Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Dnes od aplikace ovitrelle (cca v 10 dopo) mám tik v koutku oka...a ještě to trvá, připadám si jako úchyl😀
A ještě jsem vám zapomněla napsat, že mám AMH 13,5 což je asi docela na pytel pane stavitel
@uzivatelkapetra
Paráda, tak držím palce!
@uzivatelkapetra
S tím AMH nic moc, ale neztrácej naději
Tak dnes 15 den po IUI a test negativni. Vysadim utros a pockam na mrchu. V zari se nejspis objednam na IVF. Holky uz by to opravdu chtelo, aby nekdo mel //.
Ahojte holky!Všem, které už máte tento měsíc za sebou - závidím 😀 (a samozřejmě držím palce, ať jste úspěšné!! 🙏👍 ) Mě čeká zítra UTZ a podle toho se naplánuje IUI. Dělala jsme si včera na zkoušku ovu test a zatím teda jen slaboulinký náznak čárky. Zítra budu 16DC. Cykly mívám nad 30 dní, minulý měsíc bylo 34 dní, takže ovulace je cca kolem 20DC, tak jsme moc zvědavá, co se zítra dozvím. Držte palce 😉
@elony u me asi dalsi IUI nema ani cenu. Mame s otehotnenim problemy v rodine. Teta nemohla mit vubec deti a sestra je nyni uz po druhym neuspesnym IVF. Tak to nema cenu prodluzovat a zkusim nejspis IVF, ale az v zari. Ted si dam pres prazdniny pauzu. Take moc drzim palecky pri snazeni😉
@fialka77
Rani test jsem mela jen digitalni...porad si rikam jestli by to vubec bylo technicky možné...otehotnet, kdyz ten folikul vysali? Na to asi, ale tezko najdu odpověď a musim si proste pockat...
No co beru to, že jsem si rekla, že si do srpnoveho IVF dam prazdniny, tak alespon nejake vzrušo...😀
@juliia wow❤ hele je to tam, o tom zadna! Tak jestli prasknul uz predtim tak vajicko uz putovalo a doktor nemel co vysat? To je super🙂 potichu gratuluji🙂
Testuj dal vzdy rano - ja byla poprve v car na utz v 6+2 a uz to bylo videt tak se pak taky urcite objednej, drive to vetsinou nema cenu.
Holky jste všechny moc hodne 😘 , ale ja se zatim neraduji...jeste pockam...treba to jsou porad zbytky ovitrelle...abych nebyla zklamana....no byl by to teda poradny a tenhle cyklus fakt necekany zázrak. 😲
Ahoj holky, tak dneska nám, co jsme byly v sobotu, začíná pátý den po.... Nějaké pocity, cítíte se jinak, atd.?
Mě včera večer tak divně tlačilo v podbřišku a popichovalo mě na levé straně (tam byl tento cyklus folikul). Ale nevím, jak moc je to sugesce a jak moc není....
Jak jste na tom vy? 😉

Damy caute, jsem tu zas 😀 Puvodne me dr chtel brat pod kudlu uz ted, ale ukecala jsem na posledni iui. No skoda nevyuzit dvou krasnych 19 a 17mm foliku, no ne 😉 Ovsem to uz je posledni sance. Pokud uz po tomhle pokusu nezapadnu objednava me do spitalu. Ivf vubec nedoporucuje, bo stimulace hormonama by mi udelala v brichu paseku, myomy po hormonech rostou jak hriby po desti. Bo endometrioza se zas rozliza a myomy jsou cim dal tim vetsi. Jeden 15 a druhy 7 cm. Tak nejak se mam psychicky pripravit ze v tehle fazi uz je to vybrani delohy. Ale ja to nevzdam. Takze ted jsem v cekaci fazi a nasledujicich 14 dni se me nezbavite 😀 Co tady u vas noveho? Ktera z vas se konecne dockala dvou carek? Komu muzu gratulovat? A kam zmizla Lory? Je tu jeste? Co ta jeji pruchodnost?