icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

marryline
25. srp 2017

@volfici ty vogo to musi vyjit!!! Budu drzet moc palce... A nechces zkusit driv testovat? 🙂 po transferu je prej videt dusik uz 7-8 den 🙂

monichka
25. srp 2017

Holky prosím plánuji zkusit také IUI jelikož se nám zatím stále nedaří přirozeně.
Poradíte prosím kdy se začínají brát různé leky, hormony či podobně? Kolikátý den cyklu at si podle toho naplánuji návštěvu doktorky? Děkuji za rady a tipy zkušenějších 🙂

marryline
25. srp 2017

@monichka A byli jste uz na spermiogramu?

monichka
25. srp 2017

@marryline ano, před 2 měsíci. Byl trochu slabší, 40% pohyblivost, od té doby bere plno vitamínů na podporu

hanimili
25. srp 2017

@marryline Ja dostala Ovitrelle mám si ho píchnout dnes v 22 hod.A jdeme na třetí IUI už teď v neděli.🙂

marryline
25. srp 2017

@monichka nejlepsi by bylo si zavolat do centra a objednat se na prvni navstevu a oni ti reknou co a jak... na iui se dlouho neceka... da se to naplanovat hned jak skonci ms, tak vetsinou je to 12 az 15 DC... Bud muzes podstopit iui bez hormonu ( ale sance je mnohem mensi) ja mela 2 iui uplne bez hormonu, ted se chystam na 3 IUI s injekcema.. jsou dve moznosti bud si budes taky pichat injekce nebo stimulovat clostilbegytem(tabletkama), ale ten hodne holkam snizuje del.sliznici ( na me prave pustobi taky negativne, taky mi snizuje del.sliznici, proto jsem volila injekce) . Jeste je dobre pred iui podstoupit pruchodnost vejcovodu a to bud laparoskopicky - v narkoze nebo roztokem HyCoSy, trva to par minut, je to bezbolestne jen se za to doplaci. Ja na tom byla minuly mesic a nastesti mam vejcovody pekne pruchodne a nic me nebolelo, po zakroku jsem mohla hned delat vse jako pred tim... jen teda nemohola jsem do bazenu,ale jinak vse.

babeta1
25. srp 2017

@dolly82 Ja byla v CAR poprve kveten a prvni iui bylo v zari. U nas bylo vse ok, ale pak se prislo na imunologicky problem tak se chvili cekalo nez zaberou leky a taky vysetreni neco zabralo. Ale myslim si, ze to je uplne ok, lepsi to mit podchycene nez placat zbytecne pokusy. S Pronatalem zkusenost nemam, ja chodila v Praze k Apolinari, to mohu doporucit.

marryline
25. srp 2017

@monichka 40% progresivnich spemii? To je moc dobry vysledek!!!! my mame 13 az 21% progrestivnich.

volfici
25. srp 2017

@monichka ahoj, to se nedá takto říct, záleží, jestli budeš muset mít něco na stimulaci nebo ne. Vše se dozvíte na konzultaci v CAR. Záleží na vaší diagnóze, na tom, jaká vyšetření budou nutná, jaká už máte atd. Tady ti tohle nikdo neřekne, je to individuální. Každopádně držím palce ať se brzy dočkáš 🍀

marryline
25. srp 2017

@hanimili Ovitrelle je ale na prasknuti foliku nee? nebo je to taky stimulacE?

hanimili
25. srp 2017

@marryline Ano na prasknuti.
Nic jiného neberu ☺

volfici
25. srp 2017

@marryline nepokoušej mě 😉

babeta1
25. srp 2017

@dolly82 a jeste jedno z dulezitych vysetreni je postkoitalni test - treba u nas byl 3x blby takze bylo jasno, ze to normalne jit nemuze a asi v tom byl i zakopany pes.

monichka
25. srp 2017

@marryline jenže stejně se nedaří takže nevím no. Včem je zakopaný pes. Já jsem taky dle dr. v pořádku tak těžko říct

marryline
25. srp 2017

@monichka nemusí byt zadny problem, proste to chce asi ten spravny cas.. jak dlouho se snazite o mimi?

marryline
25. srp 2017

@volfici Včera testovala moje kamaradka. Včera byla 7 den po transferu a uz ma krasneho dušíka.... chtela vydrzet do nedele, potom do patku a nakonec to testla včera vecer 😀

monichka
25. srp 2017

@marryline skoro 2 roky, tak jsem si říkala že zkusíme alespon to IUI pro začatek.. třeba se prostě samy přirozeně nespojí..

marryline
25. srp 2017

@monichka JJ.IUI je dobry napad.. taky chci vyuzit vsech 6 IUI a pote by se uvidelo co dal... na IVF nespecham zatim, ale nevim jak se budu citit za par mesicu, kdyz IUI nebude uspesne.

monichka
25. srp 2017

@marryline na průchodnosti jsem uz také byla v listopadu a ta je taky dobrá 🙂 jedine dvě věci co vím že můžou dělat neplechu je ze ovulace bývá tak 18 - 19DC a to že má chlap trochu horší spermio, jinak sliznici atd mám prý ukázkovou, takže nevim v čem je háček 😀 asi se těm spermiim prostě do toho vajíčka dobrovolně nechce 😀

pajavaldol
25. srp 2017

holky,nevite muze dorustani folikulu jemne popichavat ve vajecnicich?????

miracleelcarim
25. srp 2017

@pajavaldol jojo urcite muze.ja kdyz mam ovulaci z praveho vajecniku,tak citim ostre pichani a kdyz z leveho,tak me poboliva podbrisek jako na ms.potvrzeno i na kontrole ultrazvukem 🙂 kdyz folikul praskne,tak uz nic necitim...

marryline
25. srp 2017

Holky poraďte mi. Od včerejška spinim a až v 17:30 se mi rozjela pořádně MS. Mám počítat 1DC dnes nebo zítra?

uzivatelkapetra
25. srp 2017

@marryline někde jsem před časem četla, že když se to rozjede do 18 hodiny, počítá se to jako 1dc

volfici
25. srp 2017

@marryline já měla hraniční čas 18:00, tohle je na pěst, blbá půlhodinka, ale brala bych už ten dnešek

misko5
25. srp 2017

@marryline já taky dnešek..

marryline
25. srp 2017

@misko5
@volfici
@uzivatelkapetra děkuji holky. Mě bylo řečeno v centru že jestli MS dorazí do 16 hod. Tak jsem dnes 1DC,ale když po 16:00,tak zítra 1dc,pak jsem tu ale četla jak hodně z vas píše o 18:00hod.tak fakt nevím. Pokud bych to měla brát podle mojeho centra, tak 1dc je zítra. Tak já nevím....

juliia
26. srp 2017

@marryline
Asi bych se ridila instrukcema z CAR.
U me to zas bylo, že mam nasadit leky 2.den krvaceni, že mam pockat az se uplne rozkrvacim. Takze kdybych jenom spinila, tak nepočítám.

misko5
26. srp 2017

@juliia ahoj, tak jak ty?? To čekání je dlouhé..nebo změna a už tam máš emvryjko?????

juliia
26. srp 2017

@misko5
Ne ne, porad cekam...zavolají mi samy, pak dam urcite vědět. 😘

misko5
26. srp 2017

to je už dloho, ne?
@juliia

Strana