icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

dendinka
2. srp 2017

*Ms po Marvelonu

marenka244
2. srp 2017

@dendinka Moc děkuji... a ještě otázečka..kdybych dostala menses 1.9.tak je možné,že už v říjnu budu píchat a nebudu muset do práce?? Já pracuji v Kauflandu a tahám těžké,tak abych mohla naplánovat docházku,píšu ji pro vedoucí,ale ona neví, že půjdu na ivf...nepochopila by to...

A jak jsi na tom,jak se cítíš??

dendinka
2. srp 2017

@marenka244 když dostaneš na 1.9. tak už koncem září začneš píchat, začíná se píchat 2-4 den cyklu. Jestli nechceš aby to věděla a máš fajn praktického lékaře tak jdi k němu rekni co a jak a dá ti neschopenku třeba na záda chřipku něco vymyslí. Jinak i v CARu obzvlášť tobě ji napíšou jen jak si řekneš. Já ji mám od prvního utz rostoucích folikulů v červnu.

dendinka
2. srp 2017

@marenka244 Cítím se tak nějak vyšťaveně v tom horku a to krom venčení psů se pohybuji jen doma. Občas cítím napnutí nebo píchání v podbřišku, ale to nemusí vůbec nic znamenat. Dneska je to 6.den po KET, test doma ani nemám, nekupuji ke dopředu, aby mě to nelákalo, chtěla bych vydržet nejmíň do neděle.

marenka244
2. srp 2017

@dendinka jo obvodní i gynekolog jsou super, napíší cokoliv 🙂 já jsem právě dnes mluvila s tou vrchní a říkala,že transfer musím být do 8 týdnů od nasazení Marvelonu...tak to jsem tak trochu v šoku...takže po tom marvelonu by měla být jakoby týden pauza na menses a jak ji dostanu tak začínám stimulovat??

Tys měla taky ten Marvelon?? Měla jsi krátký nebo dlouhý protokol?? a pamatuješ si názvy hormonů??

dendinka
2. srp 2017

@marenka244 ano měla jsem Marvelon. Jak ho doberes, tak do týdne přijde ms, jakmile přijde tak podle rozpisu nasadíš léky a injekce. Pamatuji, znám to už jako básničku.

marenka244
2. srp 2017

@dendinka moc dekuji a moc na tebe myslim 🙂

sticker
marenka244
6. srp 2017

@marenka244 Ahoj,tak co zkoušela jsi test nebo ještě počkáš??

marenka244
6. srp 2017

@dendinka Ahoj,zkoušela jsi už test?? jsem napsala samo sobě :D

dendinka
6. srp 2017

@marenka244 ahoj zkoušela včera, vypadá to dobře, slabá čárka tam je ✊🍀😘😍

marenka244
6. srp 2017

@dendinka luxus...jsem nesmírně šťastná 🙂 pošlu ti srdíčko pro štěstí 🙂

sticker
marenka244
6. srp 2017

@dendinka náhodou jsi test nevyfotila?? 🙂

dendinka
6. srp 2017

@marenka244 děkuji, test jsem vyfotila, ale jak se to vyfotí, tak je to blbě vidět, na živo to bylo i dost lepší

marenka244
6. srp 2017

@dendinka nechtěla bys mě ho poslat?? jsem úplně nažhavená jak kdyby to byl můj test 🙂

dendinka
7. srp 2017

Ahoj holky, snad tentokrát do konce do zdravého miminka. Horní sobotní 9dni po KET, spodní dnešní 11dni po KET. Krabička je pod nimi naopak správně, všimla jsem si toho až po vyfocení. ✊🍀😍😘😘

hanulkasa
9. srp 2017

@dendinka super, jen tak dal. Potichu gratuluji. ❤😚

dendinka
9. srp 2017

@hanulkasa děkuji dnes jsem dělala další

hanulkasa
10. srp 2017

@dendinka super 😍👍❤, uz jsi volala na kliniku?

dendinka
10. srp 2017

Dneska takto

dendinka
10. srp 2017

@hanulkasa volala před chvílí, na krev jezdit nemám až na utz, dala mi termín 28.ale to manžel určitě nebude moct tak se ho mám zeptat a ještě zavolat. No mě je to jasné takže budu preobjednavat na 25.

hanulkasa
11. srp 2017

@dendinka jj to bude cekani, to znam. Ja si zasla jeste mezitim ke svemu dr, ale srdicko jsme videli az v Unice. Mate dane jedno nebo dve?

dendinka
11. srp 2017

@hanulkasa máme dvě, uvidíme kolik jich tam teda bude

marenka244
11. srp 2017

@dendinka Ahoj, prosim te k cemu se vubec nasazuje ten Marvelon?? Nevim jestli jsem to dobre pochopila... Mel by ,,zlikvidovat" ovarialni cysty,ze??? Dekuji

dendinka
11. srp 2017

@marenka244 měl by bránit jejich udělání, tím že uspí vaječníky

hanulkasa
11. srp 2017

@marenka244
@dendinka
Ja mela bez marvelonu, mela jsem zanet zil, tak proto. Takze to jde i bez.

marenka244
12. srp 2017

@hanulkasa
@dendinka
Holky,děkuji.. Ptala jsem se už i gynekologa.. Marvelon podporuje tvorbu hormonu,ktere telo nestihne vytvorit

hanulkasa
17. srp 2017

@dendinka ahoj. Jak se mas?

dendinka
17. srp 2017

@hanulkasa ahoj nakonec to nedopadlo, už mám vysazeny léky a budu čekat na ms

marenka244
17. srp 2017

@dendinka nee 😢😢 moc mě to mrzí 😢promiň,ze zprávy...😢

dendinka
17. srp 2017

@marenka244 v pořádku jen jsem neměla čas ti o víkendu odepsat a pak jsem na to zapomněla