CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@vodni 😀 😀 😀 😀 😀 my jsme to pochopily 😉
@carunicabrno ahoj tak s vajuchama jsem na tom stejně,já mám za sebou 1 ICSI a ET nebyl ,takže penízky nám zbyli,
na dávky jsem si tak ymusela dopácet cca 9 000,-
😀 @drndapetka tak já to nepochopila myslela jsem že je tady takle někdo přihlášenej 😀 😀 😝
@drndapetka 😀 😀 😀 😀 😀 no kdybyste mě dneska viděly, mačkala jsem na kde co a furt se mi podělávalo ☹ holt 13.pátek 😠
@vodni já naštěstí na 13týho pátek nadám...nejsem pověrčivá 🙂
@drndapetka no já taky nějak ne, ale dnešek se mi nějak nedařilo 😖 Hele, Gogela = Paroubek, to je trochu moc ne? I když mírně, možná 😀 😀 😀
tak to je fajn ,že se dovíme i SPG v den odběru ,to mě bude zajímat jestli se mu to zlepšilo nebo ne,krmí se už 1/2 roku vitamínama .Asi se domluvím jak se budu objednávat jestli tam musí být manžel semnou při té 1 návštěvě po nezdaru a uvidí se
ještě že nám Otevřel nabídl že se mám objednat už v září abychom nestráceli čas
asi to není ten správný přístup že ?? 😀
@drndapetka jejej, petko, nakoukla jsem do jiné diskuze, a vy tam pořád řešíte to pití před OPU... se tam v té srpnové diskuzi tak nestrašte 😎 vždyť se vzájemně jen vystresujete, a přitom zbytečně...
@raduza2 my přirozeně tedy určitě můžem otěhotnět jen s minimálními šancemi (máme 1-3% morfologii a já anovulaci). Ale mě hlavně sebralo to (myslím pozitivně), že nakonec se všechny mimča dočkaly... když to člověk tak před sebou vidí (barevně 😝 ), tak mě to hodně motivuje 🙂 Jen se mi zdá trochu podezřelý ten nepoměr holčiček a kluků. Nevím, jestli je to jen babská povídačka, že samčí spermie jsou rychlejší a samičí pomalejší, ale možná by to vysvětlovalo, že embryologové spíš vyberou tu rychlejší, protože vypadá zdravěji... No jestli na tom něco je, tak my rychlých spermoušů máme nulu 😀
napadlo mě že mě je vzali brzo ,ale zase měli velikost tak fakt nevím
Dotaz na toho kdo měl Puregon 900 IU....mám za sebou 3 dávky po 150 IU a 3 dávky po 150 IU mě čekají.....Jukala jsem teď ale na kontejner v peře a toho roztoku je tam už míň než půlka, zdá se mi, že to na 3 dávky už nemůže vyjít, takovej blbej pocit mám 😒 Přitom 6x150 IU je 900 IU , takže to musí vyjít, že jo 😅
@drndapetka Peti neboj, ono to vyjde, já taky vždycky stresovala, že je toho málo a že to prostě nemůže vyjít a ještě mi vždycky zbylo..😝
@drndapetka Tam je vždy veľká rezerva.. ale mimochodom, ak by sa Ti stala nehoda a fakt Ti neostalo, tak sa to dá dopichnúť iným liekom, čo máš na protokole... Volala som raz takto do Unicy v núdzi /nechtiac som vytlačila liek mimo tela z ihly.../ a povedali mi koľko a čoho si mám navyše pichnúť...

no asi jak jsem si rozesr.la ten kompl, tak se mi to nějak podělalo, doufám, že už vás nebudu mást 😉