Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
Ahojte.
Inza - tak gratulace k nalezení ničeho 😀 . Tak to bude asi ten manža, no jo no... u nás to jsem spíš já 😔 . Jdu na konzultaci 22.10. k Brandejský, tak uvidíme.
Jinak holky, je to hrozný už ....snad Dennisa nebo Dark, šup, šup... 🙂 Vy už musíte být těhu.
@darkwitch Dekuji . 🙂 Sance je asi na zacatku pristiho roku. Protoze na konci listopadu jdeme na kontrolni odbery do Podoli, a pak se na vysledky ceka mesic. A na první konzultaci do Gennetu na zacatku prosince a kamarádka mi rikala, ze od 17.12. je Gennet zavreny.
S tím testování jste asi zkušenější než já. Ale já když byla těhotná (než došlo k zamlknutí ), ☹ tak jsem na testu nejdřív taky nic neměla, duch tam byl až někdy po 4denním zpoždění menstruace a pak už byla čárka každým dnem jasnější. Takže mě to Vaše testování přijde hrozně brzo, ale po ET je to asi jiný než po přirozeným…
@cibka Zalezi, jak vylucujes hcg do moci. Vim o par holkach, ackoliv tehotne, tak test snehobily. Coz teda neni muj pripad uplne, ale podle toho kolik jsem mela hcg v krvi, tak na testu mela byt poradna carka a ja mela ducha. 😖 Zadne krasne fotky, ktere jsem tak vsem zavidela.
Sipkova a u vas byl problem jen v imunologii?
@anlek No zatim mame zjistenou jen tu imunologii. Ale jak jsem psala: LSK anit HSK ani průchodnost dělanou nemám, řekli mi, že jsem otěhotněla přirozeně, tak to není potřeba…. SPG střídavě dobrý/nic moc, HP OK a z imuno protilátky proti spermiím. léčba Prednisonem a pouze kondom.styk
Taky mi je to holky moc moc líto,jsem si ještě na ráno nařídila budík, abych přivítala nové občánky 😲 ...
ja taky skoro nespala...
dark:tak kdybys potrebovala tak muzu kdyztak zitra dodat
inza tak pokud budu potrebovat tak se dohodnem 🙂
@inza cítím se dobře, včera jsme byli na výletě Žebrák - Točník - Krakovec 🙂 a dnes jsem poprvé v práci, jeden strup už odpadl 😅 , manža všechno nosí za mě, nemám nosit věci těžší než 2kg 🙂 ...jinak snad dobrý. Jinak klistýr (jak se to píše 😲 ) mi taky dávali, v pohodě, proti mobilizaci přes k... 😅
Ach jo holky, tak volali z Gennetu, že musím na tu krev rozhodně přijet 😠 Já to beru jako absolutně zbytečnou cestu, když by ji mohli nabrat zítra ráno.
Aspoň, že manžel dojel domů dřív a pojedeme autem.

@zvalentova LSK anit HSK ani průchodnost dělanou nemám, řekli mi, že jsem otěhotněla přirozeně, tak to není potřeba…. SPG střídavě úžasný/nic moc, HP OK a z imuno protilátky proti spermiím.