Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ahoj holky nám to také nevyšlo, test je negativní i dnes.
@uzivatelkapetra Dnes už je to 15. dní po iui. Tak jsem vysadila utrogestan.
@uzivatelkapetra
@fialka77
@volfici
...ostani bojovnice
Tak jsme zpět doma z báječné dovolené, uplne jsem vypnula a cerpala nove síly. 🙂
Holky přála jsem vam moc aby to vyšlo a tesila se na vaše pozitivní testy, tak me to teda mrzi 😔
Co nam zbývá než bojovat dal a alespon takhle trochu se tu navzajem podpořit! 😘
@sofinka84
Moc ti blahopreji k vysokemu HCG a drzim palečky at je vsechno v pořádku!🍀
@uzivatelkapetra taky si myslím že je to brzo. Zkus za dva tři dny znova
@fialka77 a už se ti rozjela MS nebo zatím pořád špiníš?
Já zatím nic, ani náznak špinení nebo NS, tak doufám, že když to teda nevyšlo, že dojde co nejdříve, ať můžeme pokračovat dál.....
@juliia vítej zpět vyrelaxovaná! 😉
No pokud to teď nevyjde, tak musím teď být tři měsíce bez stimulace, tedy i nez ovulace.
Když jsem vysadila atk(přesně před rokem), tak jsem si říkala snad do vánoc, pak jsem říkala, že bych to chtěla nadělit taťkovi (leden), pak mamce(březen) k narozeninám. Pak že bych ráda porodila do třiceti, no teď budu ráda když do těch třicetin zapadnu.
Za ten rok mám za sebou pouze dvě ovulace a to díky clostilu.
Nic moc statistiky:/
@uzivatelkapetra Neboj! Jsem na tom dost podobně - taky jsem si pořád dávala "ultimáta" jak to bude dárek na výročí, narozeniny,... a v březnu mi bylo 29 a mi došlo, že se budu muset hodně snažit, abych alespoň do 30ti zapadla. Ovu taky bez clostilu a menopuru nemám a už mám jen 2 pokusy IUI, které u nás dělají v jednom cyklu - takže vlastně mám už jen jeden měsíc na to, aby se to povedlo a já nemusela na IVF - na což se ale taky už připravuju. Hlavní je věřit!!! Takže neztrácej naději!!!
@horvi02 to jsme na tom podobně, taky děláme 2x iui na jeden měsíc. Teď právě typuju, že mám od iui na chvíli pokoj jelikož budu bez stimulace a myslím že už mě taky budou tlačit do ivf, ale zas moc není na co čekat.
Těch iui je zaplaceno 6 ročně ne?tak kdybys chtěla další musela nys počkat do 2018.
Jako zas nějaké deprese z toho nemám, na to jsem dost salámista🙂
@uzivatelkapetra no uvažovala jsem nad tím, jestli mám každý rok nárok na 6 IUI, nebo je to jen 6 IUI a 3-4 IVF za život :D Já jsem zas strašná cíťa a hysterka a jelikož všichni kolem jsou těhu, tak je to trošku stresík :D Ale ještě nemáme všechny možnosti za sebou, tak ještě není čas zoufat 🙂
Je to 6x IUI behem 12 mesicu. Ale mozna bych si tedy neplacala dva pokusy v jednom cyklu, minimalne kdyz uz zbyvaji jen dva..
Jinak ja si rekla ve 30, ze tedy mimco a myslela si, ze otehotnim na dva tri pokusy a bude.. 32 za mnou a zatim to finale neprislo..asi fakt lepsi nic neplanovat😀 Drzim palce holky🙏 🍀
Holky,chci vas vsechny podporit a povzbudit. Usla jsem si douhou cestu. Zkusila vitaminy,Clostil,hysteroskopii,pruchodnost vejcovodu a nic. Nekolikrat jsem propadla totalnimu zoufalstvi.Po prvnim IUI jsem poctive odpocivala,pila ananasovy dzus,decku cerveneho,testovala jak blazen a nic.Po druhem IUI uz jsem na to nemyslela,byla jsem smirena s IVF.Opila jsem se s kamoskou par dni po inseminaci a nebyt velke bolesti v podbrisku,ani bych netestovala. No a dnes v Caru na utz na me vykoukly rovnou dva bobanci. Nemame vyhrano,ale nadeje je vzdycky,jen se nevzdat a verit!
@sofinka84 no to je pecka! Moc držím palce, ať je všechno v nejlepším pořádku!!! ✊✊✊
@horvi02 @uzivatelkapetra holky, mě bude na začátku října 39... Taky jsem si pořád říkala, k vánocům, k narozeninám, po závěrkách, po daních, až se přestěhujeme, až vypadnou štěňata z baráku... 😂 několik let takhle, chvíli jsem to řešila, pak se na to zase vyprdla, pak zas hysterčila, přesně jsem věděla, že "tentokrát to klaplo" a testovala jako blázen ... A pořád nic... A teď budu ráda, když na pojišťovnu stihnu jeden cyklus..... Taky jsem absolvovala všechna možná vyšetření, vitamíny.... Teď už čekáme jen na genetiku, a jak říkám, snad stihnu tu pojišťovnu aspoň jednou podojit, když tam tolik sypu.... Je to nefér, ten věkový limit 😕, ale co naděláš...
Bohužel jsem to opravdu vážně vzala do ruky pozdě, ačkoliv... trvalo rok jen dostat se od gynekoložky do CAR, pořád nás posílala na různá vyšetření, nasazovala utroš, clostik, pořád nic... Furt říkala "ještě tohle vyšetření a potom vás pošlu ".... Takže asi i díky ní jsem v časovém presu, ale asi to myslela dobře, IVF je masakr a asi mě toho chtěla ušetřit....
Takže ve třiceti nezoufejte, pořád máte víc času a možností... 😉👍
@sofinka84 Ja taky dvou, ale mela jsem foliky videt hned dva, i kdyz jeden mensi (to ale i minule) a doktorka se pak hooodne divila, ze jeste nevidela, aby mel nekdo dvojcata z pul tablety Clostilu a na prvni pokus🙂 Ja tedy s ovulaci problem nemela, spis jsem to brala pro zvyseni sance, rekla mi to zase jina doktorka, tahle mi rekla, ze at to snad ani neberu, kdyby to nevyslo.. no kazdy radi jinak🙂
Ja chodim normalne do prace, ty prvni tri mesice mi bylo spatne, ale dalo se to, unava je porad..zase co doma na nemocenske, zvlast v lete 😕 Planujes byt doma?
@babeta1 ja s ovulkou taky problem nemela,muj problem je alergie na sperma. Nevim,co delas za praci,ja jsem ucitelka v MS,jeste pristi tyden jdu do prace a pak do konce srpna mam volno,coz mi vychazi akorat na 1.trimestr. Nicmene pak planuju na neschopenku jit. Je to preci jen zahul,podzimni nemoci a hlavne ja jeste nemela nestovice. Sice penize chybet budou,ale radsi se uskromnim a budu odpocivat.
@sofinka84 no tak ja se taky prave lecila na imunologii - vysoke NK bunky🙂 Takze jsem brala do ted kortikoidy na snizeni imunity.. Ja mam praci v kancelari, sice mame tedy mega open space takze na nemoce taky nic moc, ale ty to mas tedy horsi, to mas lepsi zustat asi doma. Je fajn, ze si pokryjes prvni trimestr prazdninami a ani se nikdo nic nedovi. Ja uvidim jak to pujde, v srpnu mame v planu dovcu v ČR tak to bych nerada skoncila na neschopence. Pokud mi to doktor doporuci (zatim rikal, ze nevidi duvod, ze jen kdybych chtela) tak samozrejme doma zustanu. Penize nic moc, zvlast, kdyz vlastne musis mit vse dvakrat, to bude mazec jeste😂 Ale leti to ted, uz me ceka registrace do porodnice tento tyden a taky to asi reknu sefovi, uz to je videt tak nez mu to docvakne..(pokud uz to nevi😀)

@uzivatelkapetra brzy..