CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

•
8. zář 2010@kveta je to nepříjemný , když člověk nemůže pořádně dýchat a když jde do schodů, tak se dusí jak astmatik |-| já první 2 dny myslela, že to přejde, ale ono se to stupňuje.....ale kapačky přežiji a hlavně, že je miminkům fajn 😃
0
@drndapetka Ja viem.. Pamätám si ako mi žblnkalo v pľúcach... to bolo dosť šialené obdobie...
@kveta koukám, že to máš už za pár 😃 za chvilku bude chlapeček na světě 🙂 těším se na první fotečky 😉
@kveta poslyš, to myslíš vážně, že čtou diskuze? Doktoři? Skoro pochybuju. Možná sestry, ale to je fuk, také zdravím 🙂
Přikládám foto, furt se mi to zdá slabé, ty čárky :-|
Přikládám foto, furt se mi to zdá slabé, ty čárky :-|
@teckovanaorchidej jééééé, síííílíííííí x-) x-) x-) x-) jupííííí, maminoooooo 🙂
@teckovanaorchidej hod si to do albíka ty fotky, tady je to v menším formátu a nejde moc posoudit, ale myslím, že slabé rozhodně na jedno miminko teda nejsou 🙂 hlavě, že tam jsouuuuuuu 😃
@teckovanaorchidej já jsem tak Š´tastná za Tebe x-) moc Ti to přeju sluníčko naše vysmátý 🙂
@drndapetka Hej, chrbát môže bolieť z toho ako sa svaly naťahujú vďaka zväčšujúcemu sa objemu vody v bruchu.. Mala som OHSS aj po OPU a druhý krát po ET. Irónia je, že pokiaľ viem, tak som bola chvíľu tehotná len pri tom prvom, keď po ET OHSS odoznelo, ale test bol pozitívny.
@teckovanaorchidej Čítajú.. Raz, kedysi dávno, sa tu stalo, že niektorá po návšteve Unicy spomenula, že jej dr. nedal nejakú info /nepamätám si, že kto a čo.../ a dr. jej zavolal na mobil, aby jej tú info dal... 😃
@kveta No teda? Tak to aby si člověk dal pozor, co napíše. A podle čeho zjistil, o kterou dívčinu jde? To musel teda pořádně číst a vědět všechny souvislosti nebo kočka všechno vyklopit do detailu. Chm, to jsou věci.
@teckovanaorchidej Škoda, že nemám odfotený ten test, čo som si robila 17.deň po styku a bol negatívny /teraz z toho negatívneho testu idem rodiť... /... Oproti tomu, sú Tvoje testíky jasné.. 😉 Neporovnávaj sa s inými holkami.. rozdiely v HCG pri dvoch ženách v rovnakom štádiu tehu môže byť napr. v 5.týždni tehu až 360-násobný, takže jasne, že každá má inak jasné čiaročky... Dôležité je, že tam tie čiaročky sú... 😉
@teckovanaorchidej čárka je hezká 😉 Tak zkus třeba den netestit, pak by rozdíl mohl jít víc vidět... takhle to moc nepoznáš, ale duch vypadá rozhodně jináč 😉
@drndapetka Peti jsem zvědavá na hodnotu 😉
@drndapetka Peti jsem zvědavá na hodnotu 😉
@kveta ok, díky za povzbuzení, zítra zajdu na krev. Kde se chystáš rodit, tady nebo na Slov.? Já studovala v BA 2 roky a moc se mi tam líbilo.
@teckovanaorchidej Na Slovensku, lebo ak by bábo potrebovalo špeciálnu starostlivosť napr. v inkubátore, tak by to muselo byť platené z môjho vrecka a stojí to vo vážnych prípadoch aj milióny, takže zahraničie len preto nechcem... Inak by som rodila najradšej v Rakúsku, ale nemám tam zdravotné poistenie...
@kveta takže jak OHSS odezní, tak může těhu zamlknout a přestat se vyvíjet? |-|
@drndapetka Ne, ty máš hrošíky a zas tak extrasilný OHSS nemáš. A taky nemusíš mít všechno 😉 Takže nezamlkne.
@teckovanaorchidej no konečně to jde kráááásně vidět 🙂 testy jsou boží, úplně o.k. , neboj, jak psaly ostatní holky, hcg každé stoupá jinak 😉
@drndapetka neboj jak odezní OHSS bude jen líp a líp,co se týká toho že personál čte stránky tak potěš klobás ,to se musí kolikrt pobavit 😃 😃 😃 😃 no a jinak jsem taky zvědavá na HCG 😉
@teckovanaorchidej to máš recht, já zamlklý těhu už měla, takže už ho nemusím mít :-x
Já už tak moooc chci volat 😃 ale bojím se, aby jsi o mě nemysleli, že mi šibe 😃
@drndapetka Klidně to zkus, výsledky jsou hotové za hodinu, jde jen o to, jestli už jsou z laboratoře uvolněné.
Začni psát odpověď...

Odešli