icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

tcz
26. čer 2017

Damy caute, jsem tu zas 😀 Puvodne me dr chtel brat pod kudlu uz ted, ale ukecala jsem na posledni iui. No skoda nevyuzit dvou krasnych 19 a 17mm foliku, no ne 😉 Ovsem to uz je posledni sance. Pokud uz po tomhle pokusu nezapadnu objednava me do spitalu. Ivf vubec nedoporucuje, bo stimulace hormonama by mi udelala v brichu paseku, myomy po hormonech rostou jak hriby po desti. Bo endometrioza se zas rozliza a myomy jsou cim dal tim vetsi. Jeden 15 a druhy 7 cm. Tak nejak se mam psychicky pripravit ze v tehle fazi uz je to vybrani delohy. Ale ja to nevzdam. Takze ted jsem v cekaci fazi a nasledujicich 14 dni se me nezbavite 😀 Co tady u vas noveho? Ktera z vas se konecne dockala dvou carek? Komu muzu gratulovat? A kam zmizla Lory? Je tu jeste? Co ta jeji pruchodnost?

fialka77
26. čer 2017

@juliia Moc děkuji 😉
Jsem zvědavá, jak Ti dopadne ranní test. Bylo by super, kdyby to vyšlo 😉

fialka77
26. čer 2017

@tzc Ahoj, držím palce. Já také čekám, jak to dopadne. Lory myslím psala, že se jí někdo naboural do profilu, tak ho zrušila. Psala pod jiným profilem, teď nevím, jestli do této diskuze.

juliia
26. čer 2017

@tcz
Ahoj zpatky 😉
Drzim moc palečky...moc ti preju at to vyjde...a 2 folici byly bez stimulace joo?👍

Lory je ted marryline 😉

juliia
26. čer 2017

@fialka77
Jsi hodna...no to by byla popravde hodne velky zázrak ne? Jestli je to vubec teda mozne?
Jsem se zamyslela z ceho by se mi udelalo zlute telisko, kdyz vysal ten folikul??

fialka77
26. čer 2017

@juliia Byl by to zázrak, někdy i zázraky se dějí. Uvidíš, co se ukáže případně zítra.

uzivatelkapetra
26. čer 2017

Dnes od aplikace ovitrelle (cca v 10 dopo) mám tik v koutku oka...a ještě to trvá, připadám si jako úchyl😀
A ještě jsem vám zapomněla napsat, že mám AMH 13,5 což je asi docela na pytel pane stavitel

volfici
27. čer 2017

@uzivatelkapetra
Paráda, tak držím palce!

volfici
27. čer 2017

@uzivatelkapetra
S tím AMH nic moc, ale neztrácej naději

mkplusmk
27. čer 2017

Tak dnes 15 den po IUI a test negativni. Vysadim utros a pockam na mrchu. V zari se nejspis objednam na IVF. Holky uz by to opravdu chtelo, aby nekdo mel //.

elony
27. čer 2017

Ahojte holky!Všem, které už máte tento měsíc za sebou - závidím 😀 (a samozřejmě držím palce, ať jste úspěšné!! 🙏👍 ) Mě čeká zítra UTZ a podle toho se naplánuje IUI. Dělala jsme si včera na zkoušku ovu test a zatím teda jen slaboulinký náznak čárky. Zítra budu 16DC. Cykly mívám nad 30 dní, minulý měsíc bylo 34 dní, takže ovulace je cca kolem 20DC, tak jsme moc zvědavá, co se zítra dozvím. Držte palce 😉

elony
27. čer 2017

@mkplusmk naprosto souhlasím.. Já uvidím, jak dopadnu u dr zítra a chi si taky nachat udělat předběžnou kalkulaci na IVF ať pak vím, s čím mám asi počítat.. 😉 Držím palce v dalším snažení!! 🙏

fialka77
27. čer 2017

@mkplusmk Také držím palce při dalším snažení 😉

tcz
27. čer 2017

@juliia jj bez, mi ovulka slape jak hodinky, stimulace netreba, jen ta mrcha endomerroza dela paseku. Prave sedim na gynde a cekam az me vemu na sal. Tesim se jak male decko. Tak hodne stesti nam vsem.

tcz
27. čer 2017

@juliia diky a drzim palce at to dopadne. Ja uz se tak tesim az se tu nektera z nas pochlubi pozitivnim testem 😍

babeta1
27. čer 2017

@juliia Testovala jsi?

mkplusmk
27. čer 2017

@elony u me asi dalsi IUI nema ani cenu. Mame s otehotnenim problemy v rodine. Teta nemohla mit vubec deti a sestra je nyni uz po druhym neuspesnym IVF. Tak to nema cenu prodluzovat a zkusim nejspis IVF, ale az v zari. Ted si dam pres prazdniny pauzu. Take moc drzim palecky pri snazeni😉

juliia
27. čer 2017

@tcz
Prala bych ti to, protože chápu, že dalsi sance jsou vice obtížné. A 2 folikuly v nativu...no krasa 👍

juliia
27. čer 2017

@mkplusmk
To me mrzi, ale bojujeme dál...ono to jednou vyjde 😘

juliia
27. čer 2017

@babeta1
Vcera jsem si zapomnela koupit test ale nasla jsem doma ukryty digitalni na horsi casy. 😉

Tak to jeste vice zamotam...ale uvidíme no 😎

juliia
27. čer 2017

@fialka77
Rani test jsem mela jen digitalni...porad si rikam jestli by to vubec bylo technicky možné...otehotnet, kdyz ten folikul vysali? Na to asi, ale tezko najdu odpověď a musim si proste pockat...

No co beru to, že jsem si rekla, že si do srpnoveho IVF dam prazdniny, tak alespon nejake vzrušo...😀

fialka77
27. čer 2017

@juliia To je teda opravdu zajímavé 😉 Budu se těšit na další zprávy, jak to vypadá dále.

babeta1
27. čer 2017

@juliia wow❤ hele je to tam, o tom zadna! Tak jestli prasknul uz predtim tak vajicko uz putovalo a doktor nemel co vysat? To je super🙂 potichu gratuluji🙂
Testuj dal vzdy rano - ja byla poprve v car na utz v 6+2 a uz to bylo videt tak se pak taky urcite objednej, drive to vetsinou nema cenu.

elony
27. čer 2017

@juliia super, gratuluju a ať sílí a je vše v pořádku 😇

juliia
27. čer 2017

Holky jste všechny moc hodne 😘 , ale ja se zatim neraduji...jeste pockam...treba to jsou porad zbytky ovitrelle...abych nebyla zklamana....no byl by to teda poradny a tenhle cyklus fakt necekany zázrak. 😲

babeta1
27. čer 2017

@juliia No tak jasne, ja se neraduji jeste min. do screeningu🙂 ale zase Ovitrelle 12.den mi prijde blbost.. a tyhle testy navic maji nizsi citlivost, jestli se nepletu. Zku obyc mamatesty (ty maji 10, ostatni vetsinou 25) a uvidis, jestli to bude silit po dnech;)

volfici
27. čer 2017

@mkplusmk
To mě mrzí,že to nedopadlo.
Já byla v sobotu poprvé na IUI, tak jsem zvědavá, jinak v srpnu bychom měli jít na IVF. Čekáme ještě na genetiku. Snad stihnu na pojišťovnu aspoň jeden cyklus...

volfici
27. čer 2017

@tcz
Ahoj, tak držím palce!

volfici
28. čer 2017

Ahoj holky, tak dneska nám, co jsme byly v sobotu, začíná pátý den po.... Nějaké pocity, cítíte se jinak, atd.?
Mě včera večer tak divně tlačilo v podbřišku a popichovalo mě na levé straně (tam byl tento cyklus folikul). Ale nevím, jak moc je to sugesce a jak moc není....
Jak jste na tom vy? 😉

volfici
28. čer 2017

@juliia
Tak co, zkusíš dnes zase testovat? Držím palce!

Strana