CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Holky,..právě mi psala Peťka,.. v noci začala krvácet a leží na Obilňáku. 😖 Výsledky má všechny v pořádku a doktoři ji uklidnili, že se jednalo o starou krev, takže to vypadá, že zbytky z jednoho hrošíčka. ☹ Ale ten druhý se určitě bude držet!!!! 😵 Ještě prý teda nebylo vidět srdíčko, ale HCG má přes 9000, takže snad všechno bude už v pořádku! Musíme na ni všechny myslet!!! 😉 😉
Jo a všechny vás pozdravuje!!! Na to bych málem zapomněla!!! 😉
@mufinka0 JEZISI... co to jsou za zpravy? ☹ tak ze na petu moooooooooooooooc myslim a snad bude vse OK!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaach jo 🤐
@pampeliska36 jj,..je to hrozný. Ale psala mi, že jako důvod jí spíš uvedli, že jí buďto odešlo druhé embryo, nebo hematom. A nechali si ji tam "raději". To je dobře, aspoň je pod dohledem a může být klidnější. 🙂 Už nekrvácí, ani nešpiní, tak snad to bude dobré!!! Mohli by jí tam třebas i v pondělí objevit srdíčko a bylo by to úúúplně skvělééé 😵 😵
@mufinka0 Právě dočítám těch x-stránek, co jsem nestihla přes týden, a co to nečtu ☹ prosím pozdravuj Peťulu i ode mě!!!!! Moc na ni a na hrocha myslím!!!! A určitě to bude OK - že jí ségra vzkazuje, že trojčení nebude 😀
A tobě přeji hodně klidu 😉 zatím je na testování opravdu moc brzy 😎
@teckovanaorchidej gratulka k blastičce tečkované!
@pampeliska36 jdeš už v říjnu, to už je vlastně tady 🙂 aaaaach, jak závidím 😉
@jezulicka na první utz se vždycky chodí 7. den, a tys psala, že máš dnes 4. dávku 😉 Neboj se ničeho, uvidíš, že to bude v pohodě. Že už teď bříško cítíš, to je pozitivní, se tam něco děje 😉 Já u prvního ivf necítila celou stimulku vůbec nic, a nakonec tam bylo 1 vajíčko. U druhého jsem se cítila podobně jako ty a výsledek byl mnooohem lepší 🙂
@jezulicka u prvního ivf jsem měla puregon+menopur, u druhého gonal+menopur. Ten menopur dávají na posledních několik dnů, jedna ampule je 75 IU, takže jestli ti nechají stejnou dávku, tak budeš mít 225 IU puregonu + ten menopur (tj. menopurem nenahrazují celou dávku, ale jen část). Stará - no... to mi říkal dr, já si to taky nemyslím, ale vaječníky asi jo 😖
ahojyk holky dens jaksi nestíhám tak jen na otočku 😀
jezulička u prstřeno jsem se tentotýden docela i pobavila 😀
vodní jaká stará??že tě nebolí ústa 😉
mufi co peťka máš nějaké nevo zprávy

@jezulicka Čauky,..no dneska jsem nevařila,..celé dopoledne ležím. Ale stejně nemám na nic moc chuť. Tak si dám jen něco lehčího a budu s manžílkem odpočívat 🙂 Už se mi vrátil dnes z práce a bude už pořááád semnou! 🙂