CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@jezulicka taky jsem měla na druhý pokus od začátku 300 IU a naštěstí až do konce (u prvního mi to zvyšovali až na 375..., ale to jsem začala na 200). Ale i tak jsem se nevešla do limitu a musela platit poslední pero sama, tj. 9tis
😠 Nejdřív jsem se bála, velká dávka, vlastně dvojnásob než u standardních případů, ale bylo to ok, žádné vedlejší příznaky nebo tak něco, prostě pohoda 😉
@raduza2 😀 Holka,....já mám za sebou několik kol pedikůry a teď už i chirurgie,...No,...a teď mě to zlobí zas, ale doktor říkal že pokud nějak hormonálně stimuluju tak je to dané i z části tím. Tomu věřím,.protože hodně holek to "chytlo" až v těhu. Já jsem měla jen strach, jestli mi to může vůbec umrtvit, kdybych byla těhotná a uklidnil mě, že taková malá dávečka lokálního umrtvení v těhu vůůbec nevadí. On mi to vždycky umrtví a vystřihne po okraji. Tak chodím každýho půl roku... 😒
@jezulicka no ale teď jsi tam měla doplatek pojišťovny ne? Nebo sis vyzvedla všechny jednotky najednou? 😕 Já to měla tak, že na prvních 6 dnů jsem měla recept na pojišťovnu, doplatek byl tuším kolem 5tisíc (myslím na těch 6 dnů puregon/gonal), a pak po ultrazvuku jsem dokupovala další dávky, ale to už jsem platila celou krabici ze svého, bez příspěvku poijišťovny (tj 1 dávka po 300 IU je za cca 3tisíce, takže 3 dávky mě vyšly na 9tis)
@vodni
@raduza2
@jezulicka
Holky, já spotřebovala 2350 jednotek a na pojišťovnu mám 2000j, mám všeobecnou a ta proplácí jen tolik ☹ Ale neplatila jsem ze svého už ani korunu navíc!!! Naučili mě dopíchávat ty zbytky, protože Puregonové pero s dávkou 300j se přeplňuje a je tam cca 120 j navíc, takže celkem 420j. Takže jsem díky tomu měla těch 350 navíc zdarma!! Jinak bych taky platila víc...
@raduza2 No můžeš si to jednoduše píchnout sama,..Když píchneš už jednou těch 300j, tak podruhé nastavíš znova těch 300 (nebo kolik budeš mít) a píchneš,..ono se to zastaví na dávce, která ti tam zbyla, necháš to nastavené, dáš novou bombičku, nasadíš novou jehlu a dopíchneš nastavený zbytek... Akorát hold jsem se musle píchat skoro vždycky 2x.. 😒 Ale stálo mi to za to. Jinak i na pojišťovnu mě to stálo těch 6500Kč, jako ten doplatek. Unica má levnější doplatky za léky.

@raduza2 stimulovat zatím mám puregon a menopur..