Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Tak už se dostavila MS a rovnou o den dřív😢
@uzivatelkapetra, @juliia a @elony Moc děkuji holky 😉 Byl 1 folikul 12 mm (na druhé straně než minulý měsíc), ještě půjdu na ultrazvuk ve čtvrtek, aby se vidělo, jak poroste.
@fialka77 tož tak tobě hej, tak přeju aby dorostl. Já mám další utz v pátek zda se něco změnilo 🙂
@uzivatelkapetra V pátek bude určitě dostačující 😉 Přeji hodně štěstí 😉
Kočky já mám dnes taky za sebou ultrazvuk, mám dva folikulíky o velikosti 13mm ale na pravé straně kde není vejcovod ale asi to nevadí dle toho co říkají v centru.. No levá strana nějak nereaguje zatím na puregon.. Píchám ještě do čtvrtka 50 jednotek. Ve čtvrtek další ultrazvuk zda tam skutečně jsou jen dvě a domluvíme se na IUI, které bude asi pátek nebo sobota. 🙂 Držím všem palečky ;)
@martinkamoj můžu se zeptat proč iui když tam nemáš vejcovod?
@fialka77
@uzivatelkapetra
@martinkamoj
Tak holky, drzim palecky at folici pěkně dorostou a může se inseminovat.👏
já jdu na utz v pondělí..pak písnu
@uzivatelkapetra bylo mi receno,ze druhy je pruchozi a pujde to.. Kdyby to asi neslo tak do toho nejdou si myslim..
@juliia dekujeme, snad se dozvim zitra vic 🙂
@fialka77 tak jak si dopadla?
Ja se hlasim po kontrole. Doktorka mi potvrdila, že jsem pravděpodobně odovulovala uz pred punkci a dr.se snazil tak napichnout polorozpadly folikul z ktereho se dělala cysticka a proto mu to neslo napichnout. No nic, stalo se.
Mam vysledek AMH 2,55
Takze dle dr. dostačující i pro přirozené početí a IVF bez problému.
Ted si dame v cervenci pauzu, alespoň si užijeme peknou dovolenou a nebudu muset řešit stimulaci. Papiry jsou na pojišťovně a v srpnu to cele vypukne.
Dostali jsme ještě na cervenec termin na genetiku, kdybychom se pak rozhodli pro genetiku embryi, tak at to mame na pojistovnu.
Rada vas tady vsechny zatim podporim...proste nam to vsem musi jednou vyjit!!!🙏
@uzivatelkapetra a @juliia Folík vyrostl na 17 mm, tak je iui naplánováno na sobotu 😉
@uzivatelkapetra Přeji zítra dobré zprávy 😉
@juliia Přeji pohodovou dovču , pořádně si odpočiňte a odreagujte se než to vypukne 😉
@fialka77 tož super, my máme zítra hned po šichtě na teambuilding tak byla docela fuška vymluvit se proč nepojedu přímo, tak snad to za to lhaní bude stát 🙂
@uzivatelkapetra Určitě to bude za to stát 😉
@martinkamoj
Tak pujdeme do IVF podobne, my teda az srpen, červenec nestihame kvuli schválení pojistovnou a jeste mame termin na genetiku, protože nasledne zvazujeme i genetiku embryi...
@martinkamoj Přeji, aby to příští měsíc vyšlo 😉
Ahoj holky, můžu se přidat do vaší diskuze? V sobotu mě čeká první IUI, moc si od toho neslibujeme, protože sedm let snažení a nic, ale na IVF nám ještě chybí genetika, tak doktorka navrhla aspoň toto. Když to nedopadne, tak snad v srpnu IVF, čas mám do října, pak už pěkně za své.... Dnes v devět večer jsem píchla Ovitrelle a v sobotu ráno jdeme na to....

@marryline No uvidis, co ti jeste reknou v CAR, mozna taky zalezi, kde presne ta cysta je..Kolegyne mela tri cysty a na kontrole vzdy po ms beze zmen, pak ji rekli, ze ji to odoperuji tak pila poctive pupalkovy olej a po jednom cyklu ani jedna🙂 Drzim palce!