CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Ahoj holky, tak po dnešním 2x screeningu jsme 20+5, podle ultrazvuku a viděla jsem to i já, čekáme chlapečka. Doktor rikal, že růžovou rozhodně nekupovat. 😀 jinak vše v pořádku, prcek je zdravý, jsme šťastní. 🙂
Gratuluji, ať je nadále zdravý.
Jo a dneska jsem holky nebyla u profesora Malého, ale u pana doktora Frgala
@andela01 no šla jsem na doporučení známého přímo k panu profesorovi, který se s ním kamarádí a o tom, že bych měla příště jít k někomu jinému nám neřekl, naopak se loučil, že se těší na naši další návštěvu, kde se zase posuneme dále a ať myslíme pozitivně a nekazíme jim tabulku a vyjde nám to na první pokus
Když jsme tam byli zeptat se co a jak dal,tak pak doktor Frgala říkal,že pokud by jsme chtěli chodit jen za ním.Tak by to samozřejmě šlo ale bylo by to hektické najít datum a čas.ale pokud by mě nevadilo ue bych na kontrolu šla k někomu jinému tak by to bylo dobré a nemusela třeba dyl čekat.takže určitě to jde chodit jen k jednomu lékaři.
My měli celé první ivf jen u p.profesora, druhé a třetí jen u dr.Frgaly. Jen jednou na mě kouknul primář (bylo to před zákrokem na odstranění cysty, protože dr.Frgala se už připravoval na sále). Ale to už jsem tu vlastně možná psala 😉
Holky prosím na které číslo se volá, když nedojde před stimulací ms ve stanovený den? Na tom papíru je několik čísel a já nevím na které přesně m tedy volat kvůli tomuto.

@dajanna i já se přidávám se souhlasem a palcem nahoru pro Pana Doktora Frgalu 😉