Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
majcam tak mi pak reknes co ti rekli 😀 ja jdu 12.10.
Ježiš NÉ cm,ale mm..,by se ti tam ani nedostali 😅
majcam jasne chapu 🙂
Ahjojte holky,tak se hlásím po utz,máme jeden plůdek i přes to vysoké hcg a srdíčko.Jsme v začátku 9tt podle utz a podle ms máme být 8tt,takže jsme větší,než by jsme měli být 😀.Miminko má 1,7cm. 🙂
Gratulka Pets k Terezce. 🙂
betox,ano jsem,17.8 byl transfer dvou embryjek.Moje první IVF po jedné IUI 🙂
plasice gratulace
holky tak jsem dorazila z opu z 10 foliku 8 vajuch nechali jsme si icsi ikdyž rikal že to muzeme nechat normalne ale že je to o 5% menší pravděpodobnost tak si to radši zaplatíme, volat budou zítra po 8 hodině, rikal ze i pk pokud to bude tak uvidíme. jinak po výkonu jsem i krvácela ale te uz je to dobrý, a lovásová byla v pohodě takhle jsem ji ještě neviděla
@cibka ahoj muzu dotaz, na OPU jdu v sobotu. Máš nějaké doporučení, vzít si nějaké pití, svačinu? Partner byl u tebe ty dvě hodiny na pokoji nebo jel domů? Nějaký tajný tip? Díky za odpověď.
děkuju všem moc moc moc
@zvalentova vzala jsem si sebou jen noční košili pantofle a vodu ale klidne si vem i svaču a sniž si ji az pojedes domu zaleží jak to mas daleko ja se najedla až doma. manžel šel na spermio, pak na krev a pak přišel za mnou a byl tam celou dobu tentokrát jsem dostala jednoluzak takže jsem tam byli sami ale i tak tam partner muze byt s tebou
tajny tip - ničeho se neboj zvladnes to vse jde ok
@cibka supr, děkuji za info. Měla jsem jít v pondělí, ale napsali to už na sobotu, ale bude to rychleji za mnou a ET o to dřív 🙂
@zvalentova kolikátý den jdes na opu ja byla tentokrát už 9 den
@cibka tak já to budu mít na 12DC, dneska mám 9 den stimulace
@zvalentova ja to měla taky tak nejak minule ted to byl fofr 😀
držim palečky na pondělí kolik jich más podle utz
@cibka dneska 8 a 9 a musí se snažit aby do soboty hezky dozrály
@zvalentova tak to bude v pohode ja mela ted v levo 5 a 3 co byli videt na utz a nakonec joch bylo10 ale z toho jich je 8 snad budou bojovat
Dark : jak jsi dopadla?

inza jasne jen me napadlo jestli si to nepamatujes 🙂 ale neres to 🙂