Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
preji pekne rano
@janicka.slunicko: tak to je fajn ze se mladym dari dobre 😀 😉
Pěkné ránko 😀
ahoj holky,
krásné ráno
dnes mam kontrolní utz jak rostou folici tak držte palečky
díky všem, právě ja dorazim domu az po 23 hodine ☹
Ahoj holky 😉 Koukám, že už tu pomalu nikoho neznám. Ve čtvrtek se jedeme podívat do Gennetu a poděkovat s bonboškou a kytičkou, pořád jsem to odkládala aby se to nějak nezakřiklo, ale musím si tam pro nějaké papíry, tak se to tak nějak vyřešilo samo.
@pet.s Holky držím Vám moc, moc palečky ať vše dobře dopadne! Je to hrozný jak to letí, za chvilku budeš mít malou v náručí u sebe. U nás to také vypadá na holčičku. 🙂 Držte se, pa.
Ahoj holky... 😉
@vveru jé holčička..gratuluju..taky bych ráda holčičku,ale vlastně je mi to jedno,hlavně už aby to bylo... 😲
@cibka držím pěstě,ty se líp držej.. 😉
pet s-aspoň jsi pod dohledem a nepracuješ pořád na bytě 😵
@darkwitch jak na tebe působí ten estrofem,nebo jak se to píše..
@inza jaké bylo pojišťování,vzhledem k tvé víkendové absenci to asi "stálo" za to 🙂
Holky moc Vám děkuju 😉 I když jsem teď už moc nechodím, myslím na Vás a držím pěsti.

Ahojik holky,tí brdo peti držím palečky, at jste v pořadku,natebe si vzpomenu pokaždé když vidím segru ta ma totiž stejnej termín,tak držím palečky. Segra také čeka holčičku. Ja jsem se po dlouhé době dostala k počitači,tak prckové jim je korigovaně tři a piul měsíce a mají 6liko. a daří se jim dobře,všechno kontroly jsou v pořadku,cvičíme o sto šest ale neba me to ale co nadelam,jinak se celej den nezastavím ,ale jso to sluníčka moje. Tak držím všem palečky at jste v pořadku.papa