CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@simpatica tak hodně štěstí na zítra dej vědět jak jsi dopadla. Chodíš do unici?
nie, chodim do plzne
Aj ty, si mala, lenceslava, take bolesti v pobdrusku - nie su teda ani bolesti, ale taky tlak, podobny ako pred menzes
@simpatica a máš nějaké léky na pozastavení ms? Ano taky jsem ty bolesti měla.Jak jsem psala, naní to pořád jen takové chvilkové,
no, beru progesteron-crinone, ten v podstate udrzuje druhou fazi cyklu, pokud ho beru, tak by se menstruace nemela dostavit. Jeste beru 4 tbl estrofemu a fraxiparin.
ahoj děvčata, tak já Vás už dlouho sleduju a všem Vám moc gratuluju k těm nádherným //. Já mám testovat ve čtvtek a ted už se mi potí ručičky a srdíčko bojuje šílenou tepovou frekvenci. Děkuju Vám všem že tady jste, protože jste takové dobíjecí baterky.
@lenceslava děkuju, jen mám takovou otázku poslední dva dny mám takový bílý výtok 😒, jen par kapek a nevím z čeho to může být, menstruační dobu mám za sebou.Tak jak jste to nazvali Vy TROJČÍM.
holky moje mile. Tak jsem dnes v noci jiz spatne spala, ackoliv v posledni dobe trpim spis nadmernou spavosti a testla jsem .
a byli tam..... //
nemohu se z toho zpamatovat, opravdu. Chodim se na ten test divat, jak na maly zazrak. Dnes budu volat do CAR.
Dekuji, opravdu. Nejak jsem si taky podvedome rikala, ze mozna mas pravdu.....
Nemohu se z toho zpamatovat. 🙂
@simpatica nám to s manželem taky ještě nedošlo.Ono to časem(porodem) příjde 😀 😀 😀 😀

@drndapetka manža už mě ten zadek ani nemůže propíchnout. říkala jsem mu že na to kašlem a budu zavádět,ale on že ne aby nám nazbyli žádný zbytky.