CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@teckovanaorchidej no ale on se moc muchlat nedá,jen když sám chce a to je tak 5 min denně.Jinak kouše a škrábe.Ale je roztomilej,kolikrát dělá takový blbosti že se pěkně nasměju.
@teckovanaorchidej tak jsem se strefila,toho má segra taky,ale je to divoch,mám strach kolem něj projít. on když se postaví na adní tak je pomale vyšší jak já.A moc neposlouchá.
@teckovanaorchidej ještě k tomu srazu já můžu jen odpoledne a je jedno kterej den ,mám vycházky od 14-18 ,ale ty myslím taky že ??
@raduza2 to je nějakej ten buldoček že? Moje sestra říkala že bysme si ho měli pořídit,že by se k nám hodil,že je taky takovej tučnej 😀 😀
@lenceslava jo jo francouzkej buldoček ,no tučnej je ,ale je to divoch já myslela že se uklidní jsou mu už 4 roky a pořád poděs
raduza2 no oproti segře jsem tlustá,ta je jak kdyby nejedla.je fakt že nejsem žádnej hubenour,ale jak se říká až příjde bída tak tlustý budou hubený a hubený budou studený. 😀
@lenceslava já říkám aspoň je za co chytnout ,taky nejsem žádnej hubeňour 😀 mých 55 a 158 cm 😀 😀
@raduza2 no ideál já mám 170 a 70. A chytnou je za co ,myslím že kolikrát manža ani neví za co dřív 😀 😀 😀
@lenceslava to nic neznamená, mě začalo být, až jsem uviděla ducha na TT
@raduza2 mlíko ještě nééééé.Nic baby sjíždím na nettu Prostřeno.Některým lidem se divím že tam lezou a některým ženským se divím že jsou takový krááávy.
@lenceslava jo tak to já koukala minulý týde na čápi a nejradši bych nafackovala Ivetě

@lenceslava labrador retriever