icon

Čekání na ET. Kdo čeká taky?

pajulabur
28. zář 2019

Ahojte je tu nekdo kso ted čeká na vyslwdek po ET a je nervózní stejne jako já?

Strana
z4
lucik253
15. říj 2019

Ahoj holky, tak dalsi kontrola zamnou a vse v poradku 😍

pajulabur
autor
17. říj 2019

@lucik253 moc ti gratuluji jen at to jde tak dal.. 💕😚 Me ceka příští měsíc KET nevis prosím jak to probiha kdy se tam chodi jestli se jezdi na ulzr. Atd? Jen abCh tusila na co se mam případně připravit

lucik253
17. říj 2019

@pajulabur Moc děkuji. Jak sem dostala ms tak jsem si tam zavolala a oni mně cca 11dc pozvali na ultrazvuk a 20dc jsem měla vložení

pajulabur
autor
17. říj 2019

@lucik253 dobre dekuji moc, tak se tam pak zavolam a domluvíme se co a jak.... Chci to snad stihnout do konce roku, snad sw zadari

volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
Odpověď byla odstraněná
volfici
18. říj 2019

@pajulabur Ahoj, já byla na KET teď v pondělí. Měla jsem si zavolat na začátku cyklu, pozvali mě na UTZ osmý den cyklu (záleží, jak máš cca dlouhý cyklus, v CAR by tě už měli mít trochu "přečtenou"). Pak záleží, jak se ti zvětšuje sliznice a folikuly, já tam docházela skoro obden na kontrolu. Ve správnou chvíli jsem vyfasovala Ovitrelle a v určený den dorazila na transfer. Pak už si jen držet palce 😊

pajulabur
autor
22. říj 2019

@volfici ahoj promin ze reaguji az ted, ale mam spoustu prace na baraku, tak nemam vůbec na nic čas.... Vilala jsem si do car, a rekly mi se nejprve musim objednat do poradny, tam mi napiaou leky, a dají infom.souhlasy a dalsi mesic KET tak bych to mela asik jinak jak ty jsem s toho upa jelen..... Jinak kolikátý to je tvuj pokus, a chytlo se ti treba někdy ivf, ja byla zatim na jednom.... A s tohi mam 2 snehulajy... Jinka preju hodne štěstí at ti to dopadne....
My jsme se s manželem dohodly ze to nechamr po novém roce,, ted je pro nas prioritou dat so kupy baracek, taeisit opravit atd..

volfici
24. říj 2019

@pajulabur ahoj, no vidíš, na úvodní konzultaci jsem zapomněla, myslela jsem, že docházíte nějak pravidelně. Ale hlavně, že už víš co a jak a po novém roce to určitě vyjde.
Já mám za sebou jedno IVF, první ET vyšel, mám rok a půl starého chlapečka 💖
Teď jsem po KET, zbylo nám jedno vyšetřené embryo, tak jsme to zkusili. Včera jsem byla osmý den, test moc pozitivně nevypadal, zkusím znova b sobotu, no a v úterý na krvi budeme mít jistotu....

pajulabur
autor
26. říj 2019

Ja uz dochazim do car, vsak jsem byla na ivf u nich tak nevim proc znova úvodní konzultaci... Gratuluji k chllapeckovi přeji hodně štěstí at to vujde

Strana
z4