icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

raduza2
6. zář 2010

@kveta tak držím pěsti 😉

elllenka
6. zář 2010

@drndapetka : Držím palečky, ještě se nechci radovat za tebe, abych to nezakřikla. Tak radši pšššt ještě vydrž pár dní 🙂 pak si zkoč k doktorkce na krev, aby jsi měla jistotu a pak zase čekání na ultrazvuk. Drž se a nepanikař. Jestli to jen trošku jde nemysli na to 🙂

drndapetka
6. zář 2010

@raduza2 morfologie je na prd, že se nedá ovlivnit 😒

raduza2
6. zář 2010

@drndapetka ty jsi ďábel ty už jsi teda testila 5 den tak to klobouk dolů

drndapetka
6. zář 2010

Chcete teda ty obrázky? 🙂 Baby zvědavé? 😀

raduza2
6. zář 2010

@drndapetka no jo no ,mě prostě potěšilo že to neměl horší než 1 SPG ba naopak to měl o malilinkato lepší ,ale opravdu jen o málo ☹

raduza2
6. zář 2010

@drndapetka no šup s něma sem 😅

drndapetka
6. zář 2010

@raduza2 jo a ještě k tomu večer 😅 Víš, to bylo jen tak, spíš na zkoušku a když se tam vyklubaly ty dvě slabé čárky, tak jsem byla paf aa nechtěla si to připustit, protože jsem vlastně byla jen 12 dní od Pregynylu

drndapetka
6. zář 2010

@raduza2 to je dobře, že se to nezhoršilo, neboj, ono se to za měsícn nezhorší 😉 ten Tvůj kouří nebo ne?

raduza2
6. zář 2010

@drndapetka dej nám inspiraci že Vodní 😉

drndapetka
6. zář 2010

Tak tady je máte - hrošíky moje 😵

vodni
6. zář 2010

@lenceslava čauuu, já mám naplánovaný ten samý protokol, který jsem měla teď, osvědčil se a líbil se mi 😀 Frčí to s ním rychleji 😉

raduza2
6. zář 2010

@drndapetka no právě že kouří jak buchlí kamna ,potřebovali by jsme taky vyhořet 😀 aby s tím šlahnul

drndapetka
6. zář 2010
raduza2
6. zář 2010

@vodni je fajn že to tak rychle běží u toho krátkýho 🙂 ,když to dnesk atak vylíčil tak to bylo šup šup ,teď aby to taky šup šup bylo

vodni
6. zář 2010

@raduza2 jj, krátkej se mi líbí víc, je to jen 12 dnů 😉

drndapetka
6. zář 2010

Mám každý ráno strach, že ty // zmizí 😔 To víte....dvě nepodařené těhu, tak s tojím pevně nohama při zemia jsem připravená na všechno.....

drndapetka
6. zář 2010

Jsou teda testy jen z dneška a včerejška, teda z 8. a 9. dne od ET.....ty předtím nemusím dohazovat, ne? Nebo jo? 😅

vodni
6. zář 2010

@drndapetka Peťulenko, co jsem ti říkala, jdi na tu krev, takhle se budeš zbytečně stresovat...

lenceslava
6. zář 2010

@drndapetka to jsou lajny,úplně mě svědí ruka 😀 tfuj tfuj tfuj.

vodni
6. zář 2010

ale jsou to jasný hroší dvojčata, co říkáte kočky? 😝

lenceslava
6. zář 2010

@raduza2 koukni na nej na nettu,nám ho dodává tchán,

drndapetka
6. zář 2010

@raduza2 my jsme vyhořely a pán si hulí dál, takže to máš fuk 😠

raduza2
6. zář 2010

@drndapetka krásná // ,tfuj ,tfuj, tfuj aby vydrželi a bylo vše jak má být celých 9 měsícůů 😉

raduza2
6. zář 2010

@vodni no kdybych si měla představit zase dlouhej tak by mě z toho asi kleplo 🙂

drndapetka
6. zář 2010

@raduza2 kéž by....děkuju moc 🙂

raduza2
6. zář 2010

@lenceslava oki mrknu díky 😉

raduza2
6. zář 2010

budou to dvojčata jak vyšitý Peťule 😅 😅

raduza2
6. zář 2010

@drndapetka aha takže vyhoření nepomůže ?? já se mu na jednu starnu nedivím zahání tím stres v práci ,ale že hulí i doma nebo spíš na balkoně to mě vadí ,né že by mě to vonělo ,ale že prostě s tím nechce přestat 😠

drndapetka
6. zář 2010

@raduza2 já jsem s tím smířená....ale kdyby bylo jen jedno, byla bych taky moc šťastná, hlavně , abysme to konečně dotáhli do zdárného konce 🙂

Už se těším na ráno, jak mě bude zase blbě 😀