icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

inza
18. črc 2010

majcam: taky se tam chystam ten patek za 14 dni rano a odpo zavolat pro vysledky. Nevim s testem uvidim. mozna ten patek brzo rano jinak asi do te doby ne

inza
18. črc 2010

dark: pokud mas ty zbytky tak to ti da cca 150 jednotek neco jeste v peru co mas. Jenom pokud to budes davt takto dohromady tak budes pekne "opichna" 😀 😀

majcam
18. črc 2010

cibka: jojo řikali,ale já nechci vidět bílý test,u té krve je to takové rázné,buď máš nějaké jednotky nebo ne,ale u testu když vidíš bílo,tak si pak ještě děláš naděje,že je třěba ještě brzo a tak...

majcam
18. črc 2010

@inza jen aby ty výsledky v pátek odpo byli,v poslední době je řikali až druhý den 😒

cibka
18. črc 2010

majcam takže tam proste v patek doraziš a reknes ze jdes na krev a to to vezmou hned nebo se budes muset objednat,jo to znam taky sem testovala a nic tam nebylo na krvi jsem mela hcg asi 100 trvalo to skoro měsíc nezvedalo se ani neklesalo , nakonec to asi bylo to biochemicky tehu

cibka
18. črc 2010

majcam a inza je fakt že nekdo kdyz testuje tak to má videt i 8 a 9 den docela brzy ze

inza
18. črc 2010

majcam: no kdyz jdes rano tak prave vysledky jsou p 15 hod.
@cibka: testy jsou relevantni. Kazda ma hladinu jinak a kazdy taky ma jine videni. Nekdo muze videt slabonkou carku a ona neni a nekdo nevidi nic a neco byt muze..atd....Proc se stresovat z bile drive nez je zahodno ? 😀

cibka
18. črc 2010

inza to je fakt, krev je prostě jistota,
moc vam držím palečky až pujdete na krev at slyšíto tu stastnou zpravičku 😉

nannynka
18. črc 2010

Ahoj holky, cerstvym "transferkam" moc preju at se nejaky prcek chyti - my mame Vojtiska taky ze sobotniho vrhu 😉.
A stimulkam preju dostatek kvalitnich vajicek.

Jinak jak tu resite ty testy....ja pred rokem dostala v Gennetu po ET nejaky jejich curaci test s tim, ze si ho mam za 14 dni udelat, zavolat a pak pocitat s tim, ze stejne pujdu na krev. 13.den jsem mela test (jiny nez Genneti, ten jsem si setrila na dany den) negativni. Nechtela jsem si pak ofiko testem kazit vikend a pockala s nim na 16.den (14 byla sobota) a byla tam dalnice jak k.ava 😀.

Moc vam preju at nemate nervy a dalnice vykoukne hned napoprve.

Opatrujte se, specialne pet.s a vveru.

darkwitch
19. črc 2010

dobre ranko 🙂
za chvili vyrazim do Prahy smer Gennet, tak snad mi foliky pekne poporostly 🙂

inza
19. črc 2010

dobre ranko. 😎

dark: tak at jsou folici jak maji. drzim vsechny palce a pry drzi i pes 😀

anlek
19. črc 2010

Nannynko 😀 Take se pridavam k sobotnimu vrhu. 😀 Ja jsem sla 6. den po ET na krev, soukrome. Segra mela svatbu a pokud by bylo hcg 0, tak bych tam pila lakohol. Coz teda nebylo. 😀

petap1
19. črc 2010

Dobré ranko,

dark: tak držím palce ať jsou folící pěkní mackové 🙂

Inza:majcam: Už je máte u sebe a jen 14 dní a budete mít krásné těhu starosti...bledá závist 😀 Moc vám držím palce ať tam // jsou a pěkné HCG k tomu 🙂

Mě od ovulky popíchává v parvém podbřišku..tam byl ten folík....jsem z toho už nervózní...nevíte co by to mohlo být ?

betox
19. črc 2010

Dobré ránko,

majcam, inza: držím vám palečky, ať se bobci drží maminek a za 14 dní ať jsou testíky pozitivní
dark: přeju krásný folíky 😉

majcam
19. črc 2010

Holky díky moc....!!!
Dark:tfuj,tfuj,tfuj, budeš tam mít pěkný bucláky 🙂
Petap: většinou když píchá v podbříšku,tak to je ovulka,nevím co jiného by to mohlo být,a tebe to píchá nějak dlouho, že tě to tak znepokojuje?

cibka
19. črc 2010

ahoj holky,
dark tak se drž a neboj folici určo jsou krasný
majcam a inza jak se citíte

majcam
19. črc 2010

@cibka cítím se v pohodě,akorát mám nafouklé břicho,trochu mě bolí,ale to mi už bolí od OPU,anebo je to po ultroši 😉 ,a ještě beru prednison,a to mám zase furt hlad,mi přijde...,jinak nic,radši se moc nepozoruju 😉

petap1
19. črc 2010

majcam: JJ ovulku jsem měla minulou středu nebo čtvertek....takže k ní to není a proto mě to znepokojuje...nějaký čas třeba nic a pak mě tam píchne dost fest a nebo to třeba trvá i pár vteřin ☹ Chjo, doufám, že nemám zase zaděláno na nějaké komplikace ☹

cibka
19. črc 2010

majcam ja budu brat prednison už 3 týdyn dopředu, takže začínám už za týden, tak sem zvedava jak mi po nem bude,ses na neschopence ju

inza
19. črc 2010

@cibka: citim se v poho az na to ze mam nafouklej bruch a obcas me boli. Jo a jinak jak pojizdna cisterna s kropicim vozem dohromady 😀. Presne jak pise majcam se radsi nepozoruju.

majcam: beres prednison cely ci pulku? Ja beru celej a kupodivu hlad nemam spise mam porad na neco chut 😀
@cibka : ja ho brala cca 16 dni dopredu a nastesti me po nem nic nebylo.

cibka
19. črc 2010

tak to je dobře že vam nic není stejne asi nemá cenu se pozorovat kadá to má jinak,tak se opatrujte a mate teda marodní

darkwitch
19. črc 2010

ahoj holky
tak OPU bude ve ctvrtek 🙂 folici rostou pekne, myslim 😀 v pravo mam 1*17mm, 4*15mm a vlevo 2*18mm a 5x13mm
akorat se desim zitrejsiho pichani, protoze mi to sice vyjde uplne presne, ale posledni davku budu davat dohromady ze 4 per ☹

cibka
19. črc 2010

dark no vidis parada jak rasne rostou, neboj i tu poslední dávku zvládnes ses sikulka

petrita83
19. črc 2010

@darkwitch a proč ???já to řikala sestřičce a ta mi právě pak dala to další pero po někom..abych to nemusela takhle kouskovat...jinak pěkná úrodička...tak ať ještě pěkně na rostou do čtrvtka!!!

pet.s
19. črc 2010

anlek a nanynka...i my máme Terinku se sobotního vrhu 😀 Hele dělají oni OPU taky jindy než v sobotu? 😀 Vlastně u obou těhu jsem měla OPU v sobotu, u Matyáška ET v úterý a u Terinky ve čtvrtek, pokud si to dobře pamatuji. 😀
Holky já měla včera nějakou výkonnou. Nalakovala jsem parkety a umyla okna v nové části bytečku. Skončila jsem večer v 23 hod,ale už jen drobnosti a můžeme se začít stěhovat. 😀
Ted tam jdu ještě přelakovat další vrstvou a namontovat topení.Dovytřít novou dlažbu a můžou začít mrskat nábytek.
Holky nemáte někdo vertikální žaluzie a přes ně záclony? Jak to máte řešené nahoře?

pet.s
19. črc 2010

Holky testíte? Já testila do druhého dne od ET 😀 😀 😀 😀 8.den byl duch. 😀

majcam
19. črc 2010

@cibka ano neschopenku mám od stimulky 🙂
@inza beru půlku,ale furt se mi motá ta hlava,jako bych byla slabá,tak si myslím,že to mám po něm...,a ten hlad? je možný,že jak jsem doma,tak jsem se rozežrala 😀

majcam
19. črc 2010

@pet.s bojím se testit ☹

majcam
19. črc 2010

@darkwitch no jejej,to je ale úrodička... 🙂

petap1
19. črc 2010

dark: no to je tedy úrodička..super 🙂