CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
ahoj holky, už nespím 🙂 jak se máte? co děláte? Co Jája a Pája a Hrošíci? Raduzko - jaká byla noc? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Vodni už určitě vybrala kachličky do koupelny 🙂 🙂
@teckovanaorchidej čau. My jsme včera s jájou a pájou trošku tvořili.A Zhodnotte jestli se povedlo.Na poprvé myslím že dobrý. 😉 No v noci jsem cítila jako by slabé zemětřesení a myslím že v blansku bylo epicentrum že @raduza2 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Přdávám foto mého výtvoru
@lenceslava woooooooooooooow, nádhera, myslíš, že bys mi časem, samozřejmě uháčkovala takovou pro Blastičku - když bude? Za nějakou odměnu 🙂 🙂 Moc krásné, jsi šikulka 😅 😅
Jo a v regionálních zprávách jsem četla o nevysvětlitelném chvění země někde v Blansku - nevíš, co to může být - Radůzko??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Lence - taky u vás tak hnusně lije?
@teckovanaorchidej to víš že bych mohla.Tady chčije jak prase.Chci se jít vysprchovat a přemýšlím že si zatopím aby mi nebylo v koupelně zima.@raduza2 nějak nereaguje,asi je ještě v sedném nebi hihihihi 😀
@lenceslava jasně, zatop, ať nenachladneš, já si taky zatopila, troubou - peču buchtu 😅
Víš, že naše embrya mají dnes narozeniny? Celých sedm dní 😀 😀
Radúzka asi ještě dospává, chi chi.
Peťulko, co ty, vaříš? Jak se mají hrošíci?
No ne? Kde jste dneska holky, jsem tu úplně sama 😢
Ahojky, já spinkala až do teď 😅 Venku je počasí na prd, tak se mi nechtělo z teplé postýlky 😀 Měli bypomalu začít v panelácích topit 😨
@teckovanaorchidej Já dnes nevařím, mám manžu ve službě, úplně jsem na to zapoměla 😅 A pro sebe nic kuchtit nebudu, to je škoda nádobí 😀 Ale asi upeču pudinkovou buchtu, když mi má dojet navečer ta návštěva - hrošíků teta a babička 😉 Jinak já vůbec necítím bříško, nevím jestli to není špatně 😒 čekala jsem, že bude bolet jako na mrchu a píchat, a ono nic....Nic se se mnou neděje, mám asi líný hrošíky 😀 Snad to není špatně 😔
@lenceslava čepička je božíííííí 😵 😵 😵 Jsi šikulka 😉
@teckovanaorchidej já jsem tu taky
@drndapetka děkuju. Neboj určitě tam hrošíci jsou a pěkně si u tebe hoví. 😀
@lenceslava je to takovej divnej pocit, čekala jsem, že by se mohlo začít pomalu už s mým tělem něco dít 😅
Taky nic necítím a odpo jdu na chvíli do práce. 😉
@teckovanaorchidej já se cítím plná energie, nic nebolí, nepíchá, netlačí, je to vůbec možný? 😕
Peti, asi jo, protože kdybychom otěhotněli přirozeně, tak bychom to ještě nevěděly, ne? Já to podruhé zjistila až v 6tt 😎 😎
Holky ale mějte na paměti že celeý tenhle proces je pro tělo nepřirozený,je uměle vyvolaný.Takže opatrně. A nebojte oni ty příznaky příjdou. 😉
@lenceslava A kdy, asi tak? Já už to chci vědět, jestli jo, nebo ne 😝
@teckovanaorchidej!!!!!!! vydrž!!!!!!!!
@teckovanaorchidej no já jsem poprvé i po druhé o těhu věděla už 10 den po oplodnění, strašně mě bolely prsa, byla jsem unavená a bylo mi špatně od žaludku, proto teď čekám to samé, jsme asi pablb 😅
@lenceslava taky chci nějaké znamení, aspoň 😀
Neprítomnosť tehotenských príznakov je aj pri tehotenstve počas celého prvého trimestra úplne normálne.. nieto ešte v tak skorých štádiách ako ste Vy... Nemá zmysel sa sledovať... Skúste kukať komédie, čítať si príjemné knižky a nenapínať sa tým až tak.. /"skvelá" rada, že?/
@kveta my se snažíme, ale to jde ztěžka, však to znáš a víš 😉 jsi hodná, děkujeme za uklidnění 🙂
@kveta no to jsou skvělé rady, ale realita jinde, já mám velký problém s trpělivostí celoživotně 🙂 🙂
Radúzko - kde jsi dneska??
ahojyk kočenky ,no srandu sio ze mě dělat ,to by vám šlo že 😀 😀 ,to víte že to bylo od nás to zemězřesení tak doufám že to aspoň k něčemu bude 😝
a jinak byla jsem na poliši s Lucií,děs běs od 7 hodin no hnus 😠
@lenceslava čepička je úžasna 1 s hvězdičkou 😀
@raduza2 wow, a jaký to bylo, povídej, dyť já už ani nevím, jak se to dělá, hi hi hi, zrovna si tu stěžujeme, že nemáme žádné těhu příznaky

@drndapetka 😲 😝 😝 Ježiši!!! No,..budu doufat, že jsi ji měla třebas silnější i po antikoncepci. Natulaaa ji měla taky silnější a to Diph. nepíchala. Tak asi po Marvelonu. 😒