Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
darkwitch: tak to se budu těšit na dobré zprávy 🙂
petap dobre budou v kazdem pripade bud najdu dve, nebo zacnu stimulovat 😉
Ahoj holky, jdu Vás moc poprosit o radu, dneska jsem 9. den od ET a na kalhotkách jsem měla malilinko nahnědlý výtok a teď na toaleťáku trošku takové, jako hnědé žmolečky-špinění, měla jste to taky některá??? Mám strach . . . 😔 V pátek frčíme na krev na potvrzení, nebo vyvrácení těhu. Jo a dneska mi šéfová oznámila, že až se vrátím tak na mě čeká výpověď.
vveru: Me se to stalo, objevilo se to pokazde kdyz jsem otehotnela. Bylo to slaboucke a za den az dva to preslo.
mandre- můj chlap se jmenuje úplně jinak než já a dnes mi nabírali krev, až když mi vrazili zkumavku do ruky at ji odnesu sestřičkám, tak jse si všimla, že na ní je štítek z jeho jménem.měl jít na krev hned po mně. 😀 Dělal si srandu, že by mu vyšlo z krve že je těhotný 😀 😀
evak..gratulace k Brambůrce..Okukoval ji tu i synátor. Prý už chce taky a vzkazuje, ža vaše Bramborka nebude taková potvora jako naše Brambůrka. 😀
A taky krásný pokojík, asi se nechám inspirovat. 😉
hele, ted jsem jako na řadě fakt já? Jenom já?a ještě někdo je nařadě? To tu nefunguje už žádná tabulka?
vveru já špinila po každém ET a 2x z toho bylo těhu 😉 a proč máš výpověd?
svobodik..já si stříkala do nosu tuším od 1.dne MS a od 5.dne MS píchala,ale já už si to přesně nepamatuji. možná bys vyčetla něco v mých albech.
Holky děkuju Vám, mám z toho strach ☹ Přeci jen dneska je to 9. den a zatím dobrý . . .
Pet.s, já nevím asi, že jsem si dovolila marodit, dneska jsem 14dní doma a šéfová nemůže courat a být věčně v tahu a musí sedět v kanclu!
@vveru ahojky, to tom výtoku, či špinění jsem četla v jednom časopise, , že to při otěhotnění je...takže se nemusíš bát...
no a vlastně co se týče tý výpovědi...to ti přece šéfová dát nemůže, když ted jsi těhotná, že jo? to má prostě smůlu...během marodní se to nesmí...když jsi na neschopence , no a ty ted jsi těhotná 🙂 takže žádná výpověd nebude 😀
holky díky za gratulace 😉
pet.s myslím, že jsi fakt na řadě 😀 no jo, snad bude hodní, i když i sestřička na porodním sále mi říkala, že všechny Brambůrky jsou prej potvůrky 🙂 , tak uvidíme. 😉
evi neboj ja mam par kamaradek bramburek a vsechny jsou hodnoucke...
veru ja jsem taky nekde cetla, ze to znamena tehu...
Ahoj,tak jsem dneska byla na konzultaci před IVF u Daňka,nevím,jestli po dobu stimulace mám u něj zůstat, nebo se objednávat ke své dr.Lovásové,ale možná jak tam maji teď narváno,tak budu asi ráda,že mě vezme kdokoliv 😉 ,mám zatím předepsaná 2pera za 5 500,myslíte,že se pak ta cena může ještě zvýšit? Budeme asi muset mít i ICSI, tak to bude asi dardička,no co naděláme,kdyby to vyšlo,tak by to za to stálo!!!!Teď už jen aby přišla mrcha 😠
majcam to je docela darda, no, myslim, ze se ta cena muze jeste zvysit, zalezi jak budes reagovat... taky se zvysit nemusi...
evak no já když přemítám o dětech, které jsem měla ve školce, tak tam byly dvě Barborky a ořesn jak ta moje. Všechny to byly překrásné holčičky, ale děsné mrchy(sorry 😀 ) Věčně načuřené, věčně v oponenci, ale jinak to byly Berunky. No můj muž vyženil v prvním manželství jednu Báru a se mnou ted druhou Báru a říkal, že Báru už nikdy v životě.
Ale stejně je Barunka moc hezké jméno.
Mimochodem včera jsme se kvůli ní zase porafali. A to za to ani nemohla. Řešili jsme moje a tvoje děti. Kdo to zná, pochopí.Chceme jet na 4 dny na chatu, ona s námi nechce a nikdo ji nechce hlídat.Její vlastní tatík na mě ječel, at sedím doma a hlídám si ji sama. Když už nvěděl jak, tak řekl, že ji hlídat bude,ale zamkne ji na celý den doma, protože na ní nemá čas. V tomhle počasí!!Zmetek. Od rozvodu(asi 5 let) měl děti 2x. Vždy byly do 2 hod doma. No a ten můj chlap jen něco souhlasného dodal a já se rozbrečela a seřvala ho. (holt těhotenské hormony)Ale výsledek toho celého je, že v závěru na mě ječela holka, protože jsem ji oznámila, že jede na chatu s námi. Z brečení jsem usnula a od půl 3 jsem vzhůru. ☹
Tak asi z celé dovolené bude prd. Protože mít sebou Báru na chatě neustojím. Bude hnusná a bude provokovat a nudit se. To riskovat nebudu. Holt vyšlu chlapy na chatu samotné.Bára bude celý den courat s holkama u vody a já budu sedět sama doma v pařáku. A nakonec z toho vyjdu stejně jak blbec. Achjo. ☹ Už mi je zase do breku. ☹
holky tak jsem to projela zpátky asi 10 dnů a nefunguje tady žádná tabulka. Tak pokud chcete, tak já ji začnu a každá se dopište, ju?
Pet.s. .........40 let.... 4xIVF, 1x ukončení těhu, nyní čeká holčičku, TP 15.10.(22.9-dle dr.)
Pet.s. .........40 let.... 4xIVF, 1x ukončení těhu, nyní čeká holčičku, TP 15.10.(22.9-dle dr.)
kive76.........34 let 1.7. HSG, 16.7. 2. konzultace ..........................................................6DC
kive76.........34 let 1.7. HSG, 16.7. 2. konzultace ..........................................................6DC
tehulky 😵
snazilky 🙂
darkwitch....26 let.....2xIUI...............................................................................................20DC
tehulky
snazilky
darkwitch....26 let.....2xIUI.........................................................................................20DC
ahoj holky, můžu se zeptat když jste byli na tripple testech v gennetu za jak dlouho jste volali na výsledky? já byla na odběrech v pátek, kdy můžu zkusit volat, co myslíte?
a dobre rano 🙂
Dobré ranko,
pet.s: to je ale nespravedlnost..ty by jsi se pro ně rozkrájela a nakonec na to doplatíš..měli by se chytnout za nos 😠
petap76......34let....1x zamklé těhu (přirozeně).....další snažení od srpna 2010
snazilky
darkwitch....26 let.....2xIUI...............................................................................................20DC
petap76......34let....1x zamklé těhu (přirozeně).....další snažení od srpna 2010
tak ještě jednou 😀
tehulky
snazilky
darkwitch....26 let.....2xIUI.........................................................................................20DC
Pet.s. .........40 let, 4xIVF, 1x ukončení těhu,nyní čeká holčičku, TP 15.10.(22.9-dle dr.)
snažilky
kive76..........34 let 1.7. HSG, 16.7.2. konzultace............................................................................................6DC
darkwitch....26 let.....2xIUI...................................................................................................................................20DC
petap76.......34let.....1x zamlklé těhu (přirozeně).....další snažení od srpna 2010
majcam.......34let.....2x IUI, v červenci první IVF
pardon,nějak jsem vám to pokazila ☹
no to jsem střevo,nezlobte se!!!!!!! 😨
Ahoj, holky poradíte? Zítra jedu na ultrazvuk do gennetu na výsledky krve co jsem byla v 10. týdnu.
K Dr. jsem objednaná na 11. hodinu, ale čas ultrazvuku mi neřekli. NA něj se chodí až po konzultaci s Dr.?
A nemáte někdo zkušenost s Dr. Raškovou? 😔
tehulky
snazilky
petap76......34 let....1x zamklé těhu (přirozeně).....další snažení od srpna 2010
majcam.....34 let.....2xIUI, v červenci 1.IVF

tak to se vratis akorat na muj testik 😀