CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
ahojte vy moje holky..... JA VAS PROSTE MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diky moc za vsechny zpravicky do ET.... uz jsem si to precetla 🙂
dneska jsme se podle planu vratili a bylo uuuuuuuuuuuuuuzasne!!! krasne slunickove a teploucko....
zatim si vas nebudu cist nebo neco psat... necham si to vsechno na zitra!
kazdopadne.....
@vodni nejdriv jsem se MOC zaradovala a ted uz musim napsat, ze je mi to MOC lito ☹
holky moje zlaty.... petko, leni a teckovana.... jsem rada, ze mate po ET a ted uz jen cekat v cekarne a cekat az do 9 mesice.... mooooooooooooooooooooooooooooc drzim palecky!!!!!!!!!!!
@pampeliska36 ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj pampeliško
@drndapetka 🙂 Neboj!! Vyjde to! Peti, nesmíš uvažovat že ne,..já vím že je to těžké..sama jsem to zažila! Ale máš hatchující blasty! To by sakra bylo aby nebylo!!!! 😉 😉 Písnu ti do IP 🙂
@teckovanaorchidej
@drndapetka
@mufinka0 ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj 😀 😀 😀
Holkýýý 😅 já vm, že jste to tady asi už rozebíraly, ale jak dlouho může být ten blbej Pregnyl v těle? Hm, to asi nezatestuju dřív, mám strach z paní čárky Pregnylovky 😠
@drndapetka uuuuuuuuuuzasne bylo!!! vsechny starosti zmizely 🙂 a ja si to jen s manzou uzivala 😀 jojo fotky urcite budou!!!!!!!! 😎
co je to v brne za zimu???????? 😖
@mufinka0 no des! ☹ je tady siiiiiilena zima 😖 brrrrrrrrrrrrrrrrr... uz mam na sobe teple ponozky! 🙂
@pampeliska36 úžasný spací počasí, jsem si ho objednala 😀 tak pak hoď fotečky, těším se! 😉
Holky, jdu k televizce, juj...mějte se krásně, papa 🙂

@vodni máš to krásně nalajnovaný 😀 😀