CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@drndapetka No jo jsem naštvaná,..celou dobu nic a teď po ET kýchání a větry... 😒 😒 Asi někdo chce, abych těch 14 čekacích dnů měla fakt napínavých... 🙄 🙄
Jinak já u kýchání vždycky buď ležela nebo seděla, takže jistý předklon byl, ale otřes byl teda taky... 😀 😀 No to je fuk,..to bych nemohla za chvilku vůbec nic! Myslím na slova p. dr. co ti říkal o přirozeném otěhotnění,..a má pravdu!! No uvidím kdy mě zase přepadne nějaký pocit hysterie... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mufinka0 co máš z toho, já zas dneska celý den ležím, protože mě bolí břicho jak na mrchu a píchá mi v něm, a trošku mám strach, i když vím, že je to normální, tak stejně vyšiluju 😅 už bych chtěla, aby byl pátek a viděla jsem na ultrazvuku, že je vše v pořádku
@drndapetka 😖 😖 No to jo,...to ti věřím... Sice víš že je to normální, ale nebudeš klidná dokud neuvidíš blikat srdíčko, viď.. 🙂 Já to mám stejně,..na jednu stranu se těším až a jestli budu mít //, ale pak mě napadá, že i přes to nebudu mít ještě vyhráno...a budu čekat znova - na ten potvrzovací UTZ... 😖 😖 IVF je celé pouze o čekání 😅
@mufinka0 já jsem celé to čekání před tím zládla celkem v pohodě, ale to čekání na srdíčko je fakt fuška, to se táhne 😝
@drndapetka 😀 mě se ještě potáhne ta čekárna na //...jakmile zítra manžel odjede do práce a vrátí se až večer,... 😝 😝 To teprve bude!!! 😀 😀 Ale mám vás,..vy mi pomůžete. Mám půjčený noťas od neteře, tak můžu být připojená i z postele,..takže vlastně nepřetržitě... 😀 Noo, snad ten účet za elektřinu nebude velký.. 😝 😝 😅
@drndapetka Můžu se tě zeptat kolik jsi platila za zamražení těch 3 embryjek??? My jsme platili za 4 5tisíc. Dávají do pipety jen po 2ks, takže jsme platili tolik,...tudíž nás to celkem vyšlo na 30 tisíc...
@mufinka0 v Unice se do 4 zamražených embryjek platí 4 500,- a pak za každé další 600,- , takže my platili těch 4 500,- . Celkem nás IVF vyšlo na 33 tis. Mám to kdyžtak v albíku podrobně rozepsané, co kolik stálo 😉
ahoj holky, hlásím se do klubu.
Mufi, gratuluju k úrodě 🙂 🙂
Petu - doufám, že u tebe už ok 🙂 🙂
Jinak já žiju jako by nic, ráno sice nevolnosti, ale jinak běžný život, kromě nošení nákupů. Rozhodně neležím, o víkendu výlety po Vysočině, mám chutě a už nedopnu kalhoty. Taky jsem nechala spoustu peněz v Orsay a nakoupila větší oblečení, ta snad ho unosím.
Na sraz můžu prakticky kdykoliv 😀 😀 😀
@drndapetka aha,..tak já si myslela jak to má Repromeda drahý a ono asi ne,..jen o 500 víc než u vás. 😕 No ale tak co,..aspoň máme mražáčky. 🙂 🙂 My neplatili za hatching a za další ISCI, takže proto to máme o něco málo levnější. Jinak bychom taky platili víc,..asi možná ještě víc než vy... 😕 😅 Ale počítali jsme s tím že Repromeda je dražší. 😎
Ahoj všechny
@vodni
@drndapetka jj, je pravda , žwe a každou asi bylinky působí trochu jinak..mě poselděn docela vyhovoval, ale ted uvidíme, po porodu je to taky všechno trochu jiný...
Jo a hlky, věřte mi , že ani po tom, když budou na testu //, ani po utz a srdíčku nebudete klidné....já si to taky myslela, ale prdlajs🙂potom jsem krvácela, bála se, a říkal si , kdybych měla za sebou aspon ten 12tt, pak bylo po 3 měsíci a bála jsem se výsledku z triplů, pak 20tta utz a pak už jsem ležela v nemocnici a bála se, že brouky nedonosím....donosila a ve 38tt jsemse bála, že nepřežiju á ani děti porod, pak jsem se bála , aby byli zdrvý a pili mlíko a rostli, pak aby se mi doma třeba neudusili..a náhla smrt kojence atdatd....no, zkrátkaod té doby , co budete mít dětičky se o ně budeme bát až do smrti..Ale o tom ten život asi je..po dětech toužíme, milujeme je a bojíme se o ně..je to to, co život naplnuje...tedy aspon podle mě...
Já zatím odcházím,... jdu mrknout na telku a pak bude večeře,..manžílek zase něco vychystává... 😅 Ach jo,..on být semnou doma celých 14 dnů, tak se za chvilku neunesu... 😝 Mějte se,..pa
@teckovanaorchidej nene, byla to jen jednorázovka, dneska bolí břicho akorát jak na mrchu a píchá mi v něm, tak snad je to dobře, jinak víc jím a spím, ale nevolnosti vůůůbec nemá a prsa mě taky vůůůbec nebolí, mám divný těhotenství 😝
@raduza2 ahooooooooj, no super, procházky, oběd v restoranu - nemusela jsem vařit, nádherná příroda, úplně voňavý vzduch, oheň - nádhera.
Zítra musím ale aspoň na chvíli do práce - fůůůůj
A co ty?
@teckovanaorchidej takže sis to užila se vším všudy a tek to má být 😅 ,no co já nevím jestli sis četla předchozí stránky ,ale z pátku na sobotu nám někdo rozflákal přední sklo na autě 😠
@raduza2 to nasere, takže výměna, prachy a hlavně nemůžeš jezdit 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@teckovanaorchidej to si piš že to nasere ,no jo už to mám domluvený s kamošem na výměnu během příštího týdne by to mělo být hotový ,bude to navíc cca 6-7 tis 😠
@raduza2 ty jo,to je pálka, hajzli, co to udělali už nechytíš, to je teda radost na posrání
@teckovanaorchidej ne nechytím byli jsme i na měštácích ,jelikož jsou tady pouliční kamery ,ale stejně je nebylo poznat jelikož byla tma .Věděli jsme že je tady mela ale nenapadlo mě že to zrovna odnese naše auto
@raduza2 nejhorší je ten vztek a bezmoc, nám jednou ukradli na parkovišti dvě kola se zimními pneu, naštěstí auto podložili

@vodni to máš fuk no já mám začít brát marvelon od říjnových MS ,ale jak říkám jestli to tak pujde dál tak je možný všechno 😀