Čekání na ET. Kdo čeká taky?
Ahojte je tu nekdo kso ted čeká na vyslwdek po ET a je nervózní stejne jako já?
@pajulabur Ahoj, já byla na KET teď v pondělí. Měla jsem si zavolat na začátku cyklu, pozvali mě na UTZ osmý den cyklu (záleží, jak máš cca dlouhý cyklus, v CAR by tě už měli mít trochu "přečtenou"). Pak záleží, jak se ti zvětšuje sliznice a folikuly, já tam docházela skoro obden na kontrolu. Ve správnou chvíli jsem vyfasovala Ovitrelle a v určený den dorazila na transfer. Pak už si jen držet palce 😊
@volfici ahoj promin ze reaguji az ted, ale mam spoustu prace na baraku, tak nemam vůbec na nic čas.... Vilala jsem si do car, a rekly mi se nejprve musim objednat do poradny, tam mi napiaou leky, a dají infom.souhlasy a dalsi mesic KET tak bych to mela asik jinak jak ty jsem s toho upa jelen..... Jinak kolikátý to je tvuj pokus, a chytlo se ti treba někdy ivf, ja byla zatim na jednom.... A s tohi mam 2 snehulajy... Jinka preju hodne štěstí at ti to dopadne....
My jsme se s manželem dohodly ze to nechamr po novém roce,, ted je pro nas prioritou dat so kupy baracek, taeisit opravit atd..
@pajulabur ahoj, no vidíš, na úvodní konzultaci jsem zapomněla, myslela jsem, že docházíte nějak pravidelně. Ale hlavně, že už víš co a jak a po novém roce to určitě vyjde.
Já mám za sebou jedno IVF, první ET vyšel, mám rok a půl starého chlapečka 💖
Teď jsem po KET, zbylo nám jedno vyšetřené embryo, tak jsme to zkusili. Včera jsem byla osmý den, test moc pozitivně nevypadal, zkusím znova b sobotu, no a v úterý na krvi budeme mít jistotu....
Ja uz dochazim do car, vsak jsem byla na ivf u nich tak nevim proc znova úvodní konzultaci... Gratuluji k chllapeckovi přeji hodně štěstí at to vujde

Ahoj holky, tak dalsi kontrola zamnou a vse v poradku 😍