tak tfuj tfuj tfuj 🙂

lnk
24. dub 2015

@smekalice ahojky, tak to je mi strašně moc líto ☹ jak dlouho jsi byla po ET?

smekalice
27. dub 2015

@lnk necely 4 tydny, meli jsme podle doktora krasny hodnoty hcg a kvuli progesteronu pichl agolutin a podle me to cele pokazil, ale rikam si pokud by to bylo vsechno v poradku tak by to embryjku neublizilo ale pomohlo, takze nevzdavam to a doufam ze dalsi cyklus zacnem pichat injekce, zitra jedem na kliniku se domluvit co a jak, to bych mela byt 3. den cyklu tak treba povoli uz tento 🙂 nastesti jsem nemusela na revizi tak si myslim ze tomu nic nebrani

pbuc
27. dub 2015

Ahoj holky tak se po pul roce hlasim zpatky. Ve ctvrtek jedu pro leky a jdem do dalsiho pokusu. Snad uz to vyjde. 🙂

lnk
27. dub 2015

@pbuc ahoj krásko!!! tak věřím, že tentokrát už to klapne, když to nevyšlo se mnou, tak teď už bude lepší konstalace hvězd. moc ti držím pěsti a drž se!

pbuc
27. dub 2015

@lnk Ahoj Leni,díky moooooc 🙂 , věřím, že to vyjde.Mám v tobě úžasný příklad. 🙂

genio
28. dub 2015

Ahoj holky, koho by jste mi z UNICY doporučily? s kým máte dobrou zkušenost? děkuji 🙂

lnk
29. dub 2015

@genio já teď naposledy chodila k primáři štelclovi, byl fajn. nejraději jsem měla předchozího primáře, který už tam není 🙂

ratatooy
29. dub 2015

@genio všechnyyy,nikdo tam není špatnej nebo nepřijemnej,ale myslím si že si tam ani vybírat nemužeš že tě přiřadí prostě tam kde mají zrovna volno

ratatooy
29. dub 2015

@smekalice přesně jak píšeš pokud je těhu dobrý agolutin jen pomuže pokud ne ukončí

ratatooy
29. dub 2015

@smekalice jo počkej ještě ted koukám že jsi nebrala agolutin pořád od OPU?????? 😲 😲 😲 😲 😲 chyba

smekalice
29. dub 2015

@ratatooy nee, delali jsme PGD takze se mrazilo a pak byl KET, brala jsem utrogestan a spoustu jinych leku a agolutin mi byl pichnut kvuli nizke hladine progesteronu az ted poprve, ale podle doktora to tim nebylo, proste jsme meli slabe embryjko, ale 3 tydny po zavedeni jsem mela hcg 1350, takze tezko rict kde se stala chyba ☹ uz se stalo, ale ted dame mesic pauzu, udelame nejaky doplnujici vysetreni, hysteroskopii a dalsi cyklus jdem od znova, kvuli PGD je to pro nas dost financne narocny tak doufam, ze uz se brzo zadari 🙂 nemame ani mrazacky

apolla
29. dub 2015

@genio já jsem byla snad u všech a všichni byli úžasní. Primář Štelcl mi osobně úplně nesedl, ale špatný nebyl. Pro mě jsou naprosté jedničky prof.Maly, MUDr.Gogela a i Frgala

apolla
29. dub 2015

@smekalice určitě se zadaří ještě letos, je přece plodný rok 2015!!!

andela01
29. dub 2015

@apolla tak doufám, že plodný bude i ten příští rok 😉 máme dva mrazáčky sněhuláčky a rádi bysme Terezce pořídili ještě brášku 🙂
@genio moje zkušenost je se všema (aby taky ne, za ty roky 😀 ), ale dle mého ti doktor bude "přidělen". Za mě hodnocení jen výborné, spokojenost se všema 🙂

smekalice
29. dub 2015

@apolla ja v to doufam 🙂 a ty si na tom jak??

genio
29. dub 2015

@andela01
@apolla
@ratatooy
@lnk moc děkuji. přemýšlím že zamířím na konzultaci 🙂

apolla
29. dub 2015

@smekalice no já jsem zatím pořád ve fázi čekání na test...zítra zkusím test, budu 7 DPET, takže se možná ještě nic neukáže, ale nemůžu to vydržet už 😒

smekalice
29. dub 2015

@apolla to znam, ja ten 7. den tam videla uplne malilinkatyho dusika, pritel tenkrat nic nevidel ale ja jo 🙂 tak budu drzet palce aby ti to dobre dopadlo 😉

apolla
29. dub 2015

@smekalice já bych to manželovi zatím ani neříkala, možná kdyby tam byl, tak bych si udělala v neděli další a kdyby byl silný, tak bych už ukázala //

andela01
29. dub 2015

@apolla mrkni tady na stránku 1404 a uvidíš mou testovací mánii 😀 Taky jsem nevydržela a testila už asi 6.den po transferu 😀 😀

ratatooy
29. dub 2015

@smekalice aha ja jsem i po ketu píchala agolutin 3týdny

smekalice
29. dub 2015

@ratatooy ja vim ze mi ho pichl kvuli nizkemu progesteronu, ale kdybych si ho pichala od zacatku tak by mozna miminko vydrzelo, uvidime jaky postup ted zvoli, na stimulaci mluvil o moznem navyseni davky aby bylo vic vajicek tak uvidime, byla bych i radsi kdybych jich mela vic, ale kdo vi jaka by byla kvalita

smekalice
29. dub 2015

@apolla pritel byl nedockavy stejne jako ja, takze nejaky zatajovani neslo 🙂

ratatooy
29. dub 2015

@smekalice a kolik jsi měla?ja při opu 21

apolla
30. dub 2015

ahoj, holky, já jsem to nevydržela, musela jsem testnout. Včera mě přestaly bolet prsa a potřebovala jsem se uklidnit, tak jsem si řekla - buď anebo...no a je tam duch v limitu! Tak jsem zase klidná... 😎

smekalice
30. dub 2015

@ratatooy mela jsem 17, z toho bylo 11 zralych, nebylo jich malo, ale v nasem pripade asi to nestacilo ☹

ratatooy
30. dub 2015

@smekalice tak to jsi taky měla dost,a němela si OHSS?ja jooo,nic moc zažitek ale zase to pomohlo k uhnizdění mimča

smekalice
30. dub 2015

@ratatooy nee, nemela jsem vubec zadne problemy, jen jsem po tech hormonech trosku pribrala, uvidime jak to budu snaset ted, snad to bude v poradku

maattes
1. kvě 2015

@apolla jeeee 😵 vidim druhou ani nemusim fotky zvetsit 🙂 a neboj ja nemela priznaky zadny,taky me vubec nebolely prsa,proste zadny priznaky,ze bych byla tehu az na ten podbrisek..mam radost,carecka uz bude jen silit 🙂