CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@lenceslava 🙂 Jdu na 8h. Teda tak tam mám být...možná půjdu ale pozdějc,..jen aby si mě připravili. 😉
@mufinka0 no to bych tě mohla skočit poplivat pro štěstí.Myslím že kolem té osmé už taky budu na viniční. 😀
@lenceslava 😀 😀 No to bys teda mohla,.. Plivání od těhulek beru,..jinak teda né.. 😀
@mufinka0 ne na unicu,ale na viniční mám gynd tak se tam stavím se objednat mám to po cestě víš.Akorát nevím jestli by ti ty těhu bacili potom nezničili jak tě budou chystat 😀
@lenceslava 😕 😕 😕 Noo, to jo, to bude samá dezinfekce... Tak to radši né,..já si pak pro ně speciálně zajedu,...K Tobě i k Peťce,..Tečkovaná nevím odkud je... 😀
@lenceslava Tak zatím pa,..já už jdu fakticky do té postele... Už skoro padám únavou,.. 🙄
@raduza2 no košíky jsem zatím odložila stranou. dneska mi došli hodiny tak budu dělat hodiny.Kde jsou všechny kelišky dneska. Ty jsi zkoušela motat ruličky?
@lenceslava co jaký hodiny 😅 ,to mě zajímá ,ne já ruličky zatím nemotala ,ale koukala jsem na net a tam toho opravdu je hodně ,tak nevím kterej si vybrat
@raduza2 nene jen rámeček a deska.Na desce nalepený ubrousek.Není to složitý,jen mít cit pro barvy.
@raduza2 jen je drsný že člověk čeká na to až to příjde,a pak zase ve strachu aby se něco nepo.....

@lenceslava já jsem objednaná na utz v 7tt na 24.9. Raději se poptej ještě Vodni, ale stopro si byla u svého gyndaře - ještě byla přece ráda, že jí nechal Agolutin