CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@erijan já myslím, že jsem ani nespinila. Ale při jakékoli pochybnosti volej do CARu, ochotně poradí i po telefonu 😉 A u mě se píchání injekci osvědčilo ve stoje, v mírném předklonu. Váhu těla dej na jednu nohu a ta druhá, co je uvolněná, tak do té půlky píchnout. A každý den střídat půlky 😉 Zkus to takto a kdyztak dej vědět 😉 U mě to tak bylo bezbolestné 🙂
@andela01 pockam este do zajtra a ak neprejde to slabe krvacanie tak tam zavolam... no pichala som v stoji presne ako popisujes 🙂 len som asi nebola uplne uvolnena kedze som si to pichala sama. Nevadi, tie dalsie uz snad budu lepsie 🙂 a kolko ste vy mali vajicok, kolko sa oplodnilo a kolko ostalo do 5. Dna? A vysiek ti hned prvy vklad?
@boba245 dakujem 🙂 inac vcera mi pochol tu injekcou s obrovskou ihlou moj manzel po leziacky do zadku a pichol excelentne,ani som nevedela kedy, nic som necitila, super...uz bude pochat len on...zrejme tym ze som si pochala pred tym sama tak som aj trochu napla scad a preto to bolelo. Ale neboj nic zvladnes to a tie do bruska uplne v pohode...ake budes mat lieky?
@lnk
@andela01 dakujem baby 😉 nooo veru ten moj sa prekonava, za kazdym je spoteny ze sa z neho leje, ale uz druhy krat to zvladol...a jemu ked beru krv tiez sa nenoze pozerat 🙂 a ked mi robil dr.Maly ultrazvuk na 1.navsteve zavolal ho nech to tiez vidi a skoro odpadol 😀 odisiel prec sa nadychat cerstveho vzduchu hehee
Takze dievcence, dnes je 4.den a mame 2 🙂 zajtra idem na vklad...tesim tesim
@andela01 dakujem 🙂 a preco mi zavidis? Ved ty uz mas unicatko 😉 myslis ze ked tie dve to do dnes rana zvladli,tak do zajtra budu ok aby bol transfer? Ja nemam z predlzenou kultivaciou skusenost,lebo pri 1. Ivf sme mali jen jedno embryo a na 3.den bol transfer a pri druhon ivf sme nemali ani jedno oplodnene vajicko,cize ziadne embryo.
@andela01 nooo tak pre mna to bude krasne ked si najdem po tych rokoch trapenia 2 ciarky na teste 🙂 verim ze mate radost z malej, juj aj chceeeem tiez 🙂 akurat teraz som si citala ze ktore dni kultivacie embryjka su najrizikovejsie a nic take som nenasla...akurat jedna holka mi napisala ze 3.a 4.den...ale ked oni zadavaju do systemu ako to vyzera v dany den kultivacie rano, tak to znamena ze ked dnes je 4.den a napisali tam ze mame 2 embryjka, tak to ako zvladli ten 3.den alebo akoze uz 4.den? Nerozumiem tomu

@erijan na KET půjdeme, až nebudu aspoň tři měsíce kojit. A zatím stále kojime, tak uvidíme kdy to dopadne 😀 A k těm injekcim: opravdu se snaž být co nejvíc uvolněná, mě nebolela ani jedna 😉