icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

hanulkasa
30. zář 2016

@dendinka tak hodně štěstí ať se dobře vyvíjí. Jen mě překvapilo, že z 36 folikulu je 9 vajíček. Já měla z 24 folikulu 23 vajíček, to poslední bylo prý moc malé. Asi jsem vážně nosnice 😀. A ty to budeš mít o to klidnější.

lnk
30. zář 2016

@dendinka jak je ti?? podle toho co popisuješ mi přijde, že máš náběh na hyperstimulák..

dendinka
30. zář 2016

@lnk dneska už je to o hodně lepší, břicho se nezvětšuje, to měříme. Takže by to mělo být dobrý.

lnk
30. zář 2016

@dendinka tak se drž! udělej si na břiše a bocích tečky, abyste ten metr přikládali vždy na stejné místo...

dendinka
30. zář 2016

@lnk já tam mám od sestry čáry 🙂

lnk
30. zář 2016

@dendinka tak to je ještě lepší 😀

dendinka
30. zář 2016

@lnk su jak indián a na prdeli mám kolečka kam má manžel píchat agolutin, hraje si na hrdinu a chce mi to mermomocí píchat sám

hanulkasa
30. zář 2016

@dendinka to je dobre, že se citis líp. Dej pak vědět, jak se vyvíjí. 😉

dendinka
30. zář 2016

@hanulkasa Oni jich pořád hlásili 36, ale velkých vždy měřili jen max 12, doktoři jsou spokojení, jejich cíl se splnil, chtěli jich 8-10 tak snad jsou i vsechny kvalitní jak si naplánovali

dendinka
30. zář 2016

Tak oplodněno a zatím se vyvíjí všech 9 😘😆😆😆 snad budou silní bojovničci prťavý.

boba245
1. říj 2016

@lnk dakujem. Verím, že to zbehne raz dva a hoc musím 1 mesiac dopredu pichat Fraxiparine nejako to zladime. Problém však moze spravit môj myom. Včera som bola na kontrolu a už ma 2,38cm. Cize za 2,5 mesiaca narástol takmer o 1cm. ...ale už to nejako neriešim a nestresuj sa. Ak bude treba pojdem ho dať vybrať. Bude ako bude.

boba245
1. říj 2016

@dendinka paraaada, tak nech sa pekne delia a vyvíjajú tak ako majú všetky pekne spolu 🙂. my sme mali oplodnené 4 vajka a všetky vydržali spolu 5 dni . Manžel mi každé ráno oznamoval o nich info...nechala som ho sledovať to jeho lebo mu to robilo náramnu radost 🙂

dendinka
1. říj 2016

@boba245 dneska už tam dali další zprávu a zatím se dal vyvíjí všech 9. Mám radost.

hanulkasa
1. říj 2016

@boba245 zkus gynex to prý od těchto věcí může pomoci..

boba245
2. říj 2016

@hanulkasa ďakujem, pozriem to a prípadne vyskúšam 🙂

boba245
2. říj 2016

@dendinka to je super, drzim päste 🙂

kacerka2
3. říj 2016

Ahoj děvčata.Snad mi poradíte.Rozhodla jsem se přejít ze Sanus Jihlava do Unici a zajímalo by mě jak tam teď mají plno,respektive za jak dlouho Vás objednali na první konzultaci?Děkuji

dendinka
3. říj 2016

@kacerka2 ahoj mě objednali asi za měsíc a půl, ale volala jsem poslední června, kdy přes léto samozřejmě také měli dovolené a ještě k tomu jsem se objednávala výhradně k panu profesorovi. Ale pak už to šlo rychle. Zítra už dostanu bublinku.

hanulkasa
3. říj 2016

@kacerka2 ahoj. Já se objednávala loni začátkem prosince a ještě před Vánoci 22.12. jsme jeli na první konzultaci. V lednu hned začala stimulace. Přeji hodně štěstí a ať jsi tam spokojená. 😉

hanulkasa
3. říj 2016

@dendinka už se těšíš? Držím palečky.

lnk
3. říj 2016

@dendinka tfuj tfuj tfuj 🙂

andela01
3. říj 2016

@dendinka držím palečky 😉

dendinka
3. říj 2016

@hanulkasa
@lnk
@andela01
Těším se holky a snad to bude silná bublinka a ty zamražené taky, včera a dnes to jedna vzdala, tak už máme jen 7 embryek.

hanulkasa
3. říj 2016

@dendinka Je jich dost neboj 😉 je to úspěch! Vždy to nějaká vzdá.

dajanna
3. říj 2016

Ahojky.Tak už se to blíží uz i nám. 18 jedu na ultrazvuk a začneme stim nizkohormonalnim protokolem.Tak jsem zvědavá.

lnk
3. říj 2016

@dajanna tak také hodně štěstíčka přeju 🙂

dajanna
4. říj 2016

Děkuji.budu doufat ze to snad tentokrát vyjde.

hanulkasa
4. říj 2016

@dajanna taky přeji hodně štěstí 😉

dajanna
4. říj 2016

@hanulkasa děkuji.uvidíme kolik se jich vytvoří.

dendinka
4. říj 2016

Už mám jedno embryjko u sebe. Na dnešek vydrželo nakonec jen pět, tak je máme zamražené po dvou na příště.