Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@marryline rekla bych, že dle toho jak se citis, zda potřebuješ pauzu kvůli hlavě, nebo se ti lépe bude fungovat, když tomu zade dáte šanci. Nebo taky jak chceš ještě letos celkově pokusy iui využít.
Jinak moc děkuji za podporu 😘 vážně uz s tím nějak nepočítám, spineni bylo, ale i krev, tož tak..
Jinak holky, s kočkama nemám zkušenost, ale mám kamarádku, co ji dítě vyrostlo s kocourem a taky úplná pohoda. Před narozením ale byla opatrná a např. Kocourovi ukázala postylku, nechala ho tam jednou vlézt, ocuchat a od te doby uu už tam nesměl. Natirala si ruce dětským kremem a nechala ho ocuchat apod. Je fakt že co se týká pachu, asi je to doma po příchodu miminka jine🙂
Ahoj vsem, jsem zpet z dovolene. Co je tu noveho? Nejake // nekomu se postestily?🙏
Ja jsem momenralne 15DPO a cekam prichod MS. Dnesni test negativni, ale holky 13. a 14.DPO byly duchové, ale dnes uz snehobilo...jukněte
Takze dnes jsem vyzvedla leky v caru leky na stimulaci a 2.den MS jdu do toho. Drzte mi palce. 🙏🙏🙏
@marryline
No ten prvni test je delany 14.den po pregnylu 5000 a 8.DPO jsem delala zkusebni test a uz byl úplně bily. Kazdopadne nic z toho...ted uz bych jen rada, aby se MS rozjela a jdu na stimulaci.
Dostala jsem Gonal a od 6.dne Cetrotide proti predcasnemu prasknuti folikulu.
Tak budu na 3.IUI drzet palce, at se se stimulaci povede. My ted jdeme do 1.IVF
@cambra
V realu je videt i na tom prostrednim testu, dnes uz ne. Pregnyl to uz nebyl ale jestli se neco snazili, tak se to nepovedlo a ted nas ceka 1. IVF, dekuju za podporu😘
Docetla jsem, že jsi pred dalsi IUI, ta reakce se stat může. Prece jenom jsou to silne hormony a lazdy z nas reaguje jinak. Ja uz se nedivím nicemu. Ale určitě bych to zminila pak tvemu dr.
Když by toto iui nevyšlo.. .půjdeme asi do ivf.. ..ale trochu se zdraham kvůli tomu co udělají ty hormony se mnou když mám 2 autoimunitni onemocne í.. .
@horvi02 @cambra holky, k těm kočkám - problém může být v tom (pokud teda kočka není jen v bytě a vůbec nechodí ven), že kočky chytají myši a od těch chytnou toxoplazmozu. Proti té se nedají očkovat. Pokud se od kočky nakazíš touto nemocí v době těhotenství, je to pro plod fatální. Ale: zhruba třetina z nás, kdo jsme normálně běhali jako malí venku, hrabeme se v hlíně, atd. už v sobě máme dávno protilátky a nic se nemůže stát. Na ty protilátky se dá testovat. Kdo by protilátky neměl, tak se nedoporučuje pořizovat kočku, respektive kotě před a na začátku těhotenství. Každá kočka, která chytá myši, se totiž nakazí v podstatě hned jak začne lovit a pouze takhle zkraje vás může nakazit. A i kdyby byla doma čerstvá kočička, u které by bylo toto riziko, stačí dodržovat základní hygienické předpisy, přenechat čištění kočičího záchodu drahé polovičce, plít záhony v rukavicích.... Máme doma dvě kočky a dva psy a všichni čtyři budou určitě super parťáci pro prcka 😉 omlouvám se za referát 😄
Moje mamka mela tri potraty a nakonec mela prave toxoplasmosu takze asi tak:/ Ja kdyz byla v CARu po revizi tak mi mj.taky nabrali krev na toxo, ale nastesti nic. Kocku ale tedy nemame🙂
Holky, taky mame kocicku, ale je domaci. Ven chodime jen na zahradu s voditkem, takze mys nikdy nejedla.Manzelova sestra si poridila kote a do mesice otehotnela. Prodelala v tehotenstvi toxoplazmozu a dite v poradku. Ted ma krasneho zdraveho 6 leteho kluka. Nemyslim si, ze by kocka nejak skodila. Ale je pravda, ze v tehotenstvi nebo pri snaze o tehotenstvi by mela zachod cistit druha polovicka. Jinak ja si taky ted davam pauzu. Resime nove bydleni. Az se zabydlime, tak asi pujdeme rovnou do IVF.
@volfici
Jdeme nakonec do PDG embryí (+20 tisic), takze u nas se bude vse mrazit, testovat a transfer by byl az dalsi cyklus. Rozhodli jsme se kvůli zvyseni % úspěšnosti, kvuli veku, kvuli jiz jednou zamlklem tehu po nativu IVF a kvuli OHSS, kterym jsem si uz jrdnou prosla.
Jinak oplodneni ICSI.
Co vy?
@juliia my máme PDG taky, ale jedno půjde rovnou na ET. Jinak na PDG jsem v ceníku svého CAR nic nenašla a teď jsi mě trošku s tou částkou vyděsila. Nám genetička řekla, že to budeme mít hrazené pojišťovnou.... Jinak bych chtěla prodlouženou kultivaci, hatching, embryoglue a embryogen. Se spermiema naštěstí nic řešit nemusíme, takže oplodnění asi "v misce". Ale uvidíme ve čtvrtek, co na to všechno řekne doktorka

Jinak holky dr.mi rikal ze po pruchodnosti nemuzeme mit sex ale muzu jit hned po pruchodnosti na treti iui. Premyslela jsem zda mam jit na 3 iui jeste teda v srpnu bez stimulace po te pruchodnosti nebo nechat treti iui az na to zari se stimulaci?