icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

vodni
30. črc 2010

@drndapetka jůůů, vy máte teda jiný rozpisy, já to tam neměla napsaný ani posledně ani teď... 😕

vodni
30. črc 2010

@lenceslava 😕 ale 11 folíků a 7 vajuch je docela dobrá úroda ne? Však uvidíš, pak ti to třeba víc sníží...

pampeliska36
30. črc 2010

@drndapetka jojo tak presne to tam mam napsano i ja 😀

.... praci ZDAR!

pampeliska36
30. črc 2010

@vodni a chodis na unicu? 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pampeliska36
30. črc 2010

@lenceslava ☹ a cekas mrchu nebo ne?

vodni
30. črc 2010

@pampeliska36 😀 😀 😀 😀 😀

lenceslava
30. črc 2010

@pampeliska36 ještě týden beru marvelon.@vodni já nevím no, tenkrát mi gogela řekl že ideal je 10 vajuch,chtěla bych abysme jich měli víc,aby zkusili i klasické IVF.

pampeliska36
30. črc 2010

@lenceslava tak to je teda divni, co? to boleni na mrchu.... 😒

vodni
30. črc 2010

@lenceslava tak to jo, na klasické IVF je to asi lepší, ale jinak myslím, že kolem těch 10 je OK. Protože když je jich víc, tak zase můžou být horší kvality, nebo folikuly prázdný... No, to je asi různý - viz já a moje maxiradost ze 6 kousků 😉

lenceslava
30. črc 2010

@pampeliska36 no právě,ale je to jiný než normálně,třeba sedim,a v pohodě,a zvednu se a rýpne mě dole v pobřišku.

lenceslava
30. črc 2010

@vodni no mi ale budeme mít ICSI,ale já bych chtěla dát šanci těm manžovým spermoušům,třeba by to zvládly i samy,proto bych radši víc vajuch,osum ICSI a zbytek samy.

pampeliska36
30. črc 2010

@lenceslava taky jsem zvedava jak to vyjde u naty.... nam s tim nasim spermio z IVF nevyslo nic 😨 ale to se dalo cekat!

natulaaa
30. črc 2010

no já jsem taky zvědává,jak se ten muj vaječník hecne 😀 😀 😀 😀 ,ale zajímalo by mě,jak bude reagovat zbytek vajuch ,které necháme bez ICSI,jen pokud něco zbyde ale 😉 😉

vodni
30. črc 2010

@natulaaa co zákusek naty? Už je hotovej? A co to je?

lenceslava
30. črc 2010

@natulaaa ale vám taky nabízela icsi i když máte kráááásný spermio.

lenceslava
30. črc 2010

aha tak jsi mě předběhla 🙂

natulaaa
30. črc 2010

@vodni nenííííííííííííííííííííííííííííííííííí 😀 😀 😀 😀 ,ted jsem se trošku zapovídalana jiné diskuzi 😀 😀 😀 😀 ,ale bude to BEBE zákusek výýýborný

natulaaa
30. črc 2010

@lenceslava no Malý nam to vysvětloval,že i když máme jen 5% vadných,že náhoda je blbec a muže se tam dostat zase nějaký vadný zmetek 😀 ,tak že je to na nás noo,ale procentuálně je to bez icsi menší šance,že je to skoro jako normální těhu,prostě musí zabojovat vajca a spermijky sami,tak proto jsme se rozhodli i proto

natulaaa
30. črc 2010

holky už se semnou nebavte joooooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,jinak nebude žádný zákusek, 😀 😀 😀 😀

pampeliska36
30. črc 2010

@natulaaa posli recept na vybornej zakusek BEBE... udelam ho taky nekdy 🙂

natulaaa
30. črc 2010

pozdějc jooo,až budu odpočívat po obědě,fičííím a vypínám pc 😀 😀 😀

lenceslava
30. črc 2010

@pampeliska36 nene @natulaaa pošli rovnou výbornej zákusek. 😀

vodni
30. črc 2010

@lenceslava to bychm se nedočkaly, natulaa vykecává po diskuzích a zákusek bude kdovíkdy 😀

lenceslava
30. črc 2010

@vodni 😠 😠 😠 😠 člověk aby všechno dělal sám 😀 😀 😝 😝

pampeliska36
30. črc 2010

@vodni
@lenceslava 😀 😀 😀

pampeliska36
30. črc 2010

no nic holky... musim po obede uspat mimina, tak se s vama loucim 🙂

vodni
30. črc 2010

@pampeliska36 🙂 už se těším na příští-přespříští týden jak budu uspávat já 🙂

lenceslava
30. črc 2010

@pampliska36 dobrou

lenceslava
30. črc 2010

jdem na do kina na véču do dávných časů tak páááá

teckovanaorchidej
30. črc 2010

ahoj, jsem protažená, necítím se dvakrát ve své kůži, byla jsem v práci a nebyl to ten nejlepší nápad. Pozoruju na sobě drobné příznaky klimakteria - vedro, pocení, dýchavičnost. Co ty - Petko?? Nebo třeba stimulaci snáším hůř, jsem už v "letech" 😎 😎