Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@juliia na cem jsi dnes byla? Nejak se nechytam. Myslela jsem, ze minuly tyden jsi mela iui.
@volfici holky, taky drzim moc pesti. NEco uz se musi udit.
@marryline
Mate nekdo nejake poznatky po tom iui? Vim,ze je na cokoli brzy... Dnes jsem mela kremovity vytok, tak uz mi to srotovalo, co to muze znamenat 😅 no, uz aby byl konec pristiho tydne... at se pripadne preorientuju na dalsi mozny pokus...
@brussali uvazujes stejne jako ja 😀 kremovy vytok nevim, zda mam ,protoze 3x denne zavádím Utrogestan a vždy mi trošku vyteče.. Jinak včera jsem mela sileny den, strasne me bolelo bricho, mela jsem ho nafoukle jako bych byla v 6.mesici tehu, byla jsem silene unavena, vytuhla jsem uz v 18.00 hod. a celkove mi bylo spatne. Ale nedavam si nadeje, spis to bude tim utrogestanem... Dnes me boli jen bricho a je nafoukle..Kdy ze ty to jdes na krev? budes testovat drive?
Ahoj holky, nejsem tu sice nová (sleduji komenty od cca února), ale až dnes jsem se rozhodla napsat, neb mě psychicky podporujete a ani o tom nevíte. Takže všem na této diskuzi moc a moc DĚKUJI 🙂
Já se snažím s přítelem o miminko asi dva roky s tím, že jsem to pořádně začala řešit letos v zimě. Veškeré vyšetření máme v pořádku (genetiku jsme zatím neabsolvovali) a klasicky doktoří neví, kde by mohl být problém. V květnu jsem byla na prvním IUI, to nedopadlo, červen jsme vynechali a teď jsem byla 9. 7. na druhém, ale jelikož přítel před dnem "D" celkem dosti popil, tak měl jen 1% "super rychlých" spermií. Tož, uvidíme. Své dny mám mít za týden, ale už od úterního večera mám bolesti jako před periodou, trošku výtok a nafouknutá, jak 🙂. No jo, není to jednoduchý se dostat k tomu miminku 🙂
Takže všem moc a moc držím pěsti a snad budeme co nejdříve maminkami 🙂
@sheronek90 Ahoj Vítej mezi námi 🙂 já byla na prvním IUI taky v květnu a na druhém IUI teď 10.7. Na krev mam prijit pristi patek. U nas je problem v pomalejsich spermijkach. Pritel mel na prvním iui pohyblivost rychlich spermii 13% , a ted na druhem IUI 14%. Vy jste meli kolik % pri prvním IUI? 🙂 drzim moc palce at to vyjde 🙂
@marryline já mám po druhém neúspěšně, teď nemůžu ani brát clostil takže pochybuju, že nějaký folikul bude, mám pcos.
@marryline no na krev mam jit v pondeli 31/7, ale asi si udelam test v sobotu 29/7 rano. To bude 14 po. To uz by mohlo byt jasno, ne? V sobotu vecer taky jdeme ke znamym, tak bych vedela, jak moc velke ovineni si muzu dovolit 😀 ale je mi jasne, ze v takle rane fazi by se snad nic nestalo i kdyby coby... Ale nevim, zda vydrzim do soboty 😀 Co, ty, do kdy hodlas (ne)testovat?
@marryline děkuji za podporu, snad to vyjde.
@juliia co všechno jsi v rámci předoperačního vyšetření absolvovala? Mám srpen děsně nabitý. 3.8. si jdu pro léky, to je čtvrtek, v pondělí odjíždím na týden na služebku, tam bych měla dostat menstruaci, takže léky beru s sebou. Do toho mě čeká ještě výlet do Tater, ten zatím časově vychází mezi odběr a transfer... A po transferu bych měla jet na další služebku, ach jo, je to prostě pecka.... Se bojím, že jsem v takovém běhu, že tomu nedám ten správný klid. Tak snad to dobře dopadne...
@sheronek90 ahoj, vítej 😉 držím palce, určitě se povede!
@sheronek90
Vítej tady 😘
Tak to uz se ti blizi testik...o vikendu?
Me to ceka příští sobotu...
Tak preju hodne stesti !!!🍀
@marryline Díky, díky 🙂. Poprvé měl přítel také 13%, jinak dříve na spermiogramech vše ok, je mu tedy 38 let, takže nám řekli, že lepší to už asi nebude 🙂 Ale my to zlepšíme 🙂 U nás se na krev nechodí, mám si udělat ke konci měsíce test a podle toho se ozvat, ale dle pocitů k tomu ani nedospěji. A tak, další měsíc to jistí 🙂
@volfici Děkuji, děkuji 🙂 a nááápodobně 🙂
@juliia Děkuji 🙂 Asi k testíku ani nedojde, ale říkám si, že nám je třeba souzený třetí pokus 🙂
@sheronek90 na pruchodnosti vejcovodu jsi byla?
Chystá se teď někdo na IUI...to čekání je desny...zacala jsem zase běhat a snažím se každý den nějak vyplnit, aby to rychleji utikalo...i když má práce to tez jistí.. ...jen se bojím že příští týden na kontrole zjistím že vše bez podpůrných léků nejede jak má a zase se vše posune.....doufam ze tahle situace nenastane...dokonce si plánují tetování.. ..slysela jsem že v těhotenství se to nema..tak si říkám že by to jak "naschvál" mohlo vyjit 🙂
@juliia Ahojky, tak dr mi říkal, že ovulace 100% proběhla a dal mi tedy vyvolávačku, tak jsem zvědavá, kdy dorazí MS. Příští týden jedem na kola na dovolenou, to je jak naschvál 😅 No co už nadělám.. Takže stimulace se nám taky odkládá koncem července/začátkem srpna. Vy si užijte moc dovču. Kam vlastně jedete? 😉 A pak už vzhůru do boje, odpočatí a zrelaxovaní 👍
@juliia To je krása, moc si to užijte 👏 Kam přesně jedete?Nás čeká Itálie v září -
Lignano, tak už se taky nemůžu dočkat 🌞 Jako důvod zpoždění mi řekl, že je to hormonální nerovnováha a že mi chybí hormon, který celý ten proces "dotáhne do konce" a díky němu tělo pozná, že má krvácet. Prý max do 10 ti dnů od inijekce by měla MS dorazit, tak uvidíme. A pak stimulačka clostilbegytem na IUI. Jinak teda nad IVF přemýšlím čím dál víc, akorát manželovi se do toho moc nechce, tak uvidíme no.. 🤐
@brussali Poznal to podle ultrazvuku. Na IUI jsme nebyla vůbec tento měsíc. Právě jsem čekala na MS a teprve pak budeme stimulovat na další IUI, takže já jsme zatím v čekacím procesu na MS. Nikdy za celou dobu se mi MS takto neopozdila, max den/dva a teď už je to přes týden, tak jsem trochu nervózní, co se zase děje. Snad už to teď bude vše v pořádku 🙏

@uzivatelkapetra ja mam svatbu pristi rok, schvalne jsem dala termin svatba za dva roky a uz se to blizi a nejsem tehu. Chtela jsem mit na svatbe uz prcka, ale mam posledni dva mesice na to abych do svatby mela prcka, ale to asi nestihnu ☹ kolikáte iui mas za sebou? ja uz jsem z toho vycerpana.. ja mam ted za sebou druhe, ale uz ted nejak citim, ze to asi nevyslo ☹