CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@dendinka Moc děkuji... a ještě otázečka..kdybych dostala menses 1.9.tak je možné,že už v říjnu budu píchat a nebudu muset do práce?? Já pracuji v Kauflandu a tahám těžké,tak abych mohla naplánovat docházku,píšu ji pro vedoucí,ale ona neví, že půjdu na ivf...nepochopila by to...
A jak jsi na tom,jak se cítíš??
@marenka244 když dostaneš na 1.9. tak už koncem září začneš píchat, začíná se píchat 2-4 den cyklu. Jestli nechceš aby to věděla a máš fajn praktického lékaře tak jdi k němu rekni co a jak a dá ti neschopenku třeba na záda chřipku něco vymyslí. Jinak i v CARu obzvlášť tobě ji napíšou jen jak si řekneš. Já ji mám od prvního utz rostoucích folikulů v červnu.
@marenka244 Cítím se tak nějak vyšťaveně v tom horku a to krom venčení psů se pohybuji jen doma. Občas cítím napnutí nebo píchání v podbřišku, ale to nemusí vůbec nic znamenat. Dneska je to 6.den po KET, test doma ani nemám, nekupuji ke dopředu, aby mě to nelákalo, chtěla bych vydržet nejmíň do neděle.
@dendinka jo obvodní i gynekolog jsou super, napíší cokoliv 🙂 já jsem právě dnes mluvila s tou vrchní a říkala,že transfer musím být do 8 týdnů od nasazení Marvelonu...tak to jsem tak trochu v šoku...takže po tom marvelonu by měla být jakoby týden pauza na menses a jak ji dostanu tak začínám stimulovat??
Tys měla taky ten Marvelon?? Měla jsi krátký nebo dlouhý protokol?? a pamatuješ si názvy hormonů??
@marenka244 ano měla jsem Marvelon. Jak ho doberes, tak do týdne přijde ms, jakmile přijde tak podle rozpisu nasadíš léky a injekce. Pamatuji, znám to už jako básničku.
@dendinka moc dekuji a moc na tebe myslim 🙂

@marenka244 Ahoj,tak co zkoušela jsi test nebo ještě počkáš??
@dendinka Ahoj,zkoušela jsi už test?? jsem napsala samo sobě :D
@marenka244 ahoj zkoušela včera, vypadá to dobře, slabá čárka tam je ✊🍀😘😍
@dendinka luxus...jsem nesmírně šťastná 🙂 pošlu ti srdíčko pro štěstí 🙂

@dendinka náhodou jsi test nevyfotila?? 🙂
@marenka244 děkuji, test jsem vyfotila, ale jak se to vyfotí, tak je to blbě vidět, na živo to bylo i dost lepší
@dendinka nechtěla bys mě ho poslat?? jsem úplně nažhavená jak kdyby to byl můj test 🙂
@dendinka Ahoj, prosim te k cemu se vubec nasazuje ten Marvelon?? Nevim jestli jsem to dobre pochopila... Mel by ,,zlikvidovat" ovarialni cysty,ze??? Dekuji
@marenka244 měl by bránit jejich udělání, tím že uspí vaječníky
@marenka244
@dendinka
Ja mela bez marvelonu, mela jsem zanet zil, tak proto. Takze to jde i bez.
@dendinka nee 😢😢 moc mě to mrzí 😢promiň,ze zprávy...😢
@marenka244 v pořádku jen jsem neměla čas ti o víkendu odepsat a pak jsem na to zapomněla

*Ms po Marvelonu