icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

fialka77
3. črc 2017

@sofinka84 Držím palečky, aby bylo všechno v pořádku 😉 Kolik dní jsi po iui?

sofinka84
3. črc 2017

@fialka77 Moc díky, dnes jsem 19 dní po IUI.

elony
3. črc 2017

@sofinka84 držím palce, ať je vše Ok 👏 😉

misko5
3. črc 2017

❤💃🍀🐝
Juchůůůůůů :-*

uzivatelkapetra
3. črc 2017

@sofinka84 a dostala si další utrogestan když ti došel a testy byly pozitivní, anebo to je tak, že když už se to uhnízdilo, tak se to udrží?
Gratuluji🙂

sofinka84
3. črc 2017

@elony Díky 🙂

sofinka84
3. črc 2017

@uzivatelkapetra Od 4 DPO jsem brala Duphaston, jak mi docházel, volala jsem na gyndu a doktor mi napsal další.

marryline
3. črc 2017

@horvi02 ahoooj, iui se nekonalo. Cysta byla moc velka, takze iui nebylo. Ale pritel byl na spermiogramu a mel 8% rychlych spermii a 13% pomalych. Zadna hitparada to neni, ale hlavne ze to nebyla 0. Jinak v patek jsem dostala MS o 10 dni drive, uz 19 DC, takze uz jsem objednana na utz pred iui na pristi podneli a kdyz bude vse ok a folikul bude rust, tak streda nebo ctvrtek iui. Podle me dorazila MS tak brzo kvuli te cyste. Ale co tyyy? Jak jsi dopadla? Co je noveho?😊

juliia
3. črc 2017

@sofinka84
Je to jsou super zprávy. Moc gratuluji a preji at je vsechno v pořádku 😘

sofinka84
3. črc 2017

@juliia moc dekuji a preji hodne stesticka i tobe,ja se jeste neraduji zatim,jeste nemame vyhrano 🙂

horvi02
3. črc 2017

@marryline tak to je super, že měl už lepší spermio - s tím už se přece dá něco dělat ;) A je super, že se ti urychlila MS, protože budeš moct rychleji zase zkoušet dál - já měla minule MS taky už 19DC, ale mi to vyvolalo IUI a hyperovulace :( Já teď čekám na poslední pokus IUI a pak už jdeme do IVF, tak už se na to celkem těším ;)

volfici
3. črc 2017

@sofinka84
No tak to držím pěsti, ať ti to vyjde! 🙂

volfici
3. črc 2017

Tak holky, v sobotu bych měla po 14 dnech testovat, ale obávám se, že k tomu ani nedojde.... Mám pocity jako před MS, včetně totální nasranosti na všechny a na všechno, takže můj klasický PMS.... Tak tipuju, že do dvou dnů je tady... ☹

sofinka84
3. črc 2017

@volfici tak drzim pesti,me kdyby 7 a 10 DPO divne nezabolelo bricho,tak ani netestuju. Nic mi jinak nebylo.

fialka77
3. črc 2017

@volfici Přeji, aby nedorazila MS. Abychom spolu mohli v sobotu testovat.

volfici
3. črc 2017

@sofinka84
Mě bylo nejdivněji minulý čtvrtek a pátek, takže cca 6 až 8 DPO. V pátek mi i bylo po ránu trochu špatně od žaludku. Od sobotního večera mě už ale začalo pobolívat břicho "standardním způsobem".....a dneska totální pokles náladové křivky 😂

volfici
3. črc 2017

@fialka77
Děkuji, i když moc šancí tomu nedávám... Ale naděje umírá poslední

volfici
3. črc 2017

@fialka77
A jak se cítíš ty?

sofinka84
3. črc 2017

@volfici ja si vzdycky rikala,jak to poznam,jak mi bude zle,vyrostou mi prsa,a dalsich tisic priznaku,co jsem si vsude precetla. A ono nic :D

babeta1
3. črc 2017

@sofinka84 Na to nedej, to az pozdeji (prsa) a spatne ti asi nemusi byt🙂 a moc gratuluji, at je vse ok!🙂

fialka77
4. črc 2017

@volfici Mě bolel nejspíše žaludek celou sobotu, od neděle naštěstí dobrý. Jinak jsem v pohodě.

fialka77
4. črc 2017

@sofinka84 Přesně tak, někdo ty příznaky nemá a někomu přijdou až dýl 😉

marryline
4. črc 2017

@horvi02 jeste pred mesicem jsem si ivf neumela pripustit, ale posledni dobou o nem cim dal vic premyslim. Jak dlouho se snazite vy? My presne 12 mesicu. Jinak u vas je taky problem ve spermijkach ze?

horvi02
4. črc 2017

@marryline my už 2,5 roku - z toho se nám to povedlo hned když jsme si řekli, že chceme prcka, tak jsem otěhotněla, ale na dovolené na Korsice jsem v příšerné nemocnici v příšerných podmínkách potratila a od té doby ani ťuk - hodně lidí si myslí, že je to možná psychika po takovém "zážitku", ale kdo ví. Jinak u nás jsou spermijky super borci - manžel by mohl být hlavní dárce :D Jen u mě je něco špatně - sice se ještě neví co, ale skoro vždy po IUI se mi spustí MS, takže na něco špatně reaguju a i z toho důvodu už se spíš přikláním k IVF, protože tiše doufám, že ta mi MS nespustí a budu mít alespoň nějakou šanci na udržení mimíska. Jen mě děsí to, že máš vlastně jen jakoby 3 pokusy a pak už budeme muset asi vykrást banku, protože i IVF hrazené pojišťovnou nás vyjde na nějakých 25000,- a nechci si představit co za pálky to bude, když se mi to na ty první 3 pokusy nepodaří :(

marryline
4. črc 2017

@horvi02 ty vogo tolik penez? Ja se o to zatim moc nezajimala, tak vbc nevim. A nehraje roli i vek? Ja myslela, ze do 30 let to pojistovna nejak hradi. Ach jo, to je na houby, ale neboj podari se to 🙂. U nas je zase problem asi jen u pritele v pomalych spermijich. Ja teda jeste stale nebyla na pruchodnosti, ale zkusim jeste 2 IUI a pak bych sla.

babeta1
4. črc 2017

Pojistovna (alespon tedy VZP) hradi 4 pokusy do 39 let (pokud si zavedete hned dve embrya tak tri pokusy). Neco si ale stejne obcas clovek doplaci, zalezi, jestli mate soukromy CAR nebo ne atd. Ale verim, ze vam vyjde IUI a nebudete to potrebovat🙂

horvi02
4. črc 2017

No pojišťovna hradí IVF, ale to je stejné jako s jejich úhradou léků - stejně si musím doplácet menopur 300,-/kus a u IVF je to stejné - sice hradí pojišťovna úplně ten nejzákladnější proces, ale stimulanty kolem, popřípadě výběr spermijí atd si hradíme sami - a to na těch 20-25000,- vyjde co jsem tak četla diskuze :(

horvi02
4. črc 2017

@marryline Jestli je chyba "jen" ve spermijkách, tak si myslím, že by to neměl být neřešitelný problém - prostě se v laboratoři vyberou ty silné a zbytek se stejně vyhazuje ;) neboj, tohle určitě nebude důvod k tomu, aby to u vás nešlo ;) doktor mi říkal, že mužská neplodnost se řeší snáze než ženská ;)

sofinka84
4. črc 2017

@babeta1 No právě 🙂 zatím mě akorát pobolívá břicho. Díky, tobě také moc štěstíčka, at je vše ok 🙂

sofinka84
4. črc 2017

@fialka77 A kor, když tady má člověk načtené všechny možné příznaky a kde co 🙂

Strana