icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

drndapetka
17. zář 2010

@mufinka0 nestraš, žádnýho dalšího vojáka doma nechcu 😀 manža kterejsi den říkal, že už ví, co z malýho bude, až bude větší (sranda, že holku si nepřipouští ) - prý, že z něj bude golfista, ti vydělávají hodně peněz, tak nás bude živit 😀 pak říká, že koukal na mini pidi oblečky, tak jsem myslela, že něco s motivem hrošíka a ono ne-byly to stylový dupačky s límečkem pro nejmenší golfisty 😀

drndapetka
17. zář 2010

@mufinka0 to je fajn, že ti otrnulo 🙂 však už zítra ráno si jedeš pro bobííííííšky 😵

mufinka0
17. zář 2010

@drndapetka 😀 😀 😀 Tak to jo.... 😀 😀 😀 Malej ještě není na světě ale taťka už si plánuje jak ho bude živit.... 😀 😀 Hele,..když to bude holka, tak ji nasměrujte na tenis,...tenisti taky vydělávají spoustu peněz... 😉 😉 V tom případě abyste se začali dívat i po dupačkách s tenisovýma raketama 😨 😨 😅

lenceslava
17. zář 2010

@drndapetka my budeme mít fotbalistu a tenistku.No jak říká manža na stáří se o nás někdo musí postarat. 😀

mufinka0
17. zář 2010

@drndapetka Jo to jo,..ale pořád nevím kolik jich je a co a jak,...no hold v Unice víc komunikují s pacoškama...🙂

drndapetka
17. zář 2010

@mufinka0 ale estrofen není na sliznici, na tu je přece ten crinone, agolutin, utrogestan, duphaston a jiné léky, co obsahují progesteron.....estrofen je ženský hormon estrogen, který se tvoří ve vaječnících a pak je potřeba pro dobrý průběh těhotenství....alespoň já to tak vyčetla, tak sna se nepketu 😕

mufinka0
17. zář 2010

@lenceslava Taky tenistku??? Hm,....vy budete za vodou...😀

drndapetka
17. zář 2010

@mufinka0 tenis určitě ne, já ho hrála několik let závodně a vím jaká to je dřina a jak trpí klouby.....moje děti budou dělat sport jen rekreačně pro zábavu, žádný huntování těla, ať si taky užijí trochu života

lenceslava
17. zář 2010

@mufinka0 no manža to má vymyšlený.A nebo taky říkal golfistu,ale to jen přes mou mrtvolu,golf nesnáším.

mufinka0
17. zář 2010

@drndapetka no mě moje gyndařka řekla že působí i na sliznici a nějak tak, aby vyživovala mimíse... 😲 😨 😨 V Repromedě mi neřekli na co to je,..já se jich teda neptala...Z toho jsem janek teda...

drndapetka
17. zář 2010

@mufinka0 aha, tak vyživuje estrogen plod 😉

drndapetka
17. zář 2010

@lenceslava ti chlapi si to umí krásně nalinkovat 😀 mě už bylo i řečeno jestli nechci rodit až v červenci, aby měl dárek k narozkám 😀 😀 😀 a co jinak, jak Ty se cítíš?

lenceslava
17. zář 2010

@drndapetka jo dobrý.Akorát je nepříjemný jak utroš vytíká.Ale jinak se cítím úplně v pohodě.

drndapetka
17. zář 2010

@mufinka0 toto jsem našla - máš pravdu, je i na výstelku pro mimíse 🙂

Hlavní funkcí žlutého tělíska je sekrece progesteronu a estrogenů. Tyto hormony udržují správnou funkci endometria (slizniční výstelky dělohy) a zabraňují menstruaci.

Progesteron a estrogeny navíc způsobí, že dojde ke zbytnění endometria, zvlášť v místě pod implantovaným embryem. Embryo reaguje tím, že se do endometria zanořuje a vysílá do něho tzv. klky, které připomínají kořeny. Z nich se později formuje placenta.

drndapetka
17. zář 2010

@lenceslava jo ty už zavádíš? 🙂 no mě moc nevytíká, pač furt ležím 😀

mufinka0
17. zář 2010

@drndapetka No díky netu ze mě bude půl doktora... 😀 Dočetla jsem se že v Repromedě dávají Estrofen taky a je to na sliznici. 🙂 Takže ho asi fakt nepotřebuju.. A souvisí s estradiolem,..čehož jsem měla hooodně,..dokonce hraniční hodnoty 😒 😒 Takže asi proto ho nemám.

mufinka0
17. zář 2010

@drndapetka jj, tak vidíš 🙂 Třeba to jak se zanořuje způsobuje ty nitky. 🙂 Jsem čím dál víc přesvědčená že to u tebe nic zlého neznamená!!! 🙂

lenceslava
17. zář 2010

@drndapetka no mě už to ležení moc nebaví. Ale v tvém případě je ležení načas potřeba. 😀 @mufinka0 ty budeš zítra v čekárně na //.Jsem zvědavá jak ti bojovali embroušci.

drndapetka
17. zář 2010

@mufinka0 přece už zanoření musí být dostatečně 20 dnů po ET, ne? 😨 no jedině, že by fakt hráli ten golf a ničili mi trávník 😀

mufinka0
17. zář 2010

@drndapetka 😀 😀 😀 Teď jsem se fakt od srdce zasmála....hrají golf a ničí ti trávník... 😀 😀 😀 Dělají si tam pro sebe místo, jestli fakt budou 2, tak potřebují hooodně místa... 😉

mufinka0
17. zář 2010

@lenceslava jj, už zítra....Bude to krušných 14 dní,...ale o tom vy víte svoje že... 😀 Sama budu naštěstí jen týden,..další týden má můj brouček dovolenou, tak budem v čekárně oba dva... 😀

mufinka0
17. zář 2010

@lenceslava Já jen jak jsem psala,..myslela jsem že mi aspoň dnes řeknou kolik jich je.. Měla jsem jim říct "Ale v Unice to říkají každý den!!!".... 😀

drndapetka
17. zář 2010

@mufinka0 no co, už mi nezbývá nic jinýho než to brát z humorem 🙂 vždy%t bych za chvilku taky mohla skončit v černovicích 😀 😝

drndapetka
17. zář 2010

@mufinka0 hele, o to větší překvápko zítra budeš mít 🙂 já každý den hledala jestli ten vývoj je o.k., i holky tady trojčily, je asi lepší, že to neříkají-takhle jsi v klidu-sice natřepaná, nedočkavá, ale neřešíš to 😉

lenceslava
17. zář 2010

@mufinka0 no to by je mohlo spíš nas.... Ale je to pravda,proč ti někde dávají info každý den a někde ne? Je pravdou že to že víš kolik jich je a jak jsou na tom nic neovlivní,ale aspon víš.@drdnapetka jj sranda musí být.

lenceslava
17. zář 2010

@drndapetka hi koukám že máme jinej názor. 😀

mufinka0
17. zář 2010

@drndapetka No je fakt že to neřeším,...jsem tak trochu podezřele klidnější než u prvního IVF. Snad to není zlé znamení... 🤐 🤐 Překvápko???.....No snad pozitivní 😀 😅 Je pravda že když mi to denně říkali u prvního a říkali jak umírají, tak jsem byla na prášky,..to máš pravdu,.. 😖 No uvidím zítra 😵 😵

Jinak k těm Černovicím....to nemáš daleko, ne?? 😕 😕 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sorry..........

mufinka0
17. zář 2010

@lenceslava jj,.to by je asi mohlo trošku naštvat.. Jsem si dělala srandu, neřekla bych to... 😀 Holky na Repromedě říkali že jim to též řekli až v den ET. Noo,..aspoň nevyšiluju jestli ty stadia jsou o.k. nebo ne. Do zítřa už to vydržím,..už jen 1x se vyspím a jedu si pro ně 🙂 Jen nevím jestli nebudu potřebovat narkozu...

mufinka0
17. zář 2010

@lenceslava Ty jsi taky něco říkala o narkoze, ne??? Já ji nechci,..ale když to hold nepůjde...☹

lenceslava
17. zář 2010

@mufinka0 běžně se et v narkoze nedelá.Zkoušeli ti tu průchodnost čípku?