icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

volfici
22. srp 2017

@misko5 děkuji, už to mám za sebou, ležím na pokoji, za dvacet minut se můžu konečně vyčůrat a pak jedu domů zase ležet 🙂

misko5
22. srp 2017

@juliia a co ty?? už je tam máš??? hodně štěstí :-*

misko5
22. srp 2017

@volfici super..tak odpočívej..jak to máš s prací??

volfici
22. srp 2017

@misko5 tento týden jsem celý doma, do práce jdu až v úterý. Naštěstí jezdím do práce jen dva až tři dny v týdnu, zbytek homeoffice. Horší je to se služebkama, to budeme muset nějak vymyslet.....

pajavaldol
22. srp 2017

@volfici hodne stesti,at se udrzi,nas ceka 2iui tak snad🍀

volfici
22. srp 2017

@pajavaldol děkuji 🙏😘

volfici
22. srp 2017

@pajavaldol a kdy jdeš? Jsi teď nějak na začátku cyklu, že?

juliia
22. srp 2017

@volfici
Lezela jsi na brise nebo na zadech?😀

juliia
22. srp 2017

@misko5
Ja cekam na PGD...🙂

volfici
22. srp 2017

@juliia na zádech. Na břiše bych se asi počůrala 😆 to si vůbec neumím představit

pajavaldol
22. srp 2017

@volfici 30.8. jdeme na kontrolu jestli folici jsou dorostli,jj dnes jsem 5 dc a konecne mi to konci 😉

sukiv
22. srp 2017

Ahoj holky, potřebovala bych znát váš názor. Před 12ti dny jsem byla na iui a dnes mám typické příznaky, které začínají vždy 2-3 dny před menstruaci. Je jasný, že přijde. Má smysl dál brát gynprodyl nebo bych ho už mohla vysadit? On je přece jen na podporu těhotenství,ne?

volfici
22. srp 2017

@sukiv dělala sis test? Jaké máš pokyny z CAR? Já měla testovat po 14 dnech a v případě negativního testu vysadit. Při pochybnostech nevysazovat a testovat za dva dny

sukiv
22. srp 2017

@volfici já právě moc pokynů nedostala a teď si nejsem jistá, jak to říkal... vím že je ještě docela brzy, opravdu bych vsadila boty že menstruace nejdéle v pátek přijde. Děkuji za názor a držím ti pěsti

volfici
22. srp 2017

@sukiv tak si tam zítra zavolej a zeptej se, hlavu ti neutrhnou 🙂. Já mám teda vždycky všechny pokyny ve zprávě a ještě se jak trouba ptám, radši 😉

alenkara
22. srp 2017

Ahoj holky, ráda bych taky přispěla svou troškou do mlýna.

IUI proběhla v Genettu a bez problémů, za 10 minut jsem svištěla domů 🙂. Manžel šel odevzdat materiál 2 hodiny před zákrokem, já pak přišla, doktorka mi to pomocí kanyly zavedla do dělohy a já se na to celou dobu dívala na videoprojekci 🙂)). Byla to minutka, pak jsem tam jetště chviličku ležela a bylo to. Zákrok jsem podstoupila normálně vleže na zádech na gyn. křesle.

Dostala jsem pak Urogestan 2 tablety večer zavádět a za 14 dní zokuška testu, jestli to vyšlo...

Jediné, co mi po zákroku vadilo a vadí, je Urogestan. Mám nepříjemné vedlejší projevy, ale s tím halt člověk musí počítat.

sukiv
22. srp 2017

@volfici mě žádnou zprávu nikdy nedali. Jsem tam vždycky dost nervózní, zapomenu se obvykle pořádně zeptat a můj doktor asi drží bobříka mlčení 😀
Máš pravdu, zítra tam cinknu.

volfici
22. srp 2017

@alenkara ahoj, držím ti palce ✊🙏 byla to tvoje první IUI?

misko5
22. srp 2017

@juliia ahoj a jak dlouho musíš čekat?? Co to znamená?

misko5
23. srp 2017

@juliia..už jsem si o tom přečetla..co to znamená..

alenkara
23. srp 2017

@volfici Ano, první 🙂... Do centra chodíme už půl roku, po všech testech zjistili akorát, že já mám nižší ovariální hodnotu (1,25 - ale prý je to ještě docela dobré) a dělohu ve tvaru srdce + hodně zahnutou... 🙂

fialka77
23. srp 2017

@alenkara Přeji hodně štěstí a držím palečky 😉

janca84
23. srp 2017

@alenkara preji at prvni iui vyjde 🙂

marryline
23. srp 2017

Dobré ráno holky, jak se máte? Co je u vás nového? Je tu některá která se chystá na iui v září? Já čekám až dorazí MS a poté začínám poprvé se stimulaci injekcema a začátkem září jdu na 3 IUI. Doufám, že vše vyjde podle plánu a nebudu mít třeba cystu a musela bych čekat další měsíc. Všem cekatelkam po iui držím palce ať máte //. Už by to chtělo, aby se někdo pochlubil těhotenský testem. 🙂.

janca84
23. srp 2017

@marryline ja jdu pristi stredu na HyCoSy a dalsi cyklus iui, takze tento mesic nic.

elony
23. srp 2017

@marryline Ahoj, u nás taky srpnové IUI nebylo úspěšné, tak se chystáme na další v září, čekám jen na pokyny dr 😉 Tobě držím palce na tvoje 3. IUI - prý statisticky nejúspěšnější 😉 Kdy jdete?

marryline
23. srp 2017

@janca84 držím palce ať máš vejcovodu průchodne. A ten další měsíc tě čeká kolikáte iui?

marryline
23. srp 2017

@elony ahojky a ty jdeš na kolikáte iui? 🙂 MS by měla dorazit tuto sobotu a v pondělí bych měla začít píchat injekce a počítám že cca 4.9 a ty? Tak budeš stimulovat injekcema? Já předchozí dvě iui měla úplně bez stimulace.

janca84
23. srp 2017

@marryline dekuji. Pak bych sla na druhe iui kdyz bude pruchodnost v poradku. Preji at ti to ted vyjde 🙂

elony
23. srp 2017

@marryline no já jsem měla první IUI leden, pak ZT v dubnu. Teď bylo druhé IUI - neúspěšné, takže mě čeká v pořadí 3. IUI 😉 První bylo v nativu, teď jsem měla Clostil, ale moc mi nevyhovoval, takže bych taky radši inijekce. Jaké budeš mít ty?Že bych se inspirovala 😀 Já jsem dnes 1DC, ale mám dlouhé cykly, takže to vidím tak cca na 6.9. - máme to kousek od sebe 😉

Strana