Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
inza potvora jedna nidky nevi kdy ma dorazit, by si mela nastudovat nejaky kodex slusnych prichodu... musis mit na predoperacni i gyndu?
ahoj holky, tak jsem skoro tři.
Ráno mi volali, že do rána přežilo jediné embryo a je čas na transfer.
Bohužel jsem narazila na novou sestru, která mi řekla, že jsme chtěji jen jedno bez prodloužené kultivace a ostatní zničili.
Můj a manželův vztek neznal mezí. Na sále byla Brandejská,která nám to spolu s embryoložkou vysvětla, omluvila nezkušenou holčinu a vrátila mi jedno krásné osmibuněčné embryo.
Ted ležím a hrozně moc doufám.
@zvalentova tak drzim palecky at se krasne uhnizdi 🙂
@darkwitch dík moc, za ty nervy to musí vyjít 😎
@zvalentova jasne ze vyjde 🙂
@majcam: nevim, jenom me rekli kdyz jsem se zeptala tak ze to nepotrebuji...ted akorat premejslim kdy zajdu na to predoperacni kdyz mrcha prisla drive nez mela.... 😲
@zvalentova: tak at to vyjde 😉
@inza já byla před IVF na předoperačním taky v době mrchy,nasadila jsem špunt kvůli moči a bylo to 😉
@zvalentova tak držím pěsti,takže to bylo bez PK?
Tak kočky..Mandre- ráno vykroč pravou a neboj ani se nenaděješ a budeš doma u manži 😉
Dark-držím pěstičky ať ty své mrazáčky pěkně u sebe zahřeješ...a dej ráno vědět!
Petrita-pěknou konzultaci,jsem zvědavá co s tebou vymyslí.. 🙂
@zvalentova držim palce!!!
jj taky poslední dobou chodim sama, a on pak vždycky nechápe postupy,které nám Lovás vymyslí,a furt se mě ptá proč a nač...no copak já to vim... 😅 ,se tady vždycky musim zeptat a pak mu řikám,že už jsem si vzpoměla,proč to musíme absolvovat 🙂
Ač jsem se snazila spát co nejdéle tak uz jsem vzhůru a cekam na telefon snad budou volat brzy...

majcam a necetla si jaka je pravdepodobnost, ze se embryjka udrzi pred KET? a na cem to zavisi?