CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Tak oplodněno a zatím se vyvíjí všech 9 😘😆😆😆 snad budou silní bojovničci prťavý.
@lnk dakujem. Verím, že to zbehne raz dva a hoc musím 1 mesiac dopredu pichat Fraxiparine nejako to zladime. Problém však moze spravit môj myom. Včera som bola na kontrolu a už ma 2,38cm. Cize za 2,5 mesiaca narástol takmer o 1cm. ...ale už to nejako neriešim a nestresuj sa. Ak bude treba pojdem ho dať vybrať. Bude ako bude.
Ahoj děvčata.Snad mi poradíte.Rozhodla jsem se přejít ze Sanus Jihlava do Unici a zajímalo by mě jak tam teď mají plno,respektive za jak dlouho Vás objednali na první konzultaci?Děkuji
Ahojky.Tak už se to blíží uz i nám. 18 jedu na ultrazvuk a začneme stim nizkohormonalnim protokolem.Tak jsem zvědavá.
Děkuji.budu doufat ze to snad tentokrát vyjde.
Už mám jedno embryjko u sebe. Na dnešek vydrželo nakonec jen pět, tak je máme zamražené po dvou na příště.

@dendinka tak hodně štěstí ať se dobře vyvíjí. Jen mě překvapilo, že z 36 folikulu je 9 vajíček. Já měla z 24 folikulu 23 vajíček, to poslední bylo prý moc malé. Asi jsem vážně nosnice 😀. A ty to budeš mít o to klidnější.