CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@lnk necely 4 tydny, meli jsme podle doktora krasny hodnoty hcg a kvuli progesteronu pichl agolutin a podle me to cele pokazil, ale rikam si pokud by to bylo vsechno v poradku tak by to embryjku neublizilo ale pomohlo, takze nevzdavam to a doufam ze dalsi cyklus zacnem pichat injekce, zitra jedem na kliniku se domluvit co a jak, to bych mela byt 3. den cyklu tak treba povoli uz tento 🙂 nastesti jsem nemusela na revizi tak si myslim ze tomu nic nebrani
Ahoj holky tak se po pul roce hlasim zpatky. Ve ctvrtek jedu pro leky a jdem do dalsiho pokusu. Snad uz to vyjde. 🙂
Ahoj holky, koho by jste mi z UNICY doporučily? s kým máte dobrou zkušenost? děkuji 🙂
@ratatooy nee, delali jsme PGD takze se mrazilo a pak byl KET, brala jsem utrogestan a spoustu jinych leku a agolutin mi byl pichnut kvuli nizke hladine progesteronu az ted poprve, ale podle doktora to tim nebylo, proste jsme meli slabe embryjko, ale 3 tydny po zavedeni jsem mela hcg 1350, takze tezko rict kde se stala chyba ☹ uz se stalo, ale ted dame mesic pauzu, udelame nejaky doplnujici vysetreni, hysteroskopii a dalsi cyklus jdem od znova, kvuli PGD je to pro nas dost financne narocny tak doufam, ze uz se brzo zadari 🙂 nemame ani mrazacky
@ratatooy ja vim ze mi ho pichl kvuli nizkemu progesteronu, ale kdybych si ho pichala od zacatku tak by mozna miminko vydrzelo, uvidime jaky postup ted zvoli, na stimulaci mluvil o moznem navyseni davky aby bylo vic vajicek tak uvidime, byla bych i radsi kdybych jich mela vic, ale kdo vi jaka by byla kvalita

@apolla je fakt, že si nepamatuju, jestli mě to bolelo hned druhý den, ale určitě jo už čtvrtý den, kdy dorazil brácha se švagrovou a ptali se, jak mi je. vím, že jsem říkala, že je mi pořád příšerná zima a bolí mě v kříži... tak tfuj tfuj tfuj 🙂