Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@lucavka a @petrita83 Jsem od doktora doma. Na UZV je vidět gestační váček, ve kterým mimísek zatím ještě není, ale roste, je pevně opoudřen a je zdravý. Jsem podle UZV 4+5tt a podle menstruace 5tt. Příští týden kontrola, jestli se objevili životní funkce Mám z něj hroznou radost!!! 🙂 A doktor mi řekl, že mám strašnou kliku a že tomu ani sám ještě nevěří!!!
Děkuju všem, co mi drželi palečky!!!!! 🙂
@iriel Před 4 lety jsem měla jedno zamlklé těhu v 10tt a při druhém jsem porodila ve 28tt těhotenství a syn mi umřel v inkubátoru. Pak dlouho nic. Začali jsme chodit do Gennetu, kde jsme podstoupili umělé oplodnění, která nevyšlo a týden po negativním výsledku krve po ET mě odvezla sanitka do nemocnice, kde zjistili, že při stimulaci se vystimuloval v děloze zánět velikosti tenisáku ve kterém byl hnis. Pravý vaječník jsem neměla a vzali mi vejcovod. Po operaci, která trvala 3hodiny mi řekli, že levý vaječník sice folikuly produkuje, ale jen málo (asi max.5) a že nedorůstají, ale hned umírají, což bylo zřejmé i z předchozích UZV. A že mi museli vyčistit vejcovod, který byl téměř neprůchozí. Jiná možnost než IVF podle nich nebyla. Ha a po půl roce od operace to vyšlo přirozeně 🙂
@majcam děkuju moc!!! 🙂
ahoj, tak má nálada po dnešním telefonátu nic moc ☹ - pouze 7 zralých(omlouvám se za včerejší hrubku 😀 ) v papírech mám 9,tak tomu moc nerozumím,no a oplodnilo se jich 5,vím že je to hezké číslo,ale je to o jedno mín jak posledně,tak jsem zvědavá co mi řeknou zítra a hlavně v so - to budou dělat genetiku,abych vůbec jela v po do Genn. jj hlavně pozitivní myšlení,snad to pomůže 😉
Ahoj holky, omlouvám se, vidím, že je tu dnes pozitivní nálada a já mám zrovna takovou depkózní, navíc jsem se teď rozlítila nad článkem na idnes: “Kdo má děti, bude na penze odvádět méně“. Takže ještě potrestání za neplodnost, ach jo.
@lucavka neboj bude to dobrý... já včera taky přijela z práce a měla skoro 38 teplotu. Celou noc jsem měla šílený nervy, bych nikdy nevěřila, že o to maličký cosi v břiše můžu mít už teď takový strach. Ráno jsem šla k doktorce, řikala, že si můžu vzít paralen a hlavně ležet, odpočívat, hodně pít, jíst ovoce atd. Nebezpečný jsou prý až horečky kolem 39 stupňů.
jo a mám pocit, jako bych sežrala meloun, nekrájenej 🙂 byla jsem ve sprše a takovýhle břicho teda to je snad extrém...vždyť už jsem skoro týden po opu,,,,,to ani nem.že bejt, ne?

@majcam: jo to jsou, me kdyz pani neco vytiskla ale jenom jako doporuceni neoficielni takze jsem nikam nemusela chodit, ale koukla jsem na stranky firmy a taky uz to nebylo volne.....se stava ze ty firmy jim pak uz nenahlasi ze je misto obsazene.... ted ten nas blondyn strcil packu do zasuvky blbec chlupatej...