Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Zdravim,konecne se k vam mohu pridat.zitra me ceka prvni iui.oba jsme dle zatim provedenych vysetreni v poradku,tak nevim,proc se stale nedari ☹
@miracleelcarim hm, to jsme na tom úplně stejně!! Žádný problém, zítra první iui. Kam chodíte? 🙂
@miracleelcarim vítám tě u nás inseminátorek 😂😂😂 I když ze mě se už vlastně stává zkumavka 😉
Moc ti držím palce ať hned první pokus klapne 🍀
@aptacek tak budu drzet palce.my chodime do Podoli (Praha)...
@volfici dekuji za pekne privitani 🙂 ja uz vas tu sleduji delsi dobu a ted konecne muzu k vam.minuly mesic jsme zacali,akorat mi iui vyslo na vikend,kdy v car nejsou,takze jsem skoncila na rizenem poceti :-/ no uspesnost iui neni moc presvedciva,ale jsem rada,ze se neco bude dit
@miracleelcarim určitě se zadaří! Taky nezjistili žádnou příčinu? Třeba bude stačit když ty potvůrky trochu přiblíží 😉
Děkuji děkuji 🙂 zítra dám vědět 😉
@volfici na nic se zatim neprislo,u me hor.profil,ovu i pruchodnost v poradku,partneruv spermiogram nad normu,pry takove hodnoty uz dlouho nevideli 🙂 akorat je nam to bohuzel zatim k nicemu. Jestli tomu dobre rozumim,tak jste s parnerem taky v poradku,iui se nepovedli,tak vas ceka uz ivf?ale snad uz se brzy zadari,u ivf je mnooohem lepsi uspesnost 🙂
@miracleelcarim a nedělali ti testy jestli nemáš jakousi tu alergii na sperma, či hodně silnou imunitu?
Holky...dotaz trochu mimo....jak víte čekám jak dopadne iui....a přijede partnerky synovec...chce jít do jump areny....co si o tom myslite...nemuze mi to ublížit?Nechci ho zklamat a vysvětlovat mu to ted...😊
@miracleelcarim mě hoří za patama prokletá 39, takže chci stihnout aspoň jeden cyklus na pojišťovnu. Jinak bych se do IVF hned po jedné neúspěšné IUI nehnala... Ale nemám v podstatě na výběr 😒
@uzivatelkapetra ani jedno nezjistovali,predpokladam,ze se to zkusi po pripadnem neuspechu par iui.ale rikali mi,ze kdybych ,,hubila,, spermie,tak se to vyresi prave pri iui.tak nevim :-/ ale budu na to myslet a pripadne se na toto vystreni poptam
@cambra tezko rict,ale cetla jsem,ze jedna tehule spinila a doktor ji rekl,ze to ma z dojizdeni vlakem do prace,jak dochazi k neustalym otresum,kdo vi,co je na tom pravdy,kdyz se spineni objevuje celkem casto...ja jsem jak rika partner preopatrny typ,tak bych asi nesla...
@miracleelcarim tak je pošlu samotné.. ..taky jsem opatrna...ale když to budeme přehánět nikdy nebudeme naprosto v klidu a v psychické pohodě...takze si jdu večer zaběhat 🙂
@miracleelcarim s tou immunologií nic nezkazíš. Nemusí to být jen alergie na partnera, ale i na embryo. Sice otěhotníš, ale tvůj imunitní systém jo zahubí. Samozřejmě ti nepřeji, aby se tyto komplikace u vás vyskytly. Ale pak ani IUI to nevyřeší a víme všechny, co s námi každý neúspěch dělá.... Tak se na to zeptej, klidně můžete teď na IUI a mezitím se třeba objednat na vyšetření... 😉

@cambra to je super 🙂 je to fajn, že všechno zařídí, jen to neustále dojíždění tam ☹