Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@volfici hodne stesti,at se udrzi,nas ceka 2iui tak snad🍀
@pajavaldol děkuji 🙏😘
@pajavaldol a kdy jdeš? Jsi teď nějak na začátku cyklu, že?
@volfici 30.8. jdeme na kontrolu jestli folici jsou dorostli,jj dnes jsem 5 dc a konecne mi to konci 😉
Ahoj holky, potřebovala bych znát váš názor. Před 12ti dny jsem byla na iui a dnes mám typické příznaky, které začínají vždy 2-3 dny před menstruaci. Je jasný, že přijde. Má smysl dál brát gynprodyl nebo bych ho už mohla vysadit? On je přece jen na podporu těhotenství,ne?
Ahoj holky, ráda bych taky přispěla svou troškou do mlýna.
IUI proběhla v Genettu a bez problémů, za 10 minut jsem svištěla domů 🙂. Manžel šel odevzdat materiál 2 hodiny před zákrokem, já pak přišla, doktorka mi to pomocí kanyly zavedla do dělohy a já se na to celou dobu dívala na videoprojekci 🙂)). Byla to minutka, pak jsem tam jetště chviličku ležela a bylo to. Zákrok jsem podstoupila normálně vleže na zádech na gyn. křesle.
Dostala jsem pak Urogestan 2 tablety večer zavádět a za 14 dní zokuška testu, jestli to vyšlo...
Jediné, co mi po zákroku vadilo a vadí, je Urogestan. Mám nepříjemné vedlejší projevy, ale s tím halt člověk musí počítat.
Dobré ráno holky, jak se máte? Co je u vás nového? Je tu některá která se chystá na iui v září? Já čekám až dorazí MS a poté začínám poprvé se stimulaci injekcema a začátkem září jdu na 3 IUI. Doufám, že vše vyjde podle plánu a nebudu mít třeba cystu a musela bych čekat další měsíc. Všem cekatelkam po iui držím palce ať máte //. Už by to chtělo, aby se někdo pochlubil těhotenský testem. 🙂.
@marryline no já jsem měla první IUI leden, pak ZT v dubnu. Teď bylo druhé IUI - neúspěšné, takže mě čeká v pořadí 3. IUI 😉 První bylo v nativu, teď jsem měla Clostil, ale moc mi nevyhovoval, takže bych taky radši inijekce. Jaké budeš mít ty?Že bych se inspirovala 😀 Já jsem dnes 1DC, ale mám dlouhé cykly, takže to vidím tak cca na 6.9. - máme to kousek od sebe 😉

@misko5 děkuji, už to mám za sebou, ležím na pokoji, za dvacet minut se můžu konečně vyčůrat a pak jedu domů zase ležet 🙂