icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

aptacek
1. srp 2017

@cambra to je super 🙂 je to fajn, že všechno zařídí, jen to neustále dojíždění tam ☹

cambra
1. srp 2017

@aptacek já to naštěstí nemám daleko...😊

aptacek
1. srp 2017

@cambra tak to se máš, my trochu zajížďka,takže občas problémy s prací atd..

miracleelcarim
1. srp 2017

Zdravim,konecne se k vam mohu pridat.zitra me ceka prvni iui.oba jsme dle zatim provedenych vysetreni v poradku,tak nevim,proc se stale nedari ☹

aptacek
1. srp 2017

@miracleelcarim hm, to jsme na tom úplně stejně!! Žádný problém, zítra první iui. Kam chodíte? 🙂

volfici
1. srp 2017

@aptacek vítej a držím palce 🍀🙏

volfici
1. srp 2017

@marryline já jdu do IVF hlavně kvůli věku, IUI byla jen jednou a v podstatě jen na "vyplnění času" při čekání na výsledky genetiky 😉

volfici
1. srp 2017

@miracleelcarim vítám tě u nás inseminátorek 😂😂😂 I když ze mě se už vlastně stává zkumavka 😉
Moc ti držím palce ať hned první pokus klapne 🍀

miracleelcarim
1. srp 2017

@aptacek tak budu drzet palce.my chodime do Podoli (Praha)...

miracleelcarim
1. srp 2017

@volfici dekuji za pekne privitani 🙂 ja uz vas tu sleduji delsi dobu a ted konecne muzu k vam.minuly mesic jsme zacali,akorat mi iui vyslo na vikend,kdy v car nejsou,takze jsem skoncila na rizenem poceti :-/ no uspesnost iui neni moc presvedciva,ale jsem rada,ze se neco bude dit

volfici
1. srp 2017

@miracleelcarim určitě se zadaří! Taky nezjistili žádnou příčinu? Třeba bude stačit když ty potvůrky trochu přiblíží 😉

aptacek
1. srp 2017

@miracleelcarim
@volfici

Děkuji děkuji 🙂 zítra dám vědět 😉

miracleelcarim
1. srp 2017

@volfici na nic se zatim neprislo,u me hor.profil,ovu i pruchodnost v poradku,partneruv spermiogram nad normu,pry takove hodnoty uz dlouho nevideli 🙂 akorat je nam to bohuzel zatim k nicemu. Jestli tomu dobre rozumim,tak jste s parnerem taky v poradku,iui se nepovedli,tak vas ceka uz ivf?ale snad uz se brzy zadari,u ivf je mnooohem lepsi uspesnost 🙂

uzivatelkapetra
1. srp 2017

@miracleelcarim a nedělali ti testy jestli nemáš jakousi tu alergii na sperma, či hodně silnou imunitu?

cambra
1. srp 2017

Holky...dotaz trochu mimo....jak víte čekám jak dopadne iui....a přijede partnerky synovec...chce jít do jump areny....co si o tom myslite...nemuze mi to ublížit?Nechci ho zklamat a vysvětlovat mu to ted...😊

aptacek
1. srp 2017

@cambra tyjo tak to nevím. Ale upřímně se vždy po ovulaci šetřím. Necvičim,nejezdím na kole, žádné otřesy ☹ aby to nějak neuškodilo, ale fakt těžko říct..

volfici
1. srp 2017

@miracleelcarim mě hoří za patama prokletá 39, takže chci stihnout aspoň jeden cyklus na pojišťovnu. Jinak bych se do IVF hned po jedné neúspěšné IUI nehnala... Ale nemám v podstatě na výběr 😒

aptacek
2. srp 2017

Kdyby někoho zajímalo jak vypadá TT dva dny po píchnutí ovitrelle 😀 kéž by byl takhle pozitivní i za 14dni 🙂

miracleelcarim
2. srp 2017

@uzivatelkapetra ani jedno nezjistovali,predpokladam,ze se to zkusi po pripadnem neuspechu par iui.ale rikali mi,ze kdybych ,,hubila,, spermie,tak se to vyresi prave pri iui.tak nevim :-/ ale budu na to myslet a pripadne se na toto vystreni poptam

miracleelcarim
2. srp 2017

@cambra tezko rict,ale cetla jsem,ze jedna tehule spinila a doktor ji rekl,ze to ma z dojizdeni vlakem do prace,jak dochazi k neustalym otresum,kdo vi,co je na tom pravdy,kdyz se spineni objevuje celkem casto...ja jsem jak rika partner preopatrny typ,tak bych asi nesla...

cambra
2. srp 2017

@miracleelcarim tak je pošlu samotné.. ..taky jsem opatrna...ale když to budeme přehánět nikdy nebudeme naprosto v klidu a v psychické pohodě...takze si jdu večer zaběhat 🙂

horvi02
2. srp 2017

@cambra Já bych to být tebou neriskovala :( Jako tůry a kolo budiž (ale ani s tím bych to nepřeháněla), ale jít skákat? To je to nejhorší :(

cambra
2. srp 2017

@horvi02 uznávám že jump je hodne...a nepůjdu.. .ale běh mi sebrat nemůžete 😂

aptacek
2. srp 2017

@cambra je to fakt hrůza, jsem nedávno přemýšlela, kolik věcí jsem po ovulaci zavrhla. Od větší zátěže na domečku, po cvičení, běhání, pití alkoholu.. se člověk furt bojí aby něco případně nepo*** a hrozně se omezuje ☹

cambra
2. srp 2017

@aptacek a to je právě asi ty chyba...clivek by to neměl hrotit...i doktorka rikala...zadne omezování 😊

horvi02
2. srp 2017

@cambra Jojo neomezuj se, ale neskákej 😀

volfici
2. srp 2017

@aptacek budu ti držet palce ať za dva týdny vypadá stejně 😉

cambra
2. srp 2017

@horvi02 přesně tak to beru....s rozumem...😊 ten jump je moc..to vim...😂

aptacek
2. srp 2017

@cambra já to teda těsně před MS nebo při zpoždění hrotim. Nedá mi to ☹ minule jsem se neomezovala, tahala věci na parcele a po pár dnech spontánní potrat ☹ takže si to vyčítám, že to mohla být chyba..

volfici
2. srp 2017

@miracleelcarim s tou immunologií nic nezkazíš. Nemusí to být jen alergie na partnera, ale i na embryo. Sice otěhotníš, ale tvůj imunitní systém jo zahubí. Samozřejmě ti nepřeji, aby se tyto komplikace u vás vyskytly. Ale pak ani IUI to nevyřeší a víme všechny, co s námi každý neúspěch dělá.... Tak se na to zeptej, klidně můžete teď na IUI a mezitím se třeba objednat na vyšetření... 😉

Strana