CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@hanulkasa ahojky, tak co??? už to víš, co to bude?? já byla vždycky neskutečně zvědavá. syn se nám ukázal ve 20tt a na dcerku jsme čekali až na 25tt, ale několik doktorů mělo podezření na holčičku, že ty se rády schovávají a taky že jo 😀 😀 tak hlavně, at je všechno OK až do porodu. na pohlaví až tak nezáleží 🙂
@dajanna ahoj, tak já na tom byla u dcerky stejně. dělala jsem si 11 den test a byl úplně sněhobílý. takže jsem si myslela, že to nevyšlo a víc jsem to neřešila. pak jsem si dělala test až ten 14 den spíše jen tak z nutnosti, nejdřív jsem přemýšlela, že ho ani nebudu dělat a rovnou zavolám do Unicy negativní výsledek, pak jsem si řekla, že radši to ještě udělám a krásný // dálnice jako hrom 😀 takže za mě - tři dny jsou neskutečně dlouhá doba 😀 držím pěsti!!!!!
Ahoj @ink, tak kontrola v pořádku, jen mám trochu vyšší spodní tlak. Prcek nohy u sebe, asi to bude lenoch po tátovi. 😀 ale vypadalo to jako by tam byl pindík, jsme se shodli s doktorem. Tak uvidíme na 2. screeningu nebo za 3 tydny na další kontrole. 🙂 Takže budu stále vyckavat s nákupy,
Ahoj holky, tak máme po konzultaci , protože ms jsem nakoc ještě neměla, ale měla jsem pěknou sliznici, tak každým dnem dojde, tak mám naplánováno. Od prvního dne ms Marvelon a 7.9. začneme stimulaci antagonisticky protokol, cetrotide, gonal f, menopur, dávka 125ui/den, protože nám pco tak nižší dávky, protože se neví, co ty mě splašené vaječníky udělají. Máme uvažovat o metodách na zvýšení šance ICSI, PK,AH,PICSI, ES,ISMT. Co jste holky vybírali vy? Případně komu to vyšlo, které tyto metody jste při něm využili?
@andela01 ES je embryoscop nový přístroj inkubátor na embria, ktery je každých 20 min vyfotí a embryolog si to může pustit pak a vidí které se jak vyvíjí a jak pravidelně bez toho aby je musel vytahovat ven z inkubátoru. ISMT jsou nějaké látky, co ti dají na sliznici dělohy, aby se lépe uchytilo embryo.
@dendinka to ISMT jsem měla při ET taky, ale protože jsem musela. Měla jsem náběh na hyperstimulacni syndrom a museli mi píchnout před odběrem vajíček nějaké jiné injekce, aby to zastavili a pak jsem musela mít to ISMT, protože díky té injekci mi nenarostla sliznice. Při KET jsem to už neměla. Toto se myslím dá řešit až v průběhu, pokud by bylo třeba.
Ahojte holky.Tak musíte ještě jeden den vydržet.Udělám si ho az zitra😆.Hned jak budu vědět výsledek tak pisnu.

@hanulkasa tak to my nechtěli vědět 😉