Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Tak ani u me iui nedopadlo ☹ dnesni test negativni...
@miracleelcarim chjoo, kolikáté bylo?
@misko5 teprve prvni,minuly mesic jsem nestihla,protoze ovu byla o vikendu a to v car nejsou,takze ted doufam,ze ms prijde tak akorat,aby se to stihlo v tydnu... a jakym zpusobrm ti hudou delat pruchodnost,ze budes mit narkozu,ja byla na hycosy penou
@miracleelcarim ahoj, to mě mrzí 😔, jdete hned do dalšího pokusu?
@miracleencarim kdy jsi byla na iui? já mám ještě týden na testování čas a už teď mě bolí břicho jako každý měsíc týden před menstruací. takže asi taky nic. a to budu mít narozeniny a takový dárek do kočárku bych si zasloužila. fakt jsem byla hodnááá 😝
@volfici jj pujdeme do dalsiho iui,doktor minule rikal,ze zkusime 2-3 a pak se neco bude dit,nevim jestli myslel dalsi vysetreni nebo treba clostil.kdo vi,az tam pujdu,tak ho vyzpovidam 🙂
@sukiv byla jsem pred 18 dny,dnes jsem mela testovat.no kdo vi,treba ti to vyjde 🙂 ja na priznaky moc nedam, cekam na test nebo ms...
@miracleelcarim můžu ti říct, že po dvou letech doufání už je moje psychika trochu nalomená... a teď po té inseminaci je to čekání ještě horší
@sukiv to chapu ☹ me se ten cas po iui taky neskutecne taaahnul.tak drzim pesti...
@janca84
@marryline
@miracleelcarim a další..
No není to laparka, je to Hysterosalpingografie..co jsem vyčetla na stránkách Sanusu..ani se mi na to nechce. Asi pěnu nedělají :-P ...
zítra v 11hod. 4.IUI..
@miracleelcarim tak jak? testla jsi???
@misko5 nene,uz jsem netestovala,vysadila utrogestan a dnes dorazila ms,takze se budu objednavat na dalsi pokus.byt tebou,tak se jeste na tu pruchodnost poptam,prijde mi zbytecne podstupovat tuto metodu,kdyz jsou dnes setrnejsi a stejne prukazne zpusoby.kdyby to tou penou nedelali,tak ti muzou dat doporuceni a muzes to absolvovat i jinde...
Holky, já jsem hotová, i čtvrtý den kultivace máme všech šest embryí! A všechny prý vypadají skvěle. Zítra jdu na transfer 😍
ahoj holky, děkuji za podporu..joo v pohodě..spermiogram dobrý, tak uvidíme 😉 odpočívám, jsem teď doma..ještě mám prázdniny tak můžu 😉

prý tu průchodnost dělají v krátkodobé narkóze, už mám taky papír na předoper.vyšetření k praktikovi..